- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
İnşaallah ben ilaç kullanıcam önce kullanmıştım inşaallah nasip olur bu seferEvet canım inşallah nasip olur..
Benimde 2-3 güne regl gelecek Nisan sonundan yakalıyorum.
İnşallah güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah ben ilaç kullanıcam önce kullanmıştım inşaallah nasip olur bu seferEvet canım inşallah nasip olur..
Benimde 2-3 güne regl gelecek Nisan sonundan yakalıyorum.
İnşallah güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün bebeginSelam kızlar adetıme 3 gun kala hamıle oldugumu öğrendım degerım 79.4 sanırım nisanın başında dogum yapıyorum benı de aranıza alın
Ya şöyle söylüym benım ayın 11 inde 2 tane yumurtam catladı ve yumurta catladıgı günden itibaren 6 7 gun boyunca batma akıntı vucut ısısı yasadım ve su an adetıme 4 gun var cok belırtım yok arada akıntı arada göğüs gerilmesi agrı yok denecek kadar az sık idrar arada bır gaz bu kadar sanırım daha yenı oldugu için hemen belirti olmuyor bır de sivilcelerim cıktıHayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsün bebegin
Anlat bakalım nelere hangi günlere dikkat ettin ve belirtiler nelerdi
doktor takibi mi yaptırmıştın ovulasyon icinYa şöyle söylüym benım ayın 11 inde 2 tane yumurtam catladı ve yumurta catladıgı günden itibaren 6 7 gun boyunca batma akıntı vucut ısısı yasadım ve su an adetıme 4 gun var cok belırtım yok arada akıntı arada göğüs gerilmesi agrı yok denecek kadar az sık idrar arada bır gaz bu kadar sanırım daha yenı oldugu için hemen belirti olmuyor bır de sivilcelerim cıktı
Evet ama kendiliğinden catladı yumoşlardoktor takibi mi yaptırmıştın ovulasyon icin
Çatladığı gün akintin var mıydı yumurta akı gibi miydi su gibi çamaşır mi isliyorduEvet ama kendiliğinden catladı yumoşlar
Evet ama kendiliğinden catladı yumoşlar
Yumurta akı gıbı uzuyordu cnm 2 gun sonra yıne öyle bir akıntım geldı ondan sonraki gunler hıc akıntım bitmedi sadece 3 gundur cok yogun degıl akıntım arada gelıyorÇatladığı gün akintin var mıydı yumurta akı gibi miydi su gibi çamaşır mi isliyordu
Ben de cok merak ediyorum adet tarihine göre 4 haftalığım ama yumurtam catlayalı 13 gun oluyor degerim 80 di dün kan verdım böyle sık idrar var az gaz var cok az akıntı arada hafif batmalar göğüs agrısı bel ağrısı yok ama arada bot geriliyor göğsüm ikinci gebelık oldugu ıcın mı az belirti 3 ay önce bir düşüğüm oldu da senın belırtılerın ne canımben belirtileri merak ediyorum gebelik pozitif cıkanlar anlatabiir mi acaba?
ben belirtileri merak ediyorum gebelik pozitif cıkanlar anlatabiir mi acaba?
Adet tarihime de 4 gun var dahaBen de cok merak ediyorum adet tarihine göre 4 haftalığım ama yumurtam catlayalı 13 gun oluyor degerim 80 di dün kan verdım böyle sık idrar var az gaz var cok az akıntı arada hafif batmalar göğüs agrısı bel ağrısı yok ama arada bot geriliyor göğsüm ikinci gebelık oldugu ıcın mı az belirti 3 ay önce bir düşüğüm oldu da senın belırtılerın ne canım
Sen hamile misin degil misin canım ben anlamadımben belirtileri merak ediyorum gebelik pozitif cıkanlar anlatabiir mi acaba?
Ayni durumdayiz:)4+3teyim sadece karnimda cok hafif batma hissi var hep boyle gitsek:)2020 nısan anneleri belırtılerı daha başlamayan az belirti yasayan var mı ben de bır sorun var
Keşke ama belirti olmayınca insan korkuyor hayırlısıAyni durumdayiz:)4+3teyim sadece karnimda cok hafif batma hissi var hep boyle gitsek:)
Akıntın göğüs agrısı var mı peki cnmAyni durumdayiz:)4+3teyim sadece karnimda cok hafif batma hissi var hep boyle gitsek:)
hamileliğiniz hayırlı olsun. sizin sat neydi? benim otomatik hesaplamalarda 11 nisan çıkıyor da ama adet tarihime de çok var. erken gebelik testiyle mi öğrendiniz?Akıntın göğüs agrısı var mı peki cnm
27 temmuz bat 22 temmuzda test silik çıktı dün kan verdım 80 cıktı deger normal gebelik testiyle öğrendım sat 11 nisan derken cnmhamileliğiniz hayırlı olsun. sizin sat neydi? benim otomatik hesaplamalarda 11 nisan çıkıyor da ama adet tarihime de çok var. erken gebelik testiyle mi öğrendiniz?