oyy geçmiş olsun. gerçekten kötü olmuş. nasil geçiriyorsunuz hastalığı?Karantinamızın ikinci gününden melabaaa tatile girerken kim karantinaya girer kim kim kim ??? Tabi ki umudum hayattaki şansım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy geçmiş olsun. gerçekten kötü olmuş. nasil geçiriyorsunuz hastalığı?Karantinamızın ikinci gününden melabaaa tatile girerken kim karantinaya girer kim kim kim ??? Tabi ki umudum hayattaki şansım
çok geçmiş olsun umudum, tekrardan. iyi olmanıza sevindim canım. hastalık sürecinde beslensin de tek mama içsin. el kadar çocuklara da zor. maviş prensesim atlatır insallah kısa zamanda.K Kuf teşekkür ederiz
D dilzar hepimizin ilk günü kötüydü ama şimdi çok şükür iyiyiz . Biz de sonradan Sena ile pozitif olduk . Sena yemek yemiyor onun dışında bir sıkıntı yok . Şekeri düşmüştü gittiğimizde. Bari mama içsin diyorum şimdilik mama ile idare ediyoruz . Yine yemek de teklif ediyorum . Ayaktayız çok şükür canım
Bende pazen aldim ama pacalari yukari cikiyor biraz buyuk aldim ondan mi acaba rahat edemiyor birde pazen bana sicak tutmuyor gibi geliyor benimkide cift katUmudum- Geçmiş olsun canım.
Bu yorgunluk tam olarak kaç yıl sonra bitiyor acaba ya benimki hala gece emiyor kaç kere. Gündüz uykusunu da bırakmaya mi calisiyor nedir anlamadım. Ama ben de ısrarla o yatınca dizi film kitap oturuyorum öyle. Gafa yoh ki
Aa neden sevmedi acaba? İçi elyaf dolgulu mu? Onları deniz de sevmemisti. Çift kat pazen aldım çok rahat ettik biz.
Herkes yerinde sağlıklı olsun da sonra görüşürsünüz canım . Zaten karantina 7 gün . Karya ya ne dedi doktor size de geçmiş olsun . Biz iyiyiz bir sıkıntı yok gibi .Umudum- canimmm cok gecmis olsun ya
Bende bugun sigortamz bitiyor diye korka korka doktora goturdum kontrole.
Ama aglamaktan baktrmadi kendine sogru durust. Heryerde de salgin var
Ablamlar.yrtdsindan geldi suan temaslilar diger ablamlar pozitf cikti onlari gormeye bile gidemedim. Olmayanlarda tek tek oluyor sanirim.
Insallah hafifce atlatirsiniz gecer gider.
Teşekkür ederizUmudum- geçmiş olsun canım
Geç olacak yine ama inşallah geçmiştir arpacığa benzettim ben geçti miCanlar selam
Ya bizim.goz kapaginin ustunse 2 gundur ufaktan bir sislik var neden olabilir sizce?.
Eki Görüntüle 2988713
İnşallah kuzum ailem geldi çalışmaya bir küçük mola sonr a devam artık bu arada çok üzüldüm geçmiş olsun bizde hastayız ailecek grip ama sizinki zor Allah yardımcınız olsun inşallahHadi inşallah bu azimle atanırsın sen bir ara ben de iyi bir düzen kurmuştum . Sena’nın gündüz uykusunda kaynak tarayıp gece uykusunda da kitap okuyordum. Nasıl iyi gelmişti kendimi dinlenmiş hissediyordum , kafam dağılıyordu . Şimdi bu ara sürekli internette vakit geçiriyorum , ev bakıyorum , altın I takip ediyorum bir bakmışım sena uyanmış nasıl geçiyor vakit anlamıyorum. Hoş Sena’nın uykusu da en fazla 1 saat , maksimum 1 saat 20 dk. Üstü yok
Hasta olan karsız da hasta oluyor merak etme mesela biz dışarıyı çok istiyor bu sıra ama hasta diye çıkaramadım bende delirmesek iyi bariEvet önceden seri bir şekilde yazar sohbet kurardık şimdi ancak okuyabiliyorum fırsat buldukça da slıntılarım silinmediyse cevap yazabiliyorum.
Çok şükür güzel kar yağdı pazar bir başladı hala yağıyor 3 gündür tatil okullar Ayşe çıldırıyor dışarı çıkmak için ama soğuk ve sonda çok var gece - 24leri görüyoruz hasta etmek de istemiyorum hastaneler çocuk kaynıyor salgın var herkes hasta diye ama bugün de tatil evdeyiz Zeynep te çok istiyor belki ufak bir kaçamak yaparız yine.
Pazartesi tekrar gittik 328 olan kanserden şüphelendikleri değer 40 a düşmüş ve miyom gitmiş göremiyorlar ama rahim duvarında kalınlaşma varmış adetliyken tekrar bakacaklar. Çok şaşırtıcı gerçektenacaba diyoruz ayaklarında şişlik için gördüğü lenf tedavisi onada mı fayda etti bilemedik şaka gibi mucize duanın gücü şu durumda ameliyata gerek görmüyorlar duruma göre biyopsi yapıcak lar sadece
Teşekkür ederiz canım iyiyiz çok şükür . Ailenin yanında olması güzel olmuş , çabuk geçer inşallah grip . Biz grip olunca 2 haftada ancak geçiyorİnşallah kuzum ailem geldi çalışmaya bir küçük mola sonr a devam artık bu arada çok üzüldüm geçmiş olsun bizde hastayız ailecek grip ama sizinki zor Allah yardımcınız olsun inşallah
Canım test yanıltmış olabilir mi acaba neden olmuş peki ateş ve öksürük . Senaya da ateş ve öksürükle gittik. Ateşin normale dönmesine sevindimUmudum- geömişmolsun çok zorlanmadan atlatırsınız inş
Kızlar bizde düşmeyen ateş ve öksürükten 3 gündür hastanede yatıyoruz 1 gece de hastalandı Şaka gibi Corona sandık test yaptılar değilmiş çok şükür dün geceden itibaren dev ateşi normale döndü Ama kaç gün daha yatarız bilmiyorum
Bu arda Antep de 20 küsür yıl sonra ilk defa çok kar yağdı ulaşım sıfır tramvay otobüsler bile çalışmıyor araçlarımız karda kaldı bir Bitlisli olarak alışkın olsam da kara Anteplilerde hayat felç
Çok geçmiş olsun Zara'nın durumu smdi nasıl ?Umudum- geömişmolsun çok zorlanmadan atlatırsınız inş
Kızlar bizde düşmeyen ateş ve öksürükten 3 gündür hastanede yatıyoruz 1 gece de hastalandı Şaka gibi Corona sandık test yaptılar değilmiş çok şükür dün geceden itibaren dev ateşi normale döndü Ama kaç gün daha yatarız bilmiyorum
Bu arda Antep de 20 küsür yıl sonra ilk defa çok kar yağdı ulaşım sıfır tramvay otobüsler bile çalışmıyor araçlarımız karda kaldı bir Bitlisli olarak alışkın olsam da kara Anteplilerde hayat felç
Bilmiyorum canım bizler de negatifiz ama devam eder yada farklı bir durum olursa tekrar yaparızCanım test yanıltmış olabilir mi acaba neden olmuş peki ateş ve öksürük . Senaya da ateş ve öksürükle gittik. Ateşin normale dönmesine sevindim
3 günün sonunda Bugün iyi çok şükür 3 gündür bezle duruyordu Bugün artık giydirdim üstünü düştü ateşi canım tşkr ederizÇok geçmiş olsun Zara'nın durumu smdi nasıl ?
Umudum- şizede çok geçmiş olsun evde çocuk hasta olunca annenin hasta olma lüksü kalmıyor
Umudum geçmiş olsun canim.tabi korkarsin 40 derece ne demek. Kıyamam sana ama şoyle dusun bu hastalik zamaninda annen yakinda da olsa gelemeyecekti canim.bugun nasilsiniz canım?duamdasınız ❤❤❤❤❤❤Bizim Sena bu zamana kadar bir kere hafif ateşlenmişti onun dışında çok şükür hiç ateş görmemiştim . Dün 40 lara yaklaşınca ateşi çok panik oldum . Ne zormuş ateşini düşürmek . Babamız pozitifti biz temaslı olunca ambulansla tek gittik . Aileden uzakta olmak bir kere daha çok koydu . Anne olduk ama anne sıcaklığı aradım
Sonsuz umut birkac gündür aklima düştün ama yazamadıydım.demek sıkıntınız varmis.geçmis olsun canım.zor zamanlar geçirmişsiniz.ama ateşi düşmüş çok şükür ❤ Allahim tez zamanda şifa versin minik prensese ❤❤Bilmiyorum canım bizler de negatifiz ama devam eder yada farklı bir durum olursa tekrar yaparız
Biraz hırıltısı var acilde bronşit ve zatürre başlangıcı dedi servisteki doktor da bronşları az dolu ama inatçı ateşlerr var salgın dedi yarın tekrar kontrol edecek artık ne der bilmiyorum ama iyi Bugün inş yarın çıkartır