- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
Eşim izoleydi ben de titreye titreye dolandım Sena’nın peşine . O uyuduğunda sağım solum ağrımaya başladı kendimi dinleyince çok şükür ki bir gün öyle oldu şu an çok iyiyizÇok geçmiş olsun Zara'nın durumu smdi nasıl ?
Umudum- şizede çok geçmiş olsun evde çocuk hasta olunca annenin hasta olma lüksü kalmıyor
Öyle tabi canım ama yine de insan başkasından bir şey istemeye çekiniyor hani . Sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar orası ayrı . İyi ki karantina süresi kısa şu an çok iyiyiz Sena’nın iştahı dışında . Yemiyor , çok hırçın . Ağzından atmalar , önüne konulanı fırlatmalar, su içerken bir yudum alıp geri kalanını ters çevirmeler … azıcık sinirlerim yıprandı onun dışında çok iyiyiz sizde durumlar nasıl ? Ali’ye devam etmiş miydin uyurken konuşmaya ? Yeme konusunda bende Sena için mi denesem diyorumUmudum geçmiş olsun canim.tabi korkarsin 40 derece ne demek. Kıyamam sana ama şoyle dusun bu hastalik zamaninda annen yakinda da olsa gelemeyecekti canim.bugun nasilsiniz canım?duamdasınız ❤❤❤❤❤❤
Sena uyurken çok konuşuyor , o sustuğunda az da beni dinlesin çocuğum uyumadan kendi kendine terapi yapıyor kendi ihtiyaçları doğrultusunda kaç gündür hastahaneyi anlatıyor. İshalken de hastahane dinlemiştim yine başladık dinlemeye . Hiç bıkmadan tekrar tekrar anlatıyor . Bu iyi bir şey . Bütün beyinli çocuk kitabında da aslında bu travmaların çocuğa anlattırılarak geçeceği yazıyordu . O anlatırken ben de dahil olup evet böyle oldu , sonra şu oldu bu oldu diye baştan sona tekrar ediyoruz umarım faydası oluyordur