2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben 25 inde idrarda gordum, 28 inde kan verdim 316, 30 unda tekrarladim 630 olmustu. Suan 1200 falandir. 😊 doktor sat tarihini gorunce bir afalladi, merak etmeyin gec yumurtlama dedim, iliski gunlerini kaydediyordum ordan biliyorum az cok 😂 yarin guzel haberlerini bekliyorum ozaman 😍
Ay inşaAllah ya
Benim Dr da şaşıracak pazartesi kanda çıkmadı yeni çıktı resmen

Kızlar merhabalar. Allah nasip ederse benim de ilk hamileliğim. Hamilelik takibini nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz. Özel hastane mi devlet mii? Özellikle Ankara'da olan varsa hastane tavsiyesi alabilir miyim?
Cebeci tıp fakültesi hastanesine gideceğim ben🙏

Kızlar merhabalar. Allah nasip ederse benim de ilk hamileliğim. Hamilelik takibini nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz. Özel hastane mi devlet mii? Özellikle Ankara'da olan varsa hastane tavsiyesi alabilir miyim?
Ben de çok kararsızım, araştırıyorum devlet mi özel mi diye herkes başka bir şey söylüyor..

en erken keseyi ne zaman gördünüz.
biz haftaya yola çıkacağız ve yolculuk beni endişelendiriyor biraz.
Ben 4+4 ken gördüm ama yolculuk konusunda keşke yapmasan bu dönemlerde bebek tam tutunmaya başlamışken yolculuk yapmak zorunda mısın

Canım benim sonuç çıktı 230 olmuş çok şükür hafta içine randevu aldım sen naptın ☺

Bizim Sat aynıydı sanırım 1 Temmuz benimde randevum yarın.
Umarım güzel haberler alırım. :dua:
Korktuğum için bir daha kan verip değerime baktırmadım 30 Temmuz da 79,30 çıkmıştı.
Sabah bir idrar testi daha yaptım çizgi iyice koyuydu.

Selam canım. 4+4 de gördük biz keseyi. Doktorum uçak yolculuğu yapabilirsin ama uzun süre kara yolculuğunda iki saatte bir kalkıp yurumen lazım dedi.
aa gercekten mi? yarın istanbul izmir, o gece izmir -istanbul, pazarteside istanbul-trabzon yolcuğu yapıcam arabayla.

Selam canım. 4+4 de gördük biz keseyi. Doktorum uçak yolculuğu yapabilirsin ama uzun süre kara yolculuğunda iki saatte bir kalkıp yurumen lazım dedi.

4+4 Sata göre mi? Yoksa hamile kalma gününe göre mi bu durum benim kafamı karıştırıyor.
Sata bakarsak benim 4+4 haftalık ama ben hamile kaldığım günden hesap yaparsam 2.5 hafta oluyor. Betaya göre de 2.5-3 hafta.

Yok bebem daha ben bekliyom mşlhh rabbim sonuna kadar götürsün inşlh ikide benim sonuç ama başağrısından yatıyom bugün hiç ii deilim sen nslsn?
Benim de belim ağrıyor baya bugün. Bir de gece rüya gördüm adet oluyordum ay nasıl ağladım rüyamda. Uyanınca çok rahatladım valla 🤗 sıyırmadan doğururuz inşallah 😂 inşallah seninki de güzelce katlanmıştır canım çıkınca yazarsın

Bizim Sat aynıydı sanırım 1 Temmuz benimde randevum yarın.
Umarım güzel haberler alırım. :dua:
Korktuğum için bir daha kan verip değerime baktırmadım 30 Temmuz da 79,30 çıkmıştı.
Sabah bir idrar testi daha yaptım çizgi iyice koyuydu.
İnşallah canım güzelce artmıştır keseyi görmeye haftaya çağırabilir belki görsek rahatlarız biraz 🤗

Merhaba, benim de ilk bebgim olacak, son adet tarihi 8 temmuz, ama erken yumurtlama 18 temmuza oldu, ona gore Nisan 8 de insallah bebegin gelicegi gun...

Ohoo yandık ben sürekli yolculuk yapıp duruyorum şu anda da yoldayım hatta 😂 pazar günü eve geçeriz bir daha çıkmam bir yere 😊

X