- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.948
Nasıl tutuyorsun kendini eşine bile söylememişsin kız ama başkalarına söylememek daha iyi şimdidenEşimede soylemedim daha kimse bilmiyo ay patlıcam:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tutuyorsun kendini eşine bile söylememişsin kız ama başkalarına söylememek daha iyi şimdidenEşimede soylemedim daha kimse bilmiyo ay patlıcam:))
Tutamıyom işde patlıcam çok özel supriz yapmak istiyom ama hala bulamadım garib calısm beyinde durdu sanki:)) sen nasıl soledin şuan tuz avuçladım yiyom alla alla :))Nasıl tutuyorsun kendini eşine bile söylememişsin kız ama başkalarına söylememek daha iyi şimdiden
Aynen bende senin gibiyim canım ilk bebe olcak inşlh kaç haftalıkdınKızlar keseyi gördüm bugün ama yolk kesesi hakkınca birşey söylemedi kenardaki beyazımsı şey mi oluyor acaba? İlk hamileliğim bu arada tecrübesizim
Tutamıyom işde patlıcam çok özel supriz yapmak istiyom ama hala bulamadım garib calısm beyinde durdu sanki:)) sen nasıl soledin şuan tuz avuçladım yiyom alla alla :))
Bizde kelime oyunu vardı scrabble gibi oraya hamileyim yazdımTutamıyom işde patlıcam çok özel supriz yapmak istiyom ama hala bulamadım garib calısm beyinde durdu sanki:)) sen nasıl soledin şuan tuz avuçladım yiyom alla alla :))
24aydır test baslarında ömrüm bitti düşük yaptıım gebeliimde eşime müjdeyi verirken ikimizde ağladık çocuk gibi ama malesef bebemi kaybedince benden cok eşim yıkıldı yine aynı şeyleri yaşıcam sanıyom ve hatda hamile olduğuma hala kendimi inandiramadım ki galibaBence çok iyi dayanmışsın. Ben hayatta dayanamazdım test sonucunu zarftan çıkardığım gibi eşimi aradım.
Hep sürpriz yaparım falan derdim eskiden ama o heyecanla zor oluyormuş beklemek.
Vavvvss buda güzelmiş :)ben napsm acaba yarın kan sonucunu alalım inşlh bende soylerim artık :)Bizde kelime oyunu vardı scrabble gibi oraya hamileyim yazdım
Selam canım. Evet salı günü gördük keseyi :) sende durum ne :)canım gittin mi keseyi görmeye? :)
Ay bende napcagimi bilemedim, pazar memlekete gitmek icin yola cikcaz, yarin gitsem doktora keseyi gorurmuyum, yoksa memlekettemi doktora gitsem kararsizim.Selam canım. Evet salı günü gördük keseyi :) sende durum ne :)
Sata göre 5Aynen bende senin gibiyim canım ilk bebe olcak inşlh kaç haftalıkdın
Bence yola cikmadan git bir doktora için rahat etsin.Ay bende napcagimi bilemedim, pazar memlekete gitmek icin yola cikcaz, yarin gitsem doktora keseyi gorurmuyum, yoksa memlekettemi doktora gitsem kararsizim.
Çıktı mı sonucun canımVavvvss buda güzelmiş :)ben napsm acaba yarın kan sonucunu alalım inşlh bende soylerim artık :)
Yok cnım ya öğleden sonra yarın dedilerÇıktı mı sonucun canım
Seninki çıkdımı kasıklarımda batma ve bel ağrım çoğaldıÇıktı mı sonucun canım
Senle ayniyiz sanirim canim benimde sat 11 haziran, 25 temmuza kadar hep negatifti, 25 temmuzda ogrendim, gec yumurtlamisim. Pko luyum bide. senin icinde hayirlisi olsun. Saglikla dogsun bebislerimiz. Beta kac cikti sende baktirdinmi ?Kızlar ben pazartesi kan testi yaptırmıştım negatifti 2 saat önce test yaptm pozitif sonuç 2.ci çizgi hemen çıktı
Geç döllenme oldu gecikmenin 12.ci günü öğrendim
Sat a göre mart sonu doğum ama geç döllenme olduğ için Nisan başı olucak sanırm
Yok canım yarın baktırcam inşaAllahSenle ayniyiz sanirim canim benimde sat 11 haziran, 25 temmuza kadar hep negatifti, 25 temmuzda ogrendim, gec yumurtlamisim. Pko luyum bide. senin icinde hayirlisi olsun. Saglikla dogsun bebislerimiz. Beta kac cikti sende baktirdinmi ?
Ben 25 inde idrarda gordum, 28 inde kan verdim 316, 30 unda tekrarladim 630 olmustu. Suan 1200 falandir. doktor sat tarihini gorunce bir afalladi, merak etmeyin gec yumurtlama dedim, iliski gunlerini kaydediyordum ordan biliyorum az cok yarin guzel haberlerini bekliyorum ozamanYok canım yarın baktırcam inşaAllah
Senin kaç çıktı beta?
Aynı ay annesi olcz ozaman inşaAllah