2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalp atışı kaçıncı haftada belli olur kızlar belirtileriniz ne benim göğüs hassasiyetim fazlalasdi bide bas dönmem iştahım kapandı midem sabaha karşı hep ağrıyo bide acı ve ekşi yemek istiyom hep karnınız şişmi benimki şişdi ve sanki büyüdü:)

7. Haftadan sonra anca duyuluyor canim. Benim de 4. Hamileliğim bakalim bu nasıl olacak🐣
Karnının büyümesi bağirsaklardaki gazdan dolayı canim bende aynı durumdayım. Ayakta fazla durunca belim çok ağrıyor benimde

7. Haftadan sonra anca duyuluyor canim. Benim de 4. Hamileliğim bakalim bu nasıl olacak🐣
Karnının büyümesi bağirsaklardaki gazdan dolayı canim bende aynı durumdayım. Ayakta fazla durunca belim çok ağrıyor benimde
Benim bel geceleri genelde yattiğimda ağrıyo nezaman gece olsa mide agrısı idrara sıkışma bel falan geceleri yakalıyo beni hormonlar ozaman mı calısıyo ne :)

Merhaba arkadaşlar, benim de sat 28 Hazirandı. Bu sabah idrar testinde çift çizgiyi gördüm, beta hcg için kan verdim sonucu bekliyorum bakalım, inşallah her şey yolunda gider, hepimiz için hayırlısı olsun...

Sağlık ocağında mı verdin cnım kanı doktora pazartesi gitsek erken mi olur ki kese görünürmü acaba
Evet canım sağlık ocağında verdim. Yarın çıkan sonuca göre hafta içi gidicem inşallah birbirimizi haberdar edelim inşallah ☺️

Evet canım sağlık ocağında verdim. Yarın çıkan sonuca göre hafta içi gidicem inşallah birbirimizi haberdar edelim inşallah ☺
Aynen kuzum öğlenden sonra çıkarmış sonuç ikide inşlhhh herşey yolunda gider iki senelik evliyim ve ilk bebek olcak rabbimin izniyle heycan var tecrübe yok bir düşüğüm var korkularım var yine aynı seyler olmaz inşlh herkesin gönlundeki olsun inşlh sen hangi şehirdesin canım sat nezamndı senin ben 29 haziran

Aynen kuzum öğlenden sonra çıkarmış sonuç ikide inşlhhh herşey yolunda gider iki senelik evliyim ve ilk bebek olcak rabbimin izniyle heycan var tecrübe yok bir düşüğüm var korkularım var yine aynı seyler olmaz inşlh herkesin gönlundeki olsun inşlh sen hangi şehirdesin canım sat nezamndı senin ben 29 haziran
Sat 1 temmuz canım benim de ilk bebeğim olacak inşallah 11 aylık evliyim benim de bir düşüğüm var altı ay önce inşallah bebeklerimiz tutunur bu sefer bize 🙏🏻 sonucun çıkınca yaz ☺️ ağrın sızın var mı benim belim biraz da karnım ağrıyor

Sat 1 temmuz canım benim de ilk bebeğim olacak inşallah 11 aylık evliyim benim de bir düşüğüm var altı ay önce inşallah bebeklerimiz tutunur bu sefer bize 🙏🏻 sonucun çıkınca yaz ☺ ağrın sızın var mı benim belim biraz da karnım ağrıyor

Benim de sat 1 temmuzdu. Kan sonucu mu bekliyorsunuz?
Erken öğrenmekte kötüymüş zaman geçmiyor. Cumartesi kontrolüm var o zaman tekrar kan vereceğim inş. güzelce artmıştır değerim. :dua:
Ben şu an adet belirtileri hissediyorum başka bir şeyim yok.

Sat 1 temmuz canım benim de ilk bebeğim olacak inşallah 11 aylık evliyim benim de bir düşüğüm var altı ay önce inşallah bebeklerimiz tutunur bu sefer bize 🙏🏻 sonucun çıkınca yaz ☺ ağrın sızın var mı benim belim biraz da karnım ağrıyor
Amin inşlh bacım gündüzleri yok ama gece yatağa gectim mi belim kopuyo sanki idrarım beni rahat bırakmıyo ama gece midem ağrıyo göğüslerim gece sızlıyo acıyo karnımın içinde sanki inşaat çalışması var tabi ağrıda gündüz sadece iştahım kapandı ve başım çok dönüyo ayakda bayılacam sanıyom ağzımın tadı deişdi ve hamilelikde uyunur derler bol bol aksine benim hem iştah hem uykularım kacdı sabh besde kalktım namaza hâla uyumadım tersi oldu bende:))

Benim de sat 1 temmuzdu. Kan sonucu mu bekliyorsunuz?
Erken öğrenmekte kötüymüş zaman geçmiyor. Cumartesi kontrolüm var o zaman tekrar kan vereceğim inş. güzelce artmıştır değerim. :dua:
Ben şu an adet belirtileri hissediyorum başka bir şeyim yok.
Evet ilki adetten bir gün önce 113 çıktı şimdi ikinci kere yaptırdım artışa göre haftaya doktora gidicem inşallah ☺️ benim de adet ağrıları gibi ağrım var normal diyorlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻

Amin inşlh bacım gündüzleri yok ama gece yatağa gectim mi belim kopuyo sanki idrarım beni rahat bırakmıyo ama gece midem ağrıyo göğüslerim gece sızlıyo acıyo karnımın içinde sanki inşaat çalışması var tabi ağrıda gündüz sadece iştahım kapandı ve başım çok dönüyo ayakda bayılacam sanıyom ağzımın tadı deişdi ve hamilelikde uyunur derler bol bol aksine benim hem iştah hem uykularım kacdı sabh besde kalktım namaza hâla uyumadım tersi oldu bende:))
Canım bende de öyle yani uykum var ama uyanıyorum sonra uyku tutmuyor heyecandan bence 🤗

Ve bide tatlım sçma sapan ruyalar görmeye basladım huzursuzum nedense bu nasıl bi hormonmus beta mahvetti beni:)

Kızlar betam 25 cıkdı salı gunu bugun tekrar kan verdim emin olmak için idrar testide yaptım ve daha koyulasmış çizgi ve hemen bir dakkada cıkdı ikinci çizgi yinede diyorum ki ben hamilemiyim bar demi görüyormununuz
Adete kaç gün var canım

X