- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canım
Çatlak icin biooil çatlak yağı var hamilelik boyunca sürünce şükür birşey olmuyor kızlar fazlaBu arada ilk aydan göbek için çatlak kremine başlamak gerekiyor. Kakao yağını ilk haftalar için çok önerdiler. Daha sonrada eczanelerde satılan kremi alacağım. Yalnız kakao yağını bulamadım. Sert olandan olacakmış. Aktarda satılır mı acaba bilgisi olan var mı?
Halsizliği genelde ilaçlar yapıyormuş ztn, bebegin de etkisi varmış tabii. Git bakalım belki halsizliğe ve buantıya iyi gelecek ilaç verir. Benim dr ankarada kaldı arayınca da yarım ağız konusuyor. O yüzden yeni dr ile gprusunceue kadar bir şey ogrenemıyrmBaslio canim artuk bnde de basladi iste vama suan da hcbisey yapamiom esim kahvalti hazirlio . Hatta 11 de doktora gtcem tup bebek doktoruma bakalim ne dicek ilaclarimi duzrnlicekmi
Günaydın, ilk gebeliğimde 7 kilo aldım. Doğumdan sonraki ilk gün 7 kilo gitmişti.Daha önceki hamilelikte kaçar kg aldınız arkadaşlar ben iki hamileliğimde 20ser kg aldım
Nerde satılıyor?Çatlak icin biooil çatlak yağı var hamilelik boyunca sürünce şükür birşey olmuyor kızlar fazla
Soylim dimi bulantilarin basladigini ona gore verir ilac yemek yedim ama eh iste ay elin kolum kalkmio pazartesi nasil ise gtcem blmiomHalsizliği genelde ilaçlar yapıyormuş ztn, bebegin de etkisi varmış tabii. Git bakalım belki halsizliğe ve buantıya iyi gelecek ilaç verir. Benim dr ankarada kaldı arayınca da yarım ağız konusuyor. O yüzden yeni dr ile gprusunceue kadar bir şey ogrenemıyrm
6 yıl geçti hatta doğumda tam 7 yıl olacak kızım 2013 nisan doğumluSizin ne kadar zaman geçti sezeryandan sonra
Bu el kol kalkmaması bende de çok var. Çok sinir bozucu. İnsan kendini yatalak gibi hissediyor. Allah dirayet versin bize nediyimSoylim dimi bulantilarin basladigini ona gore verir ilac yemek yedim ama eh iste ay elin kolum kalkmio pazartesi nasil ise gtcem blmiom
Benim de geç döllenme sıkma canını.Sağlıkla ilerlesin de önemli olan oBenimde geç döllenme inşallah hayırlısı olur.
7 kg mu masaallahGünaydın, ilk gebeliğimde 7 kilo aldım. Doğumdan sonraki ilk gün 7 kilo gitmişti.
Umarım bunda da öyle olur
Bende tok karnına alıyorum canım. Fark etmiyor.D vitamini verdi doktorum. Damla olarak. Prospektüste aç tok demiyor. Eczacı aç demiş. Ben tok alıyordum şimdi fark ettim kullanan var mı? Aç mı tok mu kullanıyorsunuz. Dr ne dedi?
Bendede aynı sorun var canımYok ogrendigimde cok ufakti yaklasik 3 hafta once öğrendim. Yenide değil ama hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Sigara birakanlar var mi aranizda bu konuda birbirimize destek verelim. Zira benim en zorlandigim konu
Biz daha smdiden boyleysekYa bu el kol
Bu el kol kalkmaması bende de çok var. Çok sinir bozucu. İnsan kendini yatalak gibi hissediyor. Allah dirayet versin bize nediyim
Aynen canım inşaAllah kısa sürerAsabiyet bende de başladı. hatta fazla da alınganım. Sadece eşim değil millete de sarmaya başladım Allah sonumu hayır etsin
Olablir kzıım hareketli bayaBenimde öyle ya gözüm açılmıyor resmen , çocuğa yalvarıyorum biraz uyu diye anlamıyor tabi halsizlik aşırı zaten çocuklar mi yoruyor acaba
Aynıyız sizinle, benim de iki kızım var sizinkiler kaçar yaşında. Benimkiler kız kardeş istiyorbnm iki kızım var şimdi erkek hissediyorum ama belki psikolojiktir eşim kız hissediyorum diyor büyük kızım erkek küçük kızım kız kardeş istiyor siz???
Zencefil dr una danisarak tuketebilirsinKizlar mide bulantisi ni gecircek bi ilac yokmu gebelikte doktoruma soylim dimi birazdan gtcem doktora bakalim