- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
Tamam.. Çok teşekkür ederim..Silerken mutlaka kokusuz asetonla sil. O da çok önemli!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam.. Çok teşekkür ederim..Silerken mutlaka kokusuz asetonla sil. O da çok önemli!
Asetonsuz asetonla temizle cikarcaksan asetonda iyi degilmisGerçekten mi yaaa.. Ben de el ayak hepsini dğn ojeledimdi...Hay Allahhh..
Maaalesef ben iştahlıyımBenim hic istahim yok sizdede varmi boyle bi durum
Masallah umarim benimde duzelir hic bi sey yiyesim gelmiyoMaaalesef ben iştahlıyım
Benimde gün içinde değişiyo canım hafif bulantı olduğu zaman hiç olmuyo bulantı olmadığında biraz yiyebiliyorum ama tekrar bulantı geldiğinde yediğime pişman oluyorumBenim hic istahim yok sizdede varmi boyle bi durum
Bir de makyaj malzemesi de doğal olacak. Organik olmayan hiç-bir şey sürülmeyecekmiş zor bir dönem, her acıdan, bizi bekliyor maalesef....Tamam.. Çok teşekkür ederim.. ♥
Beni bıraksalar herrr gün uyurum.. Tüm gün uyumak istiyorum..Benim hic istahim yok sizdede varmi boyle bi durum
Yaa keşke benim de kapansa iştahım da az zayıflasam. Valla 20-30 kişi almaktan korkuyorum. Ztn bunyemçok müsaitMasallah umarim benimde duzelir hic bi sey yiyesim gelmiyo
Uykuyu ben de çok seviyorum. En büyük zaafımBeni bıraksalar herrr gün uyurum.. Tüm gün uyumak istiyorum..
Napcaz bilmiyorum.. Azcık tv karşısında uzanayım diyorum.. Bi bakmışım ağzım açık uykuya dalmışımUykuyu ben de çok seviyorum. En büyük zaafım
Yat dinlen benim dış kanamam yok şükür ama içerde kanama alanı var yat dinlen ağır falan kaldırma ilişkiye girme biyerlere uzanma geçerHeh aynen adet agrisi gibide agri var ara ara gelio mesela
Asetonsuz oje temizleyiciler var kozmetiklere sor verirlerTamam.. Çok teşekkür ederim.. ♥
O baş ağrısını bana sorun arada bir vuruyor. Çok korkuyorum yine ağrıyacak diyeBaşım bugün çok ağrıyor ya kafamı kaldıramıyorum.İştahımda yok çok az yiyorum nolacak böyle ☹
Ben varım 35 yaş39 annemiz tabloda yerini aldı :) gözden kaçırdığım umarım yoktur olursa bana bildirin arkadaşlar lütfen
6.haftakaçıncı haftada belli oldu ikiz oldukları?
Çok zor ya cidden başım ağrıyor-dönüyor midem bulanıyo bazen yanıyo sürekli yatıyorum hiçbişey yiyemez oldum bebek beslenemez diye korkmaya başladım bugün tartıldım bir kilo vermişimO baş ağrısını bana sorun arada bir vuruyor. Çok korkuyorum yine ağrıyacak diye
sat nedir canımBen varım 35 yaş
Ankara
İlk bebek
Doğum 30.03.2020