2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
39 annemiz tabloda yerini aldı :) gözden kaçırdığım umarım yoktur olursa bana bildirin arkadaşlar lütfen
Ben ben ben..😊 Bugün katıldım aranıza.. Yazmıştım aslında ama yeniden yazayım.. Üye adı sinope.. Sat 10 Temmuz. Yaş 33..Tahmini doğum tarihi 15 Nisan. İkinci bebiş.

Yat dinlen benim dış kanamam yok şükür ama içerde kanama alanı var yat dinlen ağır falan kaldırma ilişkiye girme biyerlere uzanma geçer
İçerde kanama alanı bende de vardı. Birkaç hafta önceydi. Bir dr gençti ve yolculuk yasak yatacaksın vs dedi. Başka dr a gittim daha yaşlı tecrübeliydi. Bu kanama kesenin yerleşme kanaması çok normal yatmana gerek yok. Yolculuk da yapabilirsin dedi. Allaha emanet bebeklerimiz

Çok zor ya cidden başım ağrıyor-dönüyor midem bulanıyo bazen yanıyo sürekli yatıyorum hiçbişey yiyemez oldum bebek beslenemez diye korkmaya başladım bugün tartıldım bir kilo vermişim
Ben de 1 kilo vermişim. Ama kilolu olduğum için (66 kiloyum) bebek benden besleniyor diye endişe etmedim. :dua:

Benim gecen hafta oyle gecti hep yattim bu haftada hersey kokuyo sanki yumurta falan goruncd bile oguresim geliyo 😓

Benim de şöyle oluyor.. Mesela yataktan kalkıyorum bi acıkmış hissi oluyor.. Sonra güzelce kahvaltı hazırlıyorum falan o yeme isteği gidiyor.. Yiyorum ama zorla.. Sonra öğürme isteği geliyor...Böyle üşütürsün de midende balon gibi bir his olur ya işte tam o his:)

Benim de şöyle oluyor.. Mesela yataktan kalkıyorum bi acıkmış hissi oluyor.. Sonra güzelce kahvaltı hazırlıyorum falan o yeme isteği gidiyor.. Yiyorum ama zorla.. Sonra öğürme isteği geliyor...Böyle üşütürsün de midende balon gibi bir his olur ya işte tam o his:)
Ay evet benimde oyle ve asiri gaz cikiuorum ne yesem agzimda resmen 😢

İçerde kanama alanı bende de vardı. Birkaç hafta önceydi. Bir dr gençti ve yolculuk yasak yatacaksın vs dedi. Başka dr a gittim daha yaşlı tecrübeliydi. Bu kanama kesenin yerleşme kanaması çok normal yatmana gerek yok. Yolculuk da yapabilirsin dedi. Allaha emanet bebeklerimiz
Bende öyle okudum hep netten ama senin söylediklerin içimi rahatlattı Perşembe belli olacak benim🤲Peki senin geçtimi🤔

Aynı şeyleri bende yaşıyorum çok gaz oluyor

X