benim hiç bilgim yok yaa doktoruna ne zaman göstereceksin??
Cok gecmis olsunMalesef kımyasal gecırdım kızlar cok uzgunum cok
Bulntim hafif hafif vardı ama bastırıyordumbugüne kadar bulantınız var mıydı pekii? ben erken seviniyorum galiba bulantılarım kusmam yok diye ama sizde de 8. hafta içinde başlamış
esomesom bendeki ref. değerleri böyle
benim de cuma günü randevum var ama geçmek bilmedi bir türlü günler henüz yeni kalp atışını duyucaz (inşaallahh) o yüzden heyecan ve korku doruktaaaPazartesi günü 3te kontrolüm var,o zaman bakarız demişti sonuçlara. Pazartesiden sonra da görüşmelerin süresini uzatıcam demişti,hasret kalıcaz birbirimize çocuuumlaa.. öffff. sen ne zaman gideceksin yaaa, kaç gündür kontrole gittim demedin zalim anaaaa..
benim de bulantı mi başka bişey mi çözemiyorum bişey var ama kusmam yok daha inşaallah hiç olmaz, sana da acill geçmiş olsun inşaallah uzun sürmezBulntim hafif hafif vardı ama bastırıyordum
Bnde sevnmistim bu sefer olmayacak diye ama yine oldu
Hiçbir sorun görünmüyor arkadaşım. Değerlerin olması gereken aralıkta. Toksoplazman negatif sebze, meyve yerken çok iyi yıkanmış olmasına dikkat et. Az pişmiş et ürünlerini tüketmemeye çalış.ya harikasınWinterwinds çok teşekkür ederim, incelemeliyim hemen, sen de benimkilere bakar mısın kontrol amaçlı..
Hiçbir sorun görünmüyor arkadaşım. Değerlerin olması gereken aralıkta. Toksoplazman negatif sebze, meyve yerken çok iyi yıkanmış olmasına dikkat et. Az pişmiş et ürünlerini tüketmemeye çalış.
Kizlar benimde cok agrim var adet sancisi gibi surekli bu saatlerde ve aksam saatlerinde oluyor
Normal dimiahhh o ağrılarrrrr ahhh,ne çekiyoruz yahu
Normal dimi
İns hemen geçer cnku cidden hiç iyi değilbenim de bulantı mi başka bişey mi çözemiyorum bişey var ama kusmam yok daha inşaallah hiç olmaz, sana da acill geçmiş olsun inşaallah uzun sürmez
Bebeğiniz kaç aylık ?Hanimlar merhaba bende emziriyorum suan hamileyim sizce ne yapmaliyom.emzir diyende var emzirme diyende ama kizimda memeye cok duskun nasil yapsam 7 haftalik hamileyim
Ahh kuzum 1 yasinda masallh szinki buyumus ne gzel insallah bulcaz bi cozum bizdeHiç korkmayın kızınız çok küçük değilse güzelce anlatın hiç sıkıntı yaşamayabilirsiniz. Benim kızım da çok düşkündü. 25 aylıkken güzelce anlattım. Bir kere bile ağlamadı meme için. Çok şaşırdım. İnşallah sizinki de öyle olur.
Oyyy çok küçükmüş.Allah kolaylık versin canım ne desem bilemedim.
[/QUO amin kuzum amin
Merhaba :))
Sat 10 ağustos
Tahmini doğum 16 mayıs
ilk bebek
Antalya