2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Biraz daha iyi misin peki şimdi? Abartısız her gün adet ağrısı çeken biriyim, tabiki tecrübene göre seninde endişen var ama korkma kuzum, doktorum da çok doğal korkma demişti biraz daha rahatım,bir kaç gündür ağrılarım azaldı artık. inşallah senin de hemen geçer.
Ara ara azalıyor ağrı değilde sonrası kötü olur diye tedirginlik var ama bir yandan rahat olmaya çalışıyorum tşk destegin için :) anlaşılmak kalpten birilerinin seni anladığını bilmek çok güzel :)

Kızlar bişi sorucam eşinizle cinsel durumlar devam mı. Bi sıkıntı yaşanıyo mu. Gerçekten bunu çok merak ediyorum

Kızlarrr ben geçen haftayı da çoğunlukla raporlu geçirdim. İlk iş günüm gibiydi bugün. 5 gündür çok ağır grip atlatamadım bi türlü.. bugün işten tam çıkarken tuvalette kahverengi akıntım olmuş baya:KK43: çok korktum... perinatoloğuma yazdım progestan başladım :KK43: moralim iyice bozuldu hepsi üst üste geliyor. Ben hiç iyi bi haber alamayacakmışım anne olamayacakmışım gibi geliyo bazen 😢 çöktüm resmen
Bende de var kahverengi leke progestan zaten içiyordum bnde bi sıkıntı olmaz inş dinlenmeye çalışıyorum

Önlem olarak ben de başladım progesterona. Rahim ağzı yetmezliğim olabilirmiş. Hatta ilk gebeliğim bu sebepten sonlanmış olabilirmiş. Önlem olarak serklaj yapılma ihtimali olacak ölçümlere göre.

Hiç olumsuz düşünme canım iyi düşün iyi olsun. Benim de 9-10 gün önce kanamam oldu lekelenme şeklinde, çok korktum. Çünkü ben 3 senedir bi sürü tedavi denedim. En son aşılama yaptık. Olmadı. Tam tüp bebeğe başlamak için adeti beklediğim ay kendiliğinden hamile kaldım. İnsan daha da bir tedirgin oluyor, o yüzden hemen apar topar doktora gittik. Kan uyuşmazlığı için iğne yaptılar ve progestan başladım. 10 gün de istirahat verdi, işe gitmedim, evde yattım. Çok şükür fayda etti. Benim ilk bebeğim, hiç tecrübem yok ama Kanama o kadar çok kişide oluyor ki, o yüzden dua et, içini ferah tut :dua:
Benim de 3. Gebeliğim ilk ikisini kaybettim. Onun için sanki gebelikte 9. Aya gelebilmek ve o bebeği kucağıma alabilmek ulaşması neredeyse imkansız bir hayal gibi geliyor artık:KK43: en ufak bir olumsuzlukta kaybetme korkusu yine...
Bende de var kahverengi leke progestan zaten içiyordum bnde bi sıkıntı olmaz inş dinlenmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun sana da cnm. İnşallah sağlıkla atlatırız bu aşamayı da..

Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı

Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı

X