- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 39
kızlar ben de çok yoğun bir çalışma dönemindeyim ve bebiş de planlamadığmız bir zamanda gelince iyice koşturmaca halindeyim
o nedenle pek yazamıyorum
şimdi bir de iş için fransaya gitme durumu oldu Allahımmm hiç gözüm kesmiyor arabada 30dk yol gitsek uyukluyorum napsam şirkettekilerle paylaşsam mı bilemedim
haftasonu keseyi gördük çok şükür. SAT 30 Temmuz ama daha yeni gördük, 2 hafta geç yumurtlamışım doktorun demesine göre.
kasık ağrısı bende de var, ilk gebeliğimde de olmuştu, birkaç haftaya kalmaz diye düşünüyorum
benim asıl kafama takılan oğlumuza ne zaman söyleyeceğimiz
o kadar çok istiyordu ki kardeş, rahatsız olacağını ya da kıskanacağını düşünmüyorum
ama biraz araştırdığımda 3-4 ayı bekleyin çocuk sabırsızlanmasın diyor
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
o nedenle pek yazamıyorum
şimdi bir de iş için fransaya gitme durumu oldu Allahımmm hiç gözüm kesmiyor arabada 30dk yol gitsek uyukluyorum napsam şirkettekilerle paylaşsam mı bilemedim
haftasonu keseyi gördük çok şükür. SAT 30 Temmuz ama daha yeni gördük, 2 hafta geç yumurtlamışım doktorun demesine göre.
kasık ağrısı bende de var, ilk gebeliğimde de olmuştu, birkaç haftaya kalmaz diye düşünüyorum
benim asıl kafama takılan oğlumuza ne zaman söyleyeceğimiz
o kadar çok istiyordu ki kardeş, rahatsız olacağını ya da kıskanacağını düşünmüyorum
ama biraz araştırdığımda 3-4 ayı bekleyin çocuk sabırsızlanmasın diyor
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?