- 31 Ocak 2018
- 167
- 152
Aynen Rabbim korusun hepsiniben de cumartesi günü 7+2 olarak gittiğim kontrolden 6+4 olarak çıktım sağlıklı olsunlar da yeniden şafak sayarız ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Rabbim korusun hepsiniben de cumartesi günü 7+2 olarak gittiğim kontrolden 6+4 olarak çıktım sağlıklı olsunlar da yeniden şafak sayarız ne yapalım
Ve 5+2ben de cumartesi günü 7+2 olarak gittiğim kontrolden 6+4 olarak çıktım sağlıklı olsunlar da yeniden şafak sayarız ne yapalım
Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı
Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söylediKızlar selam.
Arada karnım hafif hafif ağrıyor. Rahim kısmı değil ama bütün karnım ağrıyor bağırsak sancısı gibi. Ama hafif. Acaba neden..
İkisi de yüksek. İgg epey yüksek ama. Şimdi tekrar kan vereceğim bekliyorumİgg mi igm mi?
benim de ayni öyle oluyo ya karin ağrısı mi gaz sıkışması mi kasik ağrısı mi çözemiyorumKızlar selam.
Arada karnım hafif hafif ağrıyor. Rahim kısmı değil ama bütün karnım ağrıyor bağırsak sancısı gibi. Ama hafif. Acaba neden..
Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söyledi
Hmm sanırım gazdan bu ağrılar çünkü aşure yedim bu ara bol bol. Yapar gaz.benim de ayni öyle oluyo ya karin ağrısı mi gaz sıkışması mi kasik ağrısı mi çözemiyorum
Hmm sanırım gazdan bu ağrılar çünkü aşure yedim bu ara bol bol. Yapar gaz.
Bizde sıkıntılı. Eşim korkup yaklaşamıyorKızlar bişi sorucam eşinizle cinsel durumlar devam mı. Bi sıkıntı yaşanıyo mu. Gerçekten bunu çok merak ediyorum
Hadi hadi uyu. Ben de namaza kalktım dualar hepimiz içinHerkese merhaba :) sat 10 ağustos, 2 idrar testi sonucu pozitif. Sabah doktor randevum var, heyecandan uyuyamadım hala
Benim kahverengi akıntım karın agrım vardi acile gittim dusuk tehlikesi olabilicegini soylediler simdide yatıs verdiler dun hastaneye yattımCanim kanaman mi geldi ki. Ben de mayısta anne olacam eger Allah izin verirse. Hafif kahverengi akıntım geldi doktor dinlenmemi ve progestan kullanmami önerdi senin sadece ağrı mi vardi
Geçmiş oksun canım karın ağrın şiddetli miydi. Bende de var çünkü ama hafif hafif akşamları oluyor.Benim kahverengi akıntım karın agrım vardi acile gittim dusuk tehlikesi olabilicegini soylediler simdide yatıs verdiler dun hastaneye yattım
Ben doktorun asistanina sormustum kalp atisini duyana kadar uzak durun dedi. Cuma randevumuz var kalp icin, o zaman tekrar sorucam ama yine de korkuyoruz bir önceki gebeligim dusuk oldugu icin buyuk ihtimal dikkat edin diyecek. Bence siz de doktorunuza danisinKızlar bişi sorucam eşinizle cinsel durumlar devam mı. Bi sıkıntı yaşanıyo mu. Gerçekten bunu çok merak ediyorum