Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar anti rubella değerim 242 çıktı. 5den küçük olması gerekiyormuş doktor şimdi başka kan tahlili istedi. Kızamıkçık değeri imiş. Benim gibi pozitif çıkan var mı
Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söyledi
Igg yüksekse bağışıklığınız var demek. O sorun değil ama igm yüksekliği biraz etkiliymiş. Umarım iyi bir doktorla sizi mutlu edecek haberler alırsınız.
Gaz sancısıdır. Gebelikte sık görülüyormuş cumartesi benim de epey ağtımıştı. Doktorum ona ve kasık ağrısına normal dedi. Sadece kanamanın riskli olabileceğini söyledi
Canim kanaman mi geldi ki. Ben de mayısta anne olacam eger Allah izin verirse. Hafif kahverengi akıntım geldi doktor dinlenmemi ve progestan kullanmami önerdi senin sadece ağrı mi vardi
Ben doktorun asistanina sormustum kalp atisini duyana kadar uzak durun dedi. Cuma randevumuz var kalp icin, o zaman tekrar sorucam ama yine de korkuyoruz bir önceki gebeligim dusuk oldugu icin buyuk ihtimal dikkat edin diyecek. Bence siz de doktorunuza danisin