Resmi varmı benimde öyleydi aynı haftadaAnladim canim ben pek bilmiyorum ama doktorum kese gayet iyi demisti bana yani gordu mu gormedi mi bilmiyorum bana da simsiyah bi bosluk gibi geldi baska bisey yoktu. Bence telaslanmak icin erken dua et ve randevu gununu bekle Rabbim gonlune gore versin
Canım inşallah ikizdir içini ferah tut. Ben dış gebelik yaşadım. 7.haftada ameliyata alındım onda bile değerim 2000-3000 civarındaydı kötü düşünme. Inşallah sağlıkla gelir bebek,bebeklerinHanımlar bnm beta HCG 12.500 çıktı kese düzensiz dedi yeni oluşuyor olabilir dedi yüksek olmasına ise ya ikiz ya da dış gebelik dedi bnm durumunu yaşayan var mı
Canim uzulme kac + kacsinKızlar bugün kan verdim 92 çıktı sanırım yine boş gebelik 3 gün gecti çok düşük doktorla görüşmedim Pazartesi gidicem muhtemelen Mayıs annesi değilim
Teşekkürler cnm içimi rahatlattın doktorların işi korkutmak zatenCanım inşallah ikizdir içini ferah tut. Ben dış gebelik yaşadım. 7.haftada ameliyata alındım onda bile değerim 2000-3000 civarındaydı kötü düşünme. Inşallah sağlıkla gelir bebek,bebeklerin
Vardi canim ama kimbilir nerde bu ara annemde kaliyorum esyalarim sagda solda bi yere koymustum ama bulursam yuklerim burayamerh
Resmi varmı benimde öyleydi aynı haftada
Amin inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza. Kişiden kişiye göre değişir mutlaka görürsün inşallahCok sukuur. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsinBen 2745 hcg de gorememistim insallah pazartesiye gorurum keseyi
Baska hastanede de kan versen. Belki cihazının kalibrasyonu kötüdür.Kızlar bugün kan verdim 92 çıktı sanırım yine boş gebelik 3 gün gecti çok düşük doktorla görüşmedim Pazartesi gidicem muhtemelen Mayıs annesi değilim
Bende 4+5 de gittim iki hafta sonra gel dedi kalp atışı için çarşamba günü gidicem insallah duyarızBen de 4+5 te ilk kez doktora gittim. 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Yani 7+5 te çağırdı. Çok zor bekleyişler ama sakin ve sabırlı olmalıyız arkadaşlar.
Ben hamile kalana kadar kullandım sonra bıraktım salı günü gittiğimde sorucam doktora çünkü 2 hafta önce gittiğimde kullandığı. Tüm vitaminleei bırak demişti. Ben zaten haftada 2 balık tüketiyorum, şimdi mevsimide geliyor1 avuç çiğ badem ve cevizde yerini dolduruyor omeganınKizlar bisey sorcam balik yagi kullaniyormusunuz
Ya ben arada sirada aliyorumda kararsizim yinede canim doktorla konustuktan sonra buraya da yazarmisinBen hamile kalana kadar kullandım sonra bıraktım salı günü gittiğimde sorucam doktora çünkü 2 hafta önce gittiğimde kullandığı. Tüm vitaminleei bırak demişti. Ben zaten haftada 2 balık tüketiyorum, şimdi mevsimide geliyor1 avuç çiğ badem ve cevizde yerini dolduruyor omeganın