- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
İçinizi ferah tutun ne gelirse Allah'tan sonucta. Çarşambaya kadar da mecbur sabredeceksiniz. Inşallah müjdeli haberlerinizle gelirsinizÇok çok çok teşekkür ederimDua etmediğim bir an yok buradaki herkes için de ediyorum bol bol.. bakalım çarşamba nasıl gelecek...
Su an seninle ayni dusuncedeyim pazartesi ilk kontrolum vardi 7.haftaya gircektik ertelesem mi diye düşünüyorumKizlar bugun doktora gidecek olan coktu. Genelde umutsuz seyler mi duyulmus bana mi öyle geldi. Bence en belirsiz haftalardayiz su an. Biraz daha sabirli olmaliyiz. Acele ediyoruz sonra üzülüyoruz. 8. Hafta olmadan kalp icin gidilmemeli sanki. Kesede netlesir bebekte görünür kalpte duyulur 8de. Bu hafta ici gidecektim ama ertelesem mi diye düsünmeye basladim simdi
Anladim canim ben pek bilmiyorum ama doktorum kese gayet iyi demisti bana yani gordu mu gormedi mi bilmiyorum bana da simsiyah bi bosluk gibi geldi baska bisey yoktu. Bence telaslanmak icin erken dua et ve randevu gununu bekle Rabbim gonlune gore versinYolk kesesi kesenin içinde ufak bir kese daha oluyor ona deniyor. Ultrasonda bakınca herkesin görebileceği bişeysizin var mı ultrason resminiz? Yükleyebilir misiniz?
Teşekkürler cnm içime su serptinBrn 4+4 iken ka degerım 5000 idi. Bır de kısıden kısıye devısıyor degerler. Mesela benimle aynı gün hamıle kalan bır arkadaşın 12. Gün hcgsi 200 iken benimki 70 idi. Ama önemi yok bunun. Önemli olan iki günde bir %60 artmasıdır
Dua edicemİnşallaahhBenim için dua edin lütfen bu üçüncü bebeğim ilk ikisini kaybettim
Canim bu yolk kesesi muhabbetini hic anlamiyorum. Bak bakalim benim de bebek gorunmeyen 10 mm kese resmi. Yolk var mi yok mu?Yolk kesesi kesenin içinde ufak bir kese daha oluyor ona deniyor. Ultrasonda bakınca herkesin görebileceği bişeysizin var mı ultrason resminiz? Yükleyebilir misiniz?
Benimde 1 hafta geri salı kontrole sabırsızlanıyorum5+6 yım ama bi hafta geri 4+6
Hayırlısı olsun cnm iyi haberler alırsın inşBenimde 1 hafta geri salı kontrole sabırsızlanıyorum
İnşallah hepimiz mayısta doğumlarımızı kutlayalım İNŞALLAAAHHHHayırlısı olsun cnm iyi haberler alırsın inş
Moralini bozma canim Allahin izniyle bisey olmaz .Benimde anlamadigim.bu doktorlar ne kadar acımasizca benim.doktorumda keseyi gordu kalp atisi icin haftaya çagirdi boş gebelik degil.merak.etme diye telkinlerde bulundu hatta espiriliydi de o.an ilk gittigim.bir doktordukızlar bugün kontrole gittim.göbekten bebişi göremedi.vajinal baktı.bebiş göründü fakat kalp atışı çok cılız dedi.bu tür durumlarda kalbin ilerleyen zamanlarda durma ihtimali oldugunu söyledi.haftaya tekrar kontrole çağırdı.moralimiz sıfır.bu arada 7+1 im fakat ultrasonda 6.hafta gözüküyor.benim gibi bir olay yaşayan oldu mu?
teşekkürler ccanım.Moralini bozma canim Allahin izniyle bisey olmaz .Benimde anlamadigim.bu doktorlar ne kadar acımasizca benim.doktorumda keseyi gordu kalp atisi icin haftaya çagirdi boş gebelik degil.merak.etme diye telkinlerde bulundu hatta espiriliydi de o.an ilk gittigim.bir doktordu
Hiç moralini bozma canım İnan senin canını sıkman bebeğin için şu an yapacağın en kötü şeylerden birisi. Allah büyüktür. Ben inanıyorum güzel güzel bi hamilelik geçireceksinkızlar bugün kontrole gittim.göbekten bebişi göremedi.vajinal baktı.bebiş göründü fakat kalp atışı çok cılız dedi.bu tür durumlarda kalbin ilerleyen zamanlarda durma ihtimali oldugunu söyledi.haftaya tekrar kontrole çağırdı.moralimiz sıfır.bu arada 7+1 im fakat ultrasonda 6.hafta gözüküyor.benim gibi bir olay yaşayan oldu mu?
Bende sali diyodum 7+2 oluyo ama 4 gün geri demisti doktor. 6 sayilir yani. Esimi ikna edebilirsem gitmiycem bakalimSu an seninle ayni dusuncedeyim pazartesi ilk kontrolum vardi 7.haftaya gircektik ertelesem mi diye düşünüyorum
6. Haftada yeni atmaya baslamiyomu kalbi zaten. Ondan olamaz mi acaba. Su an bedeninde iki kalp atiyo. Bunu düsün ve ferah tut kalbini. Hersey güzel olur insallah hepimiz icinkızlar bugün kontrole gittim.göbekten bebişi göremedi.vajinal baktı.bebiş göründü fakat kalp atışı çok cılız dedi.bu tür durumlarda kalbin ilerleyen zamanlarda durma ihtimali oldugunu söyledi.haftaya tekrar kontrole çağırdı.moralimiz sıfır.bu arada 7+1 im fakat ultrasonda 6.hafta gözüküyor.benim gibi bir olay yaşayan oldu mu?