2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben onceki gebeligimde de 8haftaya kadar bulanti ve kusma yasamadim gerci 8haftalikken kaybettim ama bunda da sorunsuz gececek gibi hissediyorum bazilarina bulanti kusma bazilarina uyku hali yapıyormuş ben uykuculardanim suan bile

Kızlar bugün test sonucumu öğrendim 0.100 yazıyor benim şüpheli ilişkim 25 , Ağustos da oldu ..o zamandan bu zamana kandan değer ne kadar olmalı başına gelen varmı bence biraz daha beklemeli miyim ....adetim 4 gün geçti diyebilirim sanki ilk gebelik gibi heyecan oluyor ne tuhaf su durum netlesseydi bir

Merhaba. Malesef 5 in alti degerler negatif kabul ediliyor ama yine de bekleyin eğer bir hafta olmazsaniz tekrar test yaptirip bakabilirsiniz :)

Merhaba anne ve anne adayları bende nasip olursa mayıs annesi olucam. Neler yapıyorsunsunuz nasıl geçiyor hamilelik?

Kizlar aranızda progestan igne kullanan var mi? Ben gobekten yapıyorum ama igne yaptığım yer sisip labariyor ve beyaz oluyor aksama kadar geciyor sayilir ama bu normal mi?

Bisey sorcam pozitif olmasi iyi bisey olmuyomu vucut antikor uretmis bagisikligi var demek degilmi ben oyle biliyorum
Gebelikten önce ve sonra pozitif olmasına göre iki çeşidi var bu testin. Gebelikten önce ise sorun değil ama gebelik esnasında geçirilirse bebek için sorun olabiliyor.

Kızlar mıde bulantılarınız beta kac ıken basladı???

vallahi seninkiler başladıysa şaşırmam senin her şeyin hızlı maşallah buradaki çoğu kişi güncel betasını bilmiyordur bence, çünkü birkaç kontrolden sonra doktorlar bir daha istemiyor ben en son baktırdığımda 2 Eylüldü, 4+6 idim, ve 3968 di. midemi sorarsan, hiç çıkarmadım ama neredeyse 1 haftadır aralıklı olarak bulanıyor. bugün 6+6 yım. resmen bilimsel bir şekilde açıkladım, hakkımı nasıl ödersin bilmem

HAhaha cok tatlısın canım ben yapım geregı asırı panıgım hamılelıgı bıle erken gebelık testıyle olumsuz gormeme rahmen ustune gıde gıde sonunda golgeyle ogrendım hemuz hıcbır belırtım yok:))) cok tesekkur ederım bu arada:)

nasıl yani kan vermedin mi?

Kızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık

bugün falan kan verdin mi peki? değerlerinin artışında sorun yok halbuki, ama ben de hesaplayamadım, kısacası farklı hastahanelerde keselerin ölçüsü ve haftası farklı çıktıysa bu bence cihaz farkıdır. senin kesen büyüyüp küçülmüyor ya yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…