2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende dun semizotu yapip yemistim yemegini allahim bu nasil biseydir uykumdan uyandirdi bi dahada yatamadim acaba o mu dokundu

Yaa canım kıyamm tıksınme flnda var mı?cubuk kraker fln ye cıkartıyo musun yeıklerını
Aynen sadece kuru ekmek cubuk kraker ve su yiyip ictim baska hic bisey cikartmayi dusundum kendim parmagimi sokup rahatliyim diye vazgectim sanki yapsam ne gelcek midem bos ki sukur biseyden tiksinmedim suan sadece sigara kokusu rahatsiz ediyo beni normalde de iciyom anlamadim

Çok geçmiş olsun. Ama bildiğim kadarıyla hemen hemen her kadında oluyor bunlar. Korkma bence.

Son düzenleme:
İKİNCİ HAMİLELİĞİM AMA KISMET OLURSA İLK BEBEĞİM OLUCAK. DİĞERİ DURMADI,GİTTİ. O BU KADAR BÜYÜMEMİŞTİ ZATEN, YARIN 7 HAFTAYA GİRİCEK İNŞALLAH BU KINDER SUPRUUZ YUMURTAM.
Aaaa ben de süpriz yumurtam diye seviyoum bizimkini:) adetimi bekliyodum tüp yaptırıcaktık bize süpriz yaptı çünkü :)

Benim bulantim yok hala sadece her kokuyu duyuyorum k9 kopegi gibiyim cogu kokular rahatsiz ediyor ama bulanti yapmiyor, sanki benim hic bulanmayacak gibi oyle hissediyorum
Sanırım benim de hastalıktan oldu yaaa isgal falan da başladı acile gittik meğer salgın varmış. Çok kötüyüm aman dikkat edin kızlar. Ama bahaneyle kesemizi de gördük :) bugün tam 5 haftalık ve 0,58cm çıktı kese normal mi sizce?

Kizlar merhaba yine bir soruyla geldim doktorum tup bebek doktoru ama ben femara ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldim ve bana verdigi ilaclar sanirim tup bebek tedavisi gorenlerle ayni ilaclar mesela prograf diye bagisiklik baskilayici bir ilac verdi iki gundur kullaniyorum ama hic icime sinmiyor. Bunu tup yapanlara vucut bebegi kabul etsin diye bagisikligi baskilamak amaciyla veriyolarmis. Ama ben bu ilaci hic kullanmak istemiyorum. Kuzenim doktor ve ilacin hamilelikte c grubunda oldugunu soyledi yani cok da iyi degil. Ne yapicagimi cok sasirdim bana bir yol gosterin. Bir dusugum var diye verdi bence ama dusuk nedenim bile belli degil gereksiz bir ilac gibi hissediyorum :///

İşinde iyi bir doktorsa boşuna vermez ilacı . Daha önce kaybınız olduğu için riske girmemek için vermiştir

İşinde iyi bir doktorsa boşuna vermez ilacı . Daha önce kaybınız olduğu için riske girmemek için vermiştir
Doktorum Bezmialemde docent. İsinde iyi ama hamileler uzerinde etkisi calisilmamis yani bilinmiyor fazla o yuzden gerek var ki diyorum. Zaten bagisikligim baskilandigi icin enfeksiyonlara karsi da savunmasiz kalicam ve bebegimin immun sistemi de benden gelisecek. Yani sagliksiz bir immun sistemini cocuguma miras birakmak istemiyorum acikcasi

Hayırlı olsun canım
Bende kam sulandırıcı kullanıyorum dha yeni başladım biraz yakıyor iğne koldan vurunuyoruum ben sen de mi koldan vurunuyorsun

Selam kızlar. Bir 2018 mayıs annesi olarak bu seferde 2020 mayıs annesi oluyorum. Ara çok kısa, ben çok yorgunum ve çok korkuyorum ilk gebeliğimde 38w4d'de yüksek preeklamsi ile doğum yaptım ve tek kelimeyle ölümden döndüm. Şimdi kafam o kadar karışık ki. Planlı bir gebelik değil, ilk bebeğim gibi bu bebeğim de sürpriz bebek. Ve ne tesadüf ki ikisini de aynı dönemde öğrenmiş olup aynı dönemde doğuracağım galiba. Bugün 2 idrar testi de çift çizgi çıktı ama ben yarın bir de kan tahlili yaptıracağım.

İçimize sinmediyse başka doktora görünün içiniz anca öyle rahat eder. Doktor verdi diye illa da doğru olacak değil. Bir dr nin onayladığını diğeri saçma diyor çoğunlukla

İyiymiş evet hemşiremizle konuştuk. Ya ilk tecrübe kötü olunca insan fazladan pimpirikli oluyor. Çok güzel bir his ama çok korkuyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Kendimi oyalıyorum fakat korku bilinçaltımda depreşip duruyor.
Bisey sorcam pozitif olmasi iyi bisey olmuyomu vucut antikor uretmis bagisikligi var demek degilmi ben oyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…