Bende dun semizotu yapip yemistim yemegini allahim bu nasil biseydir uykumdan uyandirdi bi dahada yatamadim acaba o mu dokundubenim hala midem bulanmıyor bugün birşey yerken ağzıma hoşlanmadığım çekirdeği geldi ona odaklanmışken birden kusacak gibi oldum ve buna aşırı sevindim sanırım vücudum tepki vermeye başladı diye
Aynen sadece kuru ekmek cubuk kraker ve su yiyip ictim baska hic bisey cikartmayi dusundum kendim parmagimi sokup rahatliyim diye vazgectim sanki yapsam ne gelcek midem bos kiYaa canım kıyamm tıksınme flnda var mı?cubuk kraker fln ye cıkartıyo musun yeıklerını
Çok geçmiş olsun. Ama bildiğim kadarıyla hemen hemen her kadında oluyor bunlar. Korkma bence.Bu sabah sildiğimde akıntım azıcık kahverengiydi, sürekli gelen bir şey yok 2-3 kerede bir sildiğimde gölge gibi var sanki. ama o kadar mutsuzum ki, progestan içtim bir tane. hala kasığım da karnım da ağrıyor. sen iyi misin?
Tamam teşekkür ederim deneyeceğimBu mesajı cevapla dediğin zaman mesaj yazdığın ekranda emoji işaretinin falan olduğu yerin en balında B - I - U gibi harfler var ya, oradan yazı tipini rengini vs değiştirebilirsin kuzum.
bak bu sefer oldu sankiDenem bir iki deneme oldu mu anlamadimbakalım
Beim de 25 temmuz ama günümüz aynı23 Temmuz.
Aaaa ben de süpriz yumurtam diye seviyoum bizimkini:) adetimi bekliyodum tüp yaptırıcaktık bize süpriz yaptı çünkü :)İKİNCİ HAMİLELİĞİM AMA KISMET OLURSA İLK BEBEĞİM OLUCAK. DİĞERİ DURMADI,GİTTİ. O BU KADAR BÜYÜMEMİŞTİ ZATEN, YARIN 7 HAFTAYA GİRİCEK İNŞALLAH BU KINDER SUPRUUZ YUMURTAM.
Sanırım benim de hastalıktan oldu yaaa isgal falan da başladı acile gittik meğer salgın varmış. Çok kötüyüm aman dikkat edin kızlar. Ama bahaneyle kesemizi de gördük :) bugün tam 5 haftalık ve 0,58cm çıktı kese normal mi sizce?Benim bulantim yok hala sadece her kokuyu duyuyorum k9 kopegi gibiyimcogu kokular rahatsiz ediyor ama bulanti yapmiyor, sanki benim hic bulanmayacak gibi oyle hissediyorum
Geçmiş olsun canım salgın varmış aman dikkat et çok kötü halsizlik ve vücut ağrısı da yapıyor.Bende dun butun gece uyuyamadim acayip bulantim vardi acaba yedigim biseymi dokundu dedim ama sabah oldu hala gecmedi
Valla onlar bende kendimi bildim bileli varGeçmiş olsun canım salgın varmış aman dikkat et çok kötü halsizlik ve vücut ağrısı da yapıyor.
İşinde iyi bir doktorsa boşuna vermez ilacı . Daha önce kaybınız olduğu için riske girmemek için vermiştirKizlar merhaba yine bir soruyla geldimdoktorum tup bebek doktoru ama ben femara ve catlatma ignesiyle ilk denemede hamile kaldim ve bana verdigi ilaclar sanirim tup bebek tedavisi gorenlerle ayni ilaclar mesela prograf diye bagisiklik baskilayici bir ilac verdi iki gundur kullaniyorum ama hic icime sinmiyor. Bunu tup yapanlara vucut bebegi kabul etsin diye bagisikligi baskilamak amaciyla veriyolarmis. Ama ben bu ilaci hic kullanmak istemiyorum. Kuzenim doktor ve ilacin hamilelikte c grubunda oldugunu soyledi yani cok da iyi degil. Ne yapicagimi cok sasirdim bana bir yol gosterin. Bir dusugum var diye verdi bence ama dusuk nedenim bile belli degil gereksiz bir ilac gibi hissediyorum :///
Doktorum Bezmialemde docent. İsinde iyi ama hamileler uzerinde etkisi calisilmamis yani bilinmiyor fazla o yuzden gerek var ki diyorum. Zaten bagisikligim baskilandigi icin enfeksiyonlara karsi da savunmasiz kalicam ve bebegimin immun sistemi de benden gelisecek. Yani sagliksiz bir immun sistemini cocuguma miras birakmak istemiyorum acikcasiİşinde iyi bir doktorsa boşuna vermez ilacı . Daha önce kaybınız olduğu için riske girmemek için vermiştir
Beim de 25 temmuz ama günümüz aynı
Geç döllenme olmuş demekki anlamadım
Hayırlı olsun canımMerhabalar 2020 çok güzel bir tarih:)
Benim de 2016 doğumlu kızım 2017 doğumlu oğlum var bakalım inşallah 2020 Mayıs a talibiz:) hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah
Bu Arada dördüncü gebeliğim ilki düşük olmuştu ..
var mı benim gibi kan sulandırıcı iğne kullanan? zor geliyor vallahi artık..
Ben geçen hafta kalp atışını duydum. Darısı size ☺🖐Olsun geç meçyarın 7 ye başlıyoruz heyecanlı mısın? Ben kalp atışını gördüm ama duyamadık,cumartesi kontrolüm inşallah duyarım. Sen ne durumdasın?
İçimize sinmediyse başka doktora görünün içiniz anca öyle rahat eder. Doktor verdi diye illa da doğru olacak değil. Bir dr nin onayladığını diğeri saçma diyor çoğunluklaDoktorum Bezmialemde docent. İsinde iyi ama hamileler uzerinde etkisi calisilmamis yani bilinmiyor fazla o yuzden gerek var ki diyorum. Zaten bagisikligim baskilandigi icin enfeksiyonlara karsi da savunmasiz kalicam ve bebegimin immun sistemi de benden gelisecek. Yani sagliksiz bir immun sistemini cocuguma miras birakmak istemiyorum acikcasi
Bisey sorcam pozitif olmasi iyi bisey olmuyomu vucut antikor uretmis bagisikligi var demek degilmi ben oyle biliyorum