Benim bulantim yok hala sadece her kokuyu duyuyorum k9 kopegi gibiyimOfff kızlar saat 6 da çok yoğun mide bulantısıyla uyandımhiç birşeyim yoktu bu güne kadar yorgunluk ve uyku dışında ama sanırım bugün itibariyle bulantılara merhaba dedim. Var mı bulantısı başlayan?
Bende dun butun gece uyuyamadim acayip bulantim vardi acaba yedigim biseymi dokundu dedim ama sabah oldu hala gecmediOfff kızlar saat 6 da çok yoğun mide bulantısıyla uyandımhiç birşeyim yoktu bu güne kadar yorgunluk ve uyku dışında ama sanırım bugün itibariyle bulantılara merhaba dedim. Var mı bulantısı başlayan?
k9 kopegi gibiyim
AYyyy cok guzel masallahhh kuzuyaBenim 6+3 ama doktora gore 4 gün gerideydi. 28 temmuzdu son adet. Ben bi kez baktirdim betaya adeti üc gun gecince 926 ydi. Baska bakilmadi. 5+2de gittim keseyi gördük sira kalp atisinda insallah
Yaa çok güzel, Allah biliyo ne zaman verecegini biz ugrasip duruyoruz iste kendimizce. Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallah mucize bebek olmus seninki resmenne ben de ne eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen 1 aşılama 3 tüp bebek ve 1 düşükten sonra sonuç alamayınca, geçen sene her türlü tedaviyi bıraktım. eşimle çok huzurlu ve mutluyuz çok şükür, herkes çocuk sahibi olacak diye bir kaide yok deyip başladık gezip tozmaya :) 15 gün senelik izinde gezdik tozduk bayram seyran derkennnnn, kader ağlarını örmüş, adet ağrısı çekip adet olamayınca söktürücü ilaç içmeye karar verdim 28 ağustos akşamıydı. içime vesvese düştü,olacak şey değil ama bir test yapıp öyle ilaç içeyim dedim, bir de ne göreyim. 30unda doktora gittik, 4+3 hamileyim. o sebeple bunun adı kinder süprüzzz yumurta
Teşekkürler. Bi de karnım çok çabuk çıktı kahverengi çizgi oluşmaya başladı. Yani bir çok şeye erken başladım biraz. Çoğul gebelik diye hissediyorum, içime öyle dopuyor sanki korkuyorum da biraz tabi. Karnım falan da büyümeye başlayınca kullanmalı mıyım acaba diye düşündünEvet ben çatlak kremine başladım cildim çok kuru ve çatlamaya çok meyilli olduğu için lierac çatlak önleyici kullanmaya başladım..
Kac haftalıksınızTeşekkürler. Bi de karnım çok çabuk çıktı kahverengi çizgi oluşmaya başladı. Yani bir çok şeye erken başladım biraz. Çoğul gebelik diye hissediyorum, içime öyle dopuyor sanki korkuyorum da biraz tabi. Karnım falan da büyümeye başlayınca kullanmalı mıyım acaba diye düşündün
KIZlar suanda ılsıkılerınız nssık yasıyorsunuz esım ıcıne bosalmıyor bosalsa bı sorjn olur mu
Ben kasmıyorum:) rahatım:) kı daha cok yenı 3haftalıgız:)ben yatakta sağımdan soluma dönerken aklım çıkıyor bir şey olur mu diye sen ilişki diyorsun annem ya, maşallah maşallah
Ben yasamıyorum daha yeni diyeKIZlar suanda ılsıkılerınız nssık yasıyorsunuz esım ıcıne bosalmıyor bosalsa bı sorjn olur mu
KAc haftalıksınız:)Ben yasamıyorum daha yeni diye
5 haftalık daha kalp atışını duyana kadar yasamamKAc haftalıksınız:)
Sen nasıl renkli yazabiliyorsunya kan değil ama kahverengi böyle akıntı gibi bir şey var çok az silince, doktora sabahın köründe progestan içeyim mi diye yazdım hala cevap vermedi. vallahi uyuz oldum nereden çıktı bu şimdi. ilaç elimde bekliyorum resmen.
Sen nasıl renkli yazabiliyorsun
Bende sürekli acikiyorum. Elim ayagim tutmuyo bi anda öyle acikiyorum yani. Kilo aldim zannediyodum almamısım Allahtankızlar benim iştahım acayip arttı ya çok sık acıkıyorum sizde de oluyomu daha erken değil mi