Bende 6 haftalıkken gittim (3Eylül) 3,2mm dedi çok küçük 1 hafta geriden geliyorsun geç döllenme dedi, 2 hafta sonra gel dediKızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık
Şükür bende iyiyim :)İyiz şükürsen ?
Bu kadar ayrıntılara takılmayın bence ilk gebeliğiniz sanırım. Şükür kese oluşmuş, kese gün geçtikçe de büyüyor. Hamileliğin tadını çıkarınKızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık
CAnım adetlerin nasıl nasıl düzenlimi birde adete kaç gün kala öğrendin hamileliğini ?Bende 6 haftalıkken gittim (3Eylül) 3,2mm dedi çok küçük 1 hafta geriden geliyorsun geç döllenme dedi, 2 hafta sonra gel dedi
2. Gebeliğim canım 3 yaşında oğlum var o yüzden kafam karışıyor zatenBu kadar ayrıntılara takılmayın bence ilk gebeliğiniz sanırım. Şükür kese oluşmuş, kese gün geçtikçe de büyüyor. Hamileliğin tadını çıkarın
adetlerim bu sene çok düzenli değildi. 1 hafta geciktiğim çok olmuştu. hiç olmazdı...öyle adete 3 gün kala öğrendim canım sen?CAnım adetlerin nasıl nasıl düzenlimi birde adete kaç gün kala öğrendin hamileliğini ?
Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyızvallahi seninkiler başladıysa şaşırmam senin her şeyin hızlı maşallahburadaki çoğu kişi güncel betasını bilmiyordur bence, çünkü birkaç kontrolden sonra doktorlar bir daha istemiyor ben en son baktırdığımda 2 Eylüldü, 4+6 idim, ve 3968 di. midemi sorarsan, hiç çıkarmadım ama neredeyse 1 haftadır aralıklı olarak bulanıyor. bugün 6+6 yım. resmen bilimsel bir şekilde açıkladım, hakkımı nasıl ödersin bilmem
vallahi seninkiler başladıysa şaşırmam senin her şeyin hızlı maşallahburadaki çoğu kişi güncel betasını bilmiyordur bence, çünkü birkaç kontrolden sonra doktorlar bir daha istemiyor ben en son baktırdığımda 2 Eylüldü, 4+6 idim, ve 3968 di. midemi sorarsan, hiç çıkarmadım ama neredeyse 1 haftadır aralıklı olarak bulanıyor. bugün 6+6 yım. resmen bilimsel bir şekilde açıkladım, hakkımı nasıl ödersin bilmem
Söylemeyeceksin yani
Kızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık
Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyızSAT KAC?
Benim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beriKızlar mıde bulantılarınız beta kac ıken basladı???
ilk gebeliğimin ilk 3 ayı makarna tost ve çubuk krakerle besleniyordum sadece =)Benim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
benim hala midem bulanmıyor bugün birşey yerken ağzıma hoşlanmadığım çekirdeği geldi ona odaklanmışken birden kusacak gibi oldum ve buna aşırı sevindim sanırım vücudum tepki vermeye başladı diyeBenim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
Yaa canım kıyamm tıksınme flnda var mı?cubuk kraker fln ye cıkartıyo musun yeıklerınıBenim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
Benim ilk gebeliğimde oldu kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü yerleşme kanamasıydı inş seninki de öyledirBu sabah sildiğimde akıntım azıcık kahverengiydi, sürekli gelen bir şey yok 2-3 kerede bir sildiğimde gölge gibi var sanki. ama o kadar mutsuzum ki, progestan içtim bir tane. hala kasığım da karnım da ağrıyor. sen iyi misin?
Rahat ol canım sen her gebelik farklı derler cidden öyle oluyor. Sağlıkla gelsin miniğin2. Gebeliğim canım 3 yaşında oğlum var o yüzden kafam karışıyor zaten
Vallahi dayanilcak gibi degil kimininki hic gecmiyomusta ne ypcam bilmiyorum :/ilk gebeliğimin ilk 3 ayı makarna tost ve çubuk krakerle besleniyordum sadece =)
oğlum büyüyüp de tekrar çocuk düşününce o bulantıları bile özlemiştim valla
bende henüz bulantı yok ama oturarak dikilerek her şekilde uyuyabilecek kadar uykum var