2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende 6 haftalıkken gittim (3Eylül) 3,2mm dedi çok küçük 1 hafta geriden geliyorsun geç döllenme dedi, 2 hafta sonra gel dedi

Bu kadar ayrıntılara takılmayın bence ilk gebeliğiniz sanırım. Şükür kese oluşmuş, kese gün geçtikçe de büyüyor. Hamileliğin tadını çıkarın

Bende 6 haftalıkken gittim (3Eylül) 3,2mm dedi çok küçük 1 hafta geriden geliyorsun geç döllenme dedi, 2 hafta sonra gel dedi
CAnım adetlerin nasıl nasıl düzenlimi birde adete kaç gün kala öğrendin hamileliğini ?

Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyız SAT KAC?

güzel açıklama olmus

efsane hayat benim de SAT 30 temmuz :) 5 Eylül'de kendim test yaptım silik çıktı, aynı gün doktora gittim BHCG 69 idi, 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım BHCG 190 idi.
Dün karanlık bir daire gördü ama emin olamadı, keseye cuma günü tekrar bakalım dedi.

özetle döllendik ve gebe kaldık =) ama muhtemelen geç yumurtladığımız için SAT'a göre olan haftamızdan daha gerideyiz. benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu...

bu arada kasıklarım ve göğüslerim çılgın ağrıyorrrr

Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyız SAT KAC?

Bu sabah sildiğimde akıntım azıcık kahverengiydi, sürekli gelen bir şey yok 2-3 kerede bir sildiğimde gölge gibi var sanki. ama o kadar mutsuzum ki, progestan içtim bir tane. hala kasığım da karnım da ağrıyor. sen iyi misin?

Benim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
ilk gebeliğimin ilk 3 ayı makarna tost ve çubuk krakerle besleniyordum sadece =)
oğlum büyüyüp de tekrar çocuk düşününce o bulantıları bile özlemiştim valla
bende henüz bulantı yok ama oturarak dikilerek her şekilde uyuyabilecek kadar uykum var

Benim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
benim hala midem bulanmıyor bugün birşey yerken ağzıma hoşlanmadığım çekirdeği geldi ona odaklanmışken birden kusacak gibi oldum ve buna aşırı sevindim sanırım vücudum tepki vermeye başladı diye

Benim ilk gebeliğimde oldu kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü yerleşme kanamasıydı inş seninki de öyledir

Vallahi dayanilcak gibi degil kimininki hic gecmiyomusta ne ypcam bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…