2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalar eski mesajlara bi göz attım doğum yaptığımız o günler ah o günler çok duygulandım.Aradan 1.5 seneden fazla zaman geçmiş ne cabuk geçti yaa inanamıyorum bu minik nasıl büyüyecek diyordum kimse yazmıyor artık ara ara bakıyordum mesajlara kullanıcı adımı buldum giriş yaptım hemen yazdım daha önce yazamıyordum.benim bebiş maşallah büyüdü ve çok yaramaz.sizlerin bebişleri nasıl sizler nasılsınız, ozledik

Arkadaşlar benimki giyinirken soyunurken hep isyanda sizinki de öyle mi
Giyinirken soyunurken alt değiştirken. Çıplak kaçışlar moda
İştah azaldı. Yemekten çok meyve yemek istiyor.
Sizlerde durumlar nasıl? Çatal kaşık kullanımını merak ediyorum özellikle. Biz ek gıdaya geçişte blw yapmıştık hala elle yeme derdinde herşeyi.

Benimki de meyveyi çok seviyor yeni aşkı:mandalina :) kaşığı beceremiyor catalla yemeyi daha kolay öğreniyor. Sabah kahvaltısında domates pankek peynir hep catalla

Benimki de meyveyi çok seviyor yeni aşkı:mandalina :) kaşığı beceremiyor catalla yemeyi daha kolay öğreniyor. Sabah kahvaltısında domates pankek peynir hep catalla

Bizimki de meyve yemek istiyor özellikle mandalina.çatal kaşık kullanıp yemek yemek istiyir daha çok artık beni beğenmiyor.

Merhabalar,
4 aylık bebeğimde bebek aknelerinden vardı, sarı uçlu olan bir tanesini yanlışlıkla koparmıştım 3 ay kadar önce tam burun deliği altında.

Şimdi farkettim ki çukur olmuş.
Fotolarda da belliymiş, iyice belli olmaya başladı
Geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı?
Sizde de olup geçti mi?
Elma kabuğu sür dediler. Bepanjel aldım bir de. İnşallah kalıcı olmaz benim yüzümden

Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler.

Hiç bilmiyorum arkadaşım ama kalıcı olmaz diye düşünüyorm istersen bir doktora göster.

Selamlar herkese
18 ay sağlık ocagi aşılarını yaptıran var mi?
Kol mi bacak mi kac adet yapıldı?
Ateş vs oldu mu?

Biz de bugün aşı yaptırdık 2 koldan ve agizdan. Birkaç saat oldu çok şükür ateş yok aşıları yapan hemsire ateş yapmaz genelde çok nadir duydum ates dedi

Biz de olduk geldik, aşıdan önce otizm muayenesine yonlendirildik 18.ayda zorunluymus
Sorun yok çok şükür

Biz de olduk geldik, aşıdan önce otizm muayenesine yonlendirildik 18.ayda zorunluymus
Sorun yok çok şükür
bizi yönlendirmediler, önümüzdeki ay kendi doktorumuza götüreceğiz o bakar herhalde. Beksero aşısının 2.dozu varmış. Ne var ne yok bütün aşıları yaptırıyorum tam bir aşı manyağıyım :) Hatta biontek 3. aşımın zamanı gelsin hemen kendime de onu yaptıracağım :)

Bexeronun 2. Dozunu biz sanki olduk gibi hatırlıyorum gecen ay kontrole gittigimizde bahsrtmedi doktorumuz ama hatırlayamıyorum ben de butun aşıları yaptırıyorum kafam karisti artik
Saglik ocaginda doktor oyuncak vs verdi eline ilgileniyormu diye bakti normalde kendi doktorlari daha cok ilgileniyorlar zaten pek detayli birsey degildi

Selamlar herkese
18 ay sağlık ocagi aşılarını yaptıran var mi?
Kol mi bacak mi kac adet yapıldı?
Ateş vs oldu mu?
Merhaba biz dun olduk aşıyı 2 bacaktan 2 damla da ağızdan yapildi ateş sabaha karşı hafif oldu ilaca gerek olmadi ve tabi boy kilo muayenesi ayrica motor hareketleri kontrol edildi iyiyiz çok şükür

Merhaba biz dun olduk aşıyı 2 bacaktan 2 damla da ağızdan yapildi ateş sabaha karşı hafif oldu ilaca gerek olmadi ve tabi boy kilo muayenesi ayrica motor hareketleri kontrol edildi iyiyiz çok şükür
18. Ay aşısında bizim bacaktan yapılmadı.Sağ ve sol kolundandan yapılıp ağızdan 2 damla damlatıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…