- 6 Ocak 2020
- 234
- 258
- 40
Evet arkadaşım aynen öyle benimkideArkadaşlar benimki giyinirken soyunurken hep isyanda sizinki de öyle mi
Giyinirken soyunurken alt değiştirken. Çıplak kaçışlar modaArkadaşlar benimki giyinirken soyunurken hep isyanda sizinki de öyle mi
Benimki de meyveyi çok seviyor yeni aşkı:mandalina :)Giyinirken soyunurken alt değiştirken. Çıplak kaçışlar moda
İştah azaldı. Yemekten çok meyve yemek istiyor.
Sizlerde durumlar nasıl? Çatal kaşık kullanımını merak ediyorum özellikle. Biz ek gıdaya geçişte blw yapmıştık hala elle yeme derdinde herşeyi.
Bizde mont giymekten nefret ediyoruz hele bez değiştirmek zulümArkadaşlar benimki giyinirken soyunurken hep isyanda sizinki de öyle mi
Benimki de meyveyi çok seviyor yeni aşkı:mandalina :)kaşığı beceremiyor catalla yemeyi daha kolay öğreniyor. Sabah kahvaltısında domates pankek peynir hep catalla
Bizimki de meyve yemek istiyor özellikle mandalina.çatal kaşık kullanıp yemek yemek istiyir daha çok artık beni beğenmiyor.Giyinirken soyunurken alt değiştirken. Çıplak kaçışlar moda
İştah azaldı. Yemekten çok meyve yemek istiyor.
Sizlerde durumlar nasıl? Çatal kaşık kullanımını merak ediyorum özellikle. Biz ek gıdaya geçişte blw yapmıştık hala elle yeme derdinde herşeyi.
Hiç bilmiyorum arkadaşım ama kalıcı olmaz diye düşünüyorm istersen bir doktora göster.Merhabalar,
4 aylık bebeğimde bebek aknelerinden vardı, sarı uçlu olan bir tanesini yanlışlıkla koparmıştım 3 ay kadar önce tam burun deliği altında.
Şimdi farkettim ki çukur olmuş.
Fotolarda da belliymiş, iyice belli olmaya başladı
Geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı?
Sizde de olup geçti mi?
Elma kabuğu sür dediler. Bepanjel aldım bir de. İnşallah kalıcı olmaz benim yüzümden
Cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler.
Ben yaptırdım aşılarını. Ağızdan damla, sağ ve sol kol aşıSelamlar herkese
18 ay sağlık ocagi aşılarını yaptıran var mi?
Kol mi bacak mi kac adet yapıldı?
Ateş vs oldu mu?
bizi yönlendirmediler, önümüzdeki ay kendi doktorumuza götüreceğiz o bakar herhalde. Beksero aşısının 2.dozu varmış. Ne var ne yok bütün aşıları yaptırıyorum tam bir aşı manyağıyım :) Hatta biontek 3. aşımın zamanı gelsin hemen kendime de onu yaptıracağım :)Biz de olduk geldik, aşıdan önce otizm muayenesine yonlendirildik 18.ayda zorunluymus
Sorun yok çok şükür
Bexeronun 2. Dozunu biz sanki olduk gibi hatırlıyorumbizi yönlendirmediler, önümüzdeki ay kendi doktorumuza götüreceğiz o bakar herhalde. Beksero aşısının 2.dozu varmış. Ne var ne yok bütün aşıları yaptırıyorum tam bir aşı manyağıyım :) Hatta biontek 3. aşımın zamanı gelsin hemen kendime de onu yaptıracağım :)
Zorunlu olduğunu ilk kez duydumBiz de olduk geldik, aşıdan önce otizm muayenesine yonlendirildik 18.ayda zorunluymus
Sorun yok çok şükür
Merhaba biz dun olduk aşıyı 2 bacaktan 2 damla da ağızdan yapildi ateş sabaha karşı hafif oldu ilaca gerek olmadi ve tabi boy kilo muayenesi ayrica motor hareketleri kontrol edildi iyiyiz çok şükürSelamlar herkese
18 ay sağlık ocagi aşılarını yaptıran var mi?
Kol mi bacak mi kac adet yapıldı?
Ateş vs oldu mu?
18. Ay aşısında bizim bacaktan yapılmadı.Sağ ve sol kolundandan yapılıp ağızdan 2 damla damlatıldıMerhaba biz dun olduk aşıyı 2 bacaktan 2 damla da ağızdan yapildi ateş sabaha karşı hafif oldu ilaca gerek olmadi ve tabi boy kilo muayenesi ayrica motor hareketleri kontrol edildi iyiyiz çok şükür