- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
Kızım geçen misafirlikte antep fıstığı yedi, ama nasıl yiyor iştahla...“Anneeee bu çok güzelmiş, adı ne bunun, eve alsana.” diyor.Kötü olan zaten kötü iyi olan hemen nazara geliyor galiba.Bir de derler ya misafirlikte benim çocuğum su yemegi yemez çocuk da gider dünyanın en tatlı şeyi gibi yer bir değişikler Cidden
Geriye donük forumu okuyorum ama yine de sorayım. Müsait olan biri yazarsa seviirim. Blw yapan var mı? Pureyi atlayip direk mi blw yaptiniz. Benim kizim 30 mayis dogumlu 38+5 de dogdugu icin 1 hafta gerisinden takip etmeyi dusunuyorum düzeltilmiş ayina gore. Tavsiyeleriniz neler olur
Umayumay35
Blw kitaplarını okuyup, Osman Gonulal in ilkyardim videosunu izleyip öyle baslayinGeriye donük forumu okuyorum ama yine de sorayım. Müsait olan biri yazarsa seviirim. Blw yapan var mı? Pureyi atlayip direk mi blw yaptiniz. Benim kizim 30 mayis dogumlu 38+5 de dogdugu icin 1 hafta gerisinden takip etmeyi dusunuyorum düzeltilmiş ayina gore. Tavsiyeleriniz neler olur
Oto koltugu 1 yas sonrası değil mi biz bebek arabası pusetini kullanıyoruz o da geriye bakiyorArkadaşlar bir de otokoltuğu olarak ne onerirsiniz 360 derece dönemesi gerekli mi sizce?
Ben de almak istiyorum yakın zamanda çünkü artık bebek arabasının ana kucağına sığmamaya başladı boyu uzun kalıyor. Ama fikrim yok nasıl olacağına dairArkadaşlar bir de otokoltuğu olarak ne onerirsiniz 360 derece dönemesi gerekli mi sizce?
Oğlumun da şişti iltihap şeklini aldı. Kıyafetinde hep lekeler oluşuyor ama sağlık ocağı ebemiz müdahale etme kendi haline bırak dedi. Son dönem aşılarının çoğunda böyle sorun yaşanıyormuş.Kızlar verem aşkımız yeri kanadı kazak giydirince ne yağmalıyım
Kazak kannatıya ondan korktum kendisi patlamadı şişmişti degince kanadiOğlumun da şişti iltihap şeklini aldı. Kıyafetinde hep lekeler oluşuyor ama sağlık ocağı ebemiz müdahale etme kendi haline bırak dedi. Son dönem aşılarının çoğunda böyle sorun yaşanıyormuş.
Biz de de durum aynı. Kendi kendine akıp kuruyacakmış.Oğlumun da şişti iltihap şeklini aldı. Kıyafetinde hep lekeler oluşuyor ama sağlık ocağı ebemiz müdahale etme kendi haline bırak dedi. Son dönem aşılarının çoğunda böyle sorun yaşanıyormuş.
Kanmı iltihap mıBiz de de durum aynı. Kendi kendine akıp kuruyacakmış.
Ben heuz mama sandalyesini acmadim Kasim sonu gibi ancak.""" Ek gıdaya gecen anneler,bebegi mama sandalyesinde oturtarak mi besliyorsunuz,yoksa yastiga dik sekilde yatirarak mi???"""
Bende bugün tadimlara başlıyorum inşallah
Açılışı 2 tatlı kaşığıhavuç püresi ile yapicam..3 gün havuctan sonra patates,kabak ve yogurda gecicem..
En sona yumurta sarisini bıraktım onu sutumle açarım biraz yumusatip veririm.
Aslında en cok avokado vermek istiyorum, kimi doktor 6. ayda verilir diyor, kimisi 1 yaşından önce alerji riski var diyor bilemedim yani..
ilk tatsiz tuzsuz sebzeler ile baslayacagim ,meyveler çok tatlı onu sömürüyorlar zaten
formul mamanin icine mi yulaf koyulcakmis?Merhababir haftadır annemdeydim sanki tatilde gibiydim sabah bebiş uyanınca emzir ve alt değiştirilsin oyalansin uyutulsun kahvaltı hazırlansın çok güzel günlerdi ama bitti
5. Ay doktor kontrol kontrolünde doktor birkaç tavsiyede bulundu ilk olarak odaları ayır dedi :/ biz anne yanından park besige 4 buçuk ayda geçtik yavaştan başla dedi 6 aydan sonra aynı odada yatmayın dedi
Gece 11 ile 2 arasında biberonla babası beslesin dedi biberona yavaştan alışsın eğer alismazsa ek gıdaya geçtikten sonra gece daha sık uyanmaya basliycak zorlanirsin dedi ek gıdada gece sütüne yulaf koyup vericez dedi
Uyku rutini ve desteksiz uykuya başla dedi ama biz yapamıyoruz destekli bile uyumuyor
İnşallah bir problem olmaz. Aile hekiminize bir sorun isterseniz.Kazak kannatıya ondan korktum kendisi patlamadı şişmişti degince kanadi
İltihap. Zaman geçtikçe şişiyor. Dün baktım içi dolu. Ya bizim sol kolumuzda da çukur gibi iz var. Bunlar da öyle olacak galiba. Büyük kızımın bu kadar şişmemişti yoksa hatırlardım. Geçen baktım onda da iz varKanmı iltihap mı
Formül mama yada sagdigin sütün içine dedi gece tok tutsun açılıp kalkmasın diye.formul mamanin icine mi yulaf koyulcakmis?
tesekkurler yulaf ununa bakiyordum bende gecen bulunsun ozaman evde.Formül mama yada sagdigin sütün içine dedi gece tok tutsun açılıp kalkmasın diye.
Şimdi çok uyanmaz gece ama 6 aydan itibaren articak gece uyanmalari dedi