Çok mantıklı ben de böyle yapıcam, zaten sigorta şirketinden doğum paketi alacağım özelde 8 muayene hakkım olacak. İlk başlarda özel devlet karışık giderim muayene haklarım da çabucak bitmemiş olurBen iki doktora birden gidiyorum özel ve devlet.
Dogum paketi avantajli mi ? Benim doktorumun ve hastanesinin hiç bi yerle anlaşması yok. O yüzden devlette testleri yaptırıyorum. Doğum paketleri fiyatlari nasilÇok mantıklı ben de böyle yapıcam, zaten sigorta şirketinden doğum paketi alacağım özelde 8 muayene hakkım olacak. İlk başlarda özel devlet karışık giderim muayene haklarım da çabucak bitmemiş olur
Merhaba ben de adet olacağım günden bir iki gün önce açık kahve çok az lekelenmelerim olmuştu adetin gelmesini beklemiştim ama kasık ağrılarım arttı adet de gelmeyince test yaptım pozitifti. Sizi boşa ümitlendirmek de istemem ama hassas testlerden alıp bi daha deneyin veya kan testi yaptırınMerhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Bilen biri cevap verebilir mi?
Günlerimiz aynıymış sağlıkla kavuşuruz insaallahMerhabalar,
Sat 16.08.2019
5.haftalık
Bugün doktor muayenesinde alttan bakılarak göründü keseilk gebeliğim. Umarım hep beraber mayıs ayında sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza.
Benim sadece sabah böyle belli belirsiz geldi bi an bitti hakkımızda hayırlısı olsun elbette tevekkülden başka çaremiz yok
İnşallah devamı gelmez canım, benim bugün 6+5 tiCanım bu arada senin kaç haftalık şu an?
Bence kullan bebek tutunur gibime geliyo progestan fln miydikızlar bugün 8+1'im.beta 2 gün önce 18.148 di bugün 12.412 'e düştü.istanbulda transfer yapan hastanedeki doktor 5'in altına düşünceye kadar ilaçlara devam et dedi.buradaki yani kastamonudaki takibi yapan doktorum da ilaçları kullanmayı bırak dedi.sizce ne yapmalıyım?
EVET PROGETSNA İĞNEYDİBence kullan bebek tutunur gibime geliyo progestan fln miydi
Kastamonudaki doktorunuz kim acaba?kızlar bugün 8+1'im.beta 2 gün önce 18.148 di bugün 12.412 'e düştü.istanbulda transfer yapan hastanedeki doktor 5'in altına düşünceye kadar ilaçlara devam et dedi.buradaki yani kastamonudaki takibi yapan doktorum da ilaçları kullanmayı bırak dedi.sizce ne yapmalıyım?
Daha keseyi ancak görüyolar bebişi nasıl ölçecekler kiKizlar bebisinizin boyunu olctulermi ultrasonda
Ya ben kalp atisi icin gitmistim bebegi gordu boyutunu olctu altinda yaziyor hatta 8mm civari acaba kucukmu onu merak etmistimDaha keseyi ancak görüyolar bebişi nasıl ölçecekler ki
Progesteron hormonu bebegin gelismesine yerlesmesine tutunmasina yardimci olur eksikligi bazen dusukluge veya Allah korusun bebekte herhangi bir sikintiya sebep olabilir diye biliyorum bence kullanmaya devam et canimEVET PROGETSNA İĞNEYDİ
KASTAMONU MU KAFA GİTTİ BENDE.ZONGULDAK YAZACAKTIM.ESKİ GÖREV YERİMDİ KASTAMONU KARIŞTIRMIŞIM.Kastamonudaki doktorunuz kim acaba?
Benim korkum daha bata 2gun varken pozitif cikmasi ve bugun yaptigimda negatifi gormus olmam yani kimyasal olmasindan korkuyorum insallah dediginiz gibidir esim test gtrcek gelrken yapicam bakalim bidahaMerhaba ben de adet olacağım günden bir iki gün önce açık kahve çok az lekelenmelerim olmuştu adetin gelmesini beklemiştim ama kasık ağrılarım arttı adet de gelmeyince test yaptım pozitifti. Sizi boşa ümitlendirmek de istemem ama hassas testlerden alıp bi daha deneyin veya kan testi yaptırın