Çok geçmişolsun canım. Allah Bebeğini korusun inşallahKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun kendini yormaKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Merhaba aksam hassas test ve normal test yaptim ikisindede silik cikti?? Gec dollenmemi var acaba yeni sanirsamMerhaba ben de adet olacağım günden bir iki gün önce açık kahve çok az lekelenmelerim olmuştu adetin gelmesini beklemiştim ama kasık ağrılarım arttı adet de gelmeyince test yaptım pozitifti. Sizi boşa ümitlendirmek de istemem ama hassas testlerden alıp bi daha deneyin veya kan testi yaptırın
Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun proluton iğneyi bulsan sen de iyi olur o hemen kesiyormuş bnm doktor iki ampul vuruş dedi kanamam olursa progestan faydası olur inşKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
9+0 bgn senin 1 haftalık küçük herhalde benimkindenAy benimde 3 gun var adete agrim basliyabilir( sen benden cok ilerdesin o zaman canim
Evett hatta 1,5 ama dogum icin 6 gun var aramizda9+0 bgn senin 1 haftalık küçük herhalde benimkinden☺☺
25Nisan 6 Mayıs arası dedi seninde yakın o zaman bana ne güzelEvett hatta 1,5 ama dogum icin 6 gun var aramizda
25Nisan 6 Mayıs arası dedi seninde yakın o zaman bana ne güzel
Google Play'de kadınlar kulübü uygulaması var kuzu ben ordan kullanıyorum :)kızlar iki soru
1-düzcede olan var mı
2-bu formu telefondan mı takip ediyorsunuz ayrı bir uygulama var mı?
Benimde kiz insallah kazasiz belasiz atlatiriz cumlemizAllah izin verirse ilk
Allah yardımcın olsun , sabır versinKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Asla yiyemiyorum asla acikip yemek hazirliyorum yemek olana kadar basliyo bulanti su bile icemiyorum ama alistimKizlarr kilo almaya basladiniz mi yaa ben genisliyorum resmen yaglandimcok mu yiyorum acaba. Bir de hamilelik belirtileri yasiyor musnuz?? Bende ne bulanti ne tiksinme ne aserme hicbir sey yok masallah
Kac haftaliksinnn. Bende hicbir sey yok yaAsla yiyemiyorum asla acikip yemek hazirliyorum yemek olana kadar basliyo bulanti su bile icemiyorum ama alistim