Hayır, benim 3.26 mm idi 6+0daYa ben kalp atisi icin gitmistim bebegi gordu boyutunu olctu altinda yaziyor hatta 8mm civari acaba kucukmu onu merak etmistim
1 hafta geri döllenme olduğunu söylemişti senin ki gayet normal bence içini ferah tutYa ben kalp atisi icin gitmistim bebegi gordu boyutunu olctu altinda yaziyor hatta 8mm civari acaba kucukmu onu merak etmistim
Anladim canim aramizda 1 hafta fln var ama heralde ben 7+0 da gitmistim bebisler cok cabuk buyuyo seninkide normaldir o zaman1 hafta geri döllenme olduğunu söylemişti senin ki gayet normal bence içini ferah tut
Hadi inşallah sağlıkla hayırlısıyla görelim hepimiz bebeklerimizi canımBana 15 gun sonra geldiginde canli bi bebek gorucez insallah dedi canim. Daha gormedik yani bos bi kese vardi
Sıkıntı yok. Ben o gruba buluşalım diye yazmıştım baya önce ama kimse görmedi sanırım. Konuyu kapatmam mi gerekiyor?
Kastamonuda hangi doktor takibinizi yapti ögrene bilir miyim?kızlar bugün 8+1'im.beta 2 gün önce 18.148 di bugün 12.412 'e düştü.istanbulda transfer yapan hastanedeki doktor 5'in altına düşünceye kadar ilaçlara devam et dedi.buradaki yani kastamonudaki takibi yapan doktorum da ilaçları kullanmayı bırak dedi.sizce ne yapmalıyım?
Sizin de mi kastamonuda doktorunuzKastamonudaki doktorunuz kim acaba?
Evet, sağlıkla gelsin mucizelerimizGünlerimiz aynıymış sağlıkla kavuşuruz insaallah
Kacinci hafta da canimYa ben kalp atisi icin gitmistim bebegi gordu boyutunu olctu altinda yaziyor hatta 8mm civari acaba kucukmu onu merak etmistim
Canım doktorunun bebeği görme konusunda öngördüğü tarihte bir sorun olduğunu düşünüyorum, benim doktorum 5+2 de; yani bugün kese görüp 2 hafta sonraya 7+2 ye ultrason muayenesi verdi bebeği görmek için. Bence erken haftada görmeye çalışılmış, sen içini rahat tut, önümüzdeki hafta netleşir durum.Kızlar merhaba son adet tarihime göre bugün 6+2 hamileyim. 5+4 iken doktora gitmiştim kese görünmüştü 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Çarşamba günü gidecektim normalde ama bu sabah çok hafif kahve rengilik gördüm peçetede doktoru aradım hastaneye çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı kese büyümüş ama bebeği göremiyorum dedi normal mi dedim sustu biraz sedyeden kalkınca haftaya kadar görmemiz lazım ama kese büyümüş normal MUHTEMELEN dedi. Ultrason fotoğrafımı koyuyorum buraya, ben sanki görüyorum bebeği ya da görmek mi istiyorum baksanıza bi kes
salı günü 8+3’tüm baya büyümüştü minnoşum, ama şuan regl dönemimdeyim sanki regl olacak gibi bel ve kasık ağrılarım varAnladim canim aramizda 1 hafta fln var ama heralde ben 7+0 da gitmistim bebisler cok cabuk buyuyo seninkide normaldir o zaman
7 bin liv hospital. 6 bin medical park. Birkaç arkadaş tavsiyesiyle buralara yöneldim. 8 muayene, 8 test, 1 diş muayenesi, 2 psikolog, 2 diyetisyen, istenen türden doğum dahil.Dogum paketi avantajli mi ? Benim doktorumun ve hastanesinin hiç bi yerle anlaşması yok. O yüzden devlette testleri yaptırıyorum. Doğum paketleri fiyatlari nasil
7+0 canimKacinci hafta da canim
Nasi yiyebiliyosun ben tam yemegi hazirlayip onume koyuyorum basliyo bi bulantiGeceleri asla bişey yemeyen ben az önce ıslak kek yaptım yedim ayıptır söylemesi.
İlk üç ay kilo almamak gerekiyormuş korkuyorum valla gece yemeyi kesmem lazım
Ay benimde 3 gun var adete agrim basliyabilirsalı günü 8+3’tüm baya büyümüştü minnoşum, ama şuan regl dönemimdeyim sanki regl olacak gibi bel ve kasık ağrılarım var
Ay var ya nasıl içimi rahatlatıyorsunuz bu yazdıklarınızla Allah razı olsun bugün 6+3 oldum. Cuma günü yani 7+1 de gitmeyi düşünüyorum yeni bir doktora. Bu gittiğim doktor beni öyle sinirlendirdi ki gerçekten bi açıklama bile yapmıyorCanım doktorunun bebeği görme konusunda öngördüğü tarihte bir sorun olduğunu düşünüyorum, benim doktorum 5+2 de; yani bugün kese görüp 2 hafta sonraya 7+2 ye ultrason muayenesi verdi bebeği görmek için. Bence erken haftada görmeye çalışılmış, sen içini rahat tut, önümüzdeki hafta netleşir durum.
Baya iyiymis aslında. Iyi bir doktor var mi peki bildiğin bu hastanelerde?7 bin liv hospital. 6 bin medical park. Birkaç arkadaş tavsiyesiyle buralara yöneldim. 8 muayene, 8 test, 1 diş muayenesi, 2 psikolog, 2 diyetisyen, istenen türden doğum dahil.
Deneyip görücez bakalım iyi olur inşallah
Buna bişey söylemek için ben de çok tecrübesizim. Heralde normaldirYa ben kalp atisi icin gitmistim bebegi gordu boyutunu olctu altinda yaziyor hatta 8mm civari acaba kucukmu onu merak etmistim