Canım geçen hafta ben de aynı telaşeyi yaşamıştım 5+4 tü yanlış hatırlamıyorsam gittiğimde. Ama görünmemişti. İçi simsiyahtı kesenin. 6+0 da gittiğimde göründü yolk kesesi. Ama benim gittiğim doktorun ultrason cihazı çok daha netti. Sanki orada bişey var gibi görünüyor. Evet yolk kesesi gibi halka şeklinde görünmüyor ama belki ultrason cihazındandır...? Daha iyi bi yere mi gitsen? Bu arada bana da hiç alttan bakmadı.Kızlar merhaba son adet tarihime göre bugün 6+2 hamileyim. 5+4 iken doktora gitmiştim kese görünmüştü 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Çarşamba günü gidecektim normalde ama bu sabah çok hafif kahve rengilik gördüm peçetede doktoru aradım hastaneye çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı kese büyümüş ama bebeği göremiyorum dedi normal mi dedim sustu biraz sedyeden kalkınca haftaya kadar görmemiz lazım ama kese büyümüş normal MUHTEMELEN dedi. Ultrason fotoğrafımı koyuyorum buraya, ben sanki görüyorum bebeği ya da görmek mi istiyorum baksanıza bi kesenin için yolk salk ve embriyo görünmüyor mu