Hayır düşük değil. Bundan sonra düzenli artması önemliBenum adetim 3 gün gecikti beta 122 çıktı , pazartesi doktora gidecez değerim düşük mu sizce gecikmeye rağmen
teşekkürler ilk hamileligim çok heyecanliyim pazartesiyi atlatsam biraz rahatlayacamHayır düşük değil. Bundan sonra düzenli artması önemli
Bende sadece kan vereyim 7.haftayı bekleyim dedim ama dr.dış gebelik de olabilir deyince,tedirgin oldum
Hayırlı olsun. Muhtemelen pazartesi de çok önemli bir bilgi edinemeyeceksin. Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir bende görünmedi 5-6 günlük gecikmede. Sadece rahimde aydınlık bir yer gösterip bebek muhtemelen burada gelişecek dedi. Pazartesi için çok beklenti içinde olma yani. Tekrar beta yapılıp artışa bakılır.teşekkürler ilk hamileligim çok heyecanliyim pazartesiyi atlatsam biraz rahatlayacam
çok teşekkürlerHayırlı olsun. Muhtemelen pazartesi de çok önemli bir bilgi edinemeyeceksin. Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir bende görünmedi 5-6 günlük gecikmede. Sadece rahimde aydınlık bir yer gösterip bebek muhtemelen burada gelişecek dedi. Pazartesi için çok beklenti içinde olma yani. Tekrar beta yapılıp artışa bakılır.
Merhaba canim benim de 4 +4 de vajinal ultrason ile kese icin 4mm demistiKızlar 4+4te vajinal ultrasonda kese 0,45mm çıktı yani yarım cm bile değil. Bu haftalarda vajinal ultrason yaptırıp kese ölçüsünü bilen var mı? Ayrıca embriyo gözüküyormu dedim dr daha erken dedi.
bilemedim ya sanırım ikinci diye rahatım biraz ama doğru her ihtimal var sonuçta2-3 hafta da çok geç değil mi canım. Allah göstermesin dış gebelik falan olsa kötü olmaz mı?
Boluda hangi doktora gideceksiniz belirlediniz mi?bilemedim ya sanırım ikinci diye rahatım biraz ama doğru her ihtimal var sonuçta
bakalım dayanamam giderim belki
birde ben bolu ya gideceğim doktora o yüzden birazda bir kere gidip öğreneyim istiyorum iki iki sürekli izin alıp gitmem zor çünkü
Canım ben ilçedeki doktora gidiyorum ama ilk doğumumda selçuklu hastanesinde nil okur du arada kontrole başkent deki feyza hanıma gittim ikisindende memnundum.
Alttan muayene oldunuz mu?Kızlar merhaba son adet tarihime göre bugün 6+2 hamileyim. 5+4 iken doktora gitmiştim kese görünmüştü 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Çarşamba günü gidecektim normalde ama bu sabah çok hafif kahve rengilik gördüm peçetede doktoru aradım hastaneye çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı kese büyümüş ama bebeği göremiyorum dedi normal mi dedim sustu biraz sedyeden kalkınca haftaya kadar görmemiz lazım ama kese büyümüş normal MUHTEMELEN dedi. Ultrason fotoğrafımı koyuyorum buraya, ben sanki görüyorum bebeği ya da görmek mi istiyorum baksanıza bi kesenin için yolk salk ve embriyo görünmüyor mu
ilk oğlumu da bolu da dünyaya getirdim doktorum fatma hatun hastanesinde pınar kemik tiBoluda hangi doktora gideceksiniz belirlediniz mi?
Bnce gayet iyi kesen bebekte olur Allah ın izniyle mutlu ol cnmKızlar merhaba son adet tarihime göre bugün 6+2 hamileyim. 5+4 iken doktora gitmiştim kese görünmüştü 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Çarşamba günü gidecektim normalde ama bu sabah çok hafif kahve rengilik gördüm peçetede doktoru aradım hastaneye çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı kese büyümüş ama bebeği göremiyorum dedi normal mi dedim sustu biraz sedyeden kalkınca haftaya kadar görmemiz lazım ama kese büyümüş normal MUHTEMELEN dedi. Ultrason fotoğrafımı koyuyorum buraya, ben sanki görüyorum bebeği ya da görmek mi istiyorum baksanıza bi kesenin için yolk salk ve embriyo görünmüyor mu
Hayır yapmadı doktorAlttan muayene oldunuz mu?
Yaa inşallah ya inşallahBnce gayet iyi kesen bebekte olur Allah ın izniyle mutlu ol cnm
Karından baktığı için görememiş olabilir. Hamileliğinizin tadını çıkarıp bolca dua edin. Ben yine forumda görmüştüm karnını tutup subhanallahi vebihamdihi tesbihini çekin. Ben rahatladığımı hissediyorum. İnanıyorsanız siz de yapabilirsinizHayır yapmadı doktor
Amenna öyle gerçekten hakkımızda hayırlısı olsunKarından baktığı için görememiş olabilir. Hamileliğinizin tadını çıkarıp bolca dua edin. Ben yine forumda görmüştüm karnını tutup subhanallahi vebihamdihi tesbihini çekin. Ben rahatladığımı hissediyorum. İnanıyorsanız siz de yapabilirsinizBunun dışında elimizden gelen bişey yok zaten. Benimde dünden beri lekelenmem oluyor. Sürekli dua ediyorum veren de o alacak olan da o. Tevekkül etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağlıcakla zamanında gelir bebişlerimiz
Sanırım sadece tarayıcıdan takip ediliyor. Uygulaması var mı ben de bilmiyorum. Heralde olsa duyardık :)kızlar iki soru
1-düzcede olan var mı
2-bu formu telefondan mı takip ediyorsunuz ayrı bir uygulama var mı?
O zaman daha erken,korkmayım kasıktan göremeyince vajinadan bakıyorlar daha kolay gözüktüğü için o daha net oluyomuşHayır yapmadı doktor