2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba son adet tarihime göre bugün 6+2 hamileyim. 5+4 iken doktora gitmiştim kese görünmüştü 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Çarşamba günü gidecektim normalde ama bu sabah çok hafif kahve rengilik gördüm peçetede doktoru aradım hastaneye çağırdı hemen gittim ultrasonla baktı kese büyümüş ama bebeği göremiyorum dedi normal mi dedim sustu biraz sedyeden kalkınca haftaya kadar görmemiz lazım ama kese büyümüş normal MUHTEMELEN dedi. Ultrason fotoğrafımı koyuyorum buraya, ben sanki görüyorum bebeği ya da görmek mi istiyorum baksanıza bi kesenin için yolk salk ve embriyo görünmüyor mu

Eklentiler

• image.jpg
    196,9 KB · Görüntüleme: 67
teşekkürler ilk hamileligim çok heyecanliyim pazartesiyi atlatsam biraz rahatlayacam
Hayırlı olsun. Muhtemelen pazartesi de çok önemli bir bilgi edinemeyeceksin. Çok yeni olduğu için kese görünmeyebilir bende görünmedi 5-6 günlük gecikmede. Sadece rahimde aydınlık bir yer gösterip bebek muhtemelen burada gelişecek dedi. Pazartesi için çok beklenti içinde olma yani. Tekrar beta yapılıp artışa bakılır.

çok teşekkürler neyse en azından artışı görürüz

2-3 hafta da çok geç değil mi canım. Allah göstermesin dış gebelik falan olsa kötü olmaz mı?
bilemedim ya sanırım ikinci diye rahatım biraz ama doğru her ihtimal var sonuçta
bakalım dayanamam giderim belki
birde ben bolu ya gideceğim doktora o yüzden birazda bir kere gidip öğreneyim istiyorum iki iki sürekli izin alıp gitmem zor çünkü

Boluda hangi doktora gideceksiniz belirlediniz mi?

Alttan muayene oldunuz mu?

Boluda hangi doktora gideceksiniz belirlediniz mi?
ilk oğlumu da bolu da dünyaya getirdim doktorum fatma hatun hastanesinde pınar kemik ti
şimdi pınar hanım çağsu da ama doğum izninde kasım ayında başlayacakmış tekrar göreve
şu an için kasım uzak o yüzden ilk yine fatma hatuna gidip alev hanıma muayene olacağım orada doktordan memnun kalırsam devam edebilirim çünkü hastaneyi beğeniyorum
ama olmadı pınar hanıma başlayacağım çağsuda da mide ameliyatı olmuştum orayı da beğenmiştim siz bolu da mısınız

Bnce gayet iyi kesen bebekte olur Allah ın izniyle mutlu ol cnm

Hayır yapmadı doktor
Karından baktığı için görememiş olabilir. Hamileliğinizin tadını çıkarıp bolca dua edin. Ben yine forumda görmüştüm karnını tutup subhanallahi vebihamdihi tesbihini çekin. Ben rahatladığımı hissediyorum. İnanıyorsanız siz de yapabilirsiniz Bunun dışında elimizden gelen bişey yok zaten. Benimde dünden beri lekelenmem oluyor. Sürekli dua ediyorum veren de o alacak olan da o. Tevekkül etmekten başka çaremiz yok. İnşallah sağlıcakla zamanında gelir bebişlerimiz

Amenna öyle gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba
SAT 19 Ağustos
Adet döngüsü 28 gün
Adet 4 gün geçince idrar testiyle ögrendim.Henüz doktora gitmedim.Beklemek beni strese soktuğu için 15 gün sonra doktora gitmeyi planlıyorum.Şimdi giderim kese görünmez,bir hafta sonraya çağırır.Keseyi gördükten sonra kalp atışını duymaz,10 gün sonra gel,der.Bu geçen zamanda ise binbir türlü kötü senaryo ile baş etmek zorunda kalırım.Bu yüzden 7.haftada gitmeyi planlıyorum.Keseyi de kalp atışını da diyebiliriz inşallah.Temmuzda kimyasal gebelik,2015''te de 6 haftalıkken bir düşük yaşadım. 8 ve 6 yaşlarinda iki cocugum var.Bu üçüncü olacak yaşarsa.38 yaşındayım,çocuk için son şansım ve çok istiyorum.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.Hayirli uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…