2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım geçen hafta ben de aynı telaşeyi yaşamıştım 5+4 tü yanlış hatırlamıyorsam gittiğimde. Ama görünmemişti. İçi simsiyahtı kesenin. 6+0 da gittiğimde göründü yolk kesesi. Ama benim gittiğim doktorun ultrason cihazı çok daha netti. Sanki orada bişey var gibi görünüyor. Evet yolk kesesi gibi halka şeklinde görünmüyor ama belki ultrason cihazındandır...? Daha iyi bi yere mi gitsen? Bu arada bana da hiç alttan bakmadı.

Benim de iki gündür lekelenmem oluyo hem de öyle peçeteye filan değil baya akıntı şeklinde ama doktor çağırmadı. Arkadaşımla konuştum onun bildiğimiz adet gibi kanaması olmuş şimdi 2 yaşında kızı var. Olacaksa Rabbim her türlü veriyor. Eğer kırmızı değilse korkmaya gerek yok diyolar benim arada peçeteye kırmızı da geliyo çok az. Ama beklemekten başka çarem yok. Çarşamba kalp atışı için gidecektik böyle devam ederse ptesi gideriz heralde. İnşallah her şey yolundadır hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum hatta düşünün eşim bile erkek olmasına rağmen bu ultrason görüntüsü ne böyle eski grundig televizyonları gibi dedi haftaya kadar bekleyeceğim adam akıllı bir doktor var gitmek istediğim ondan randevu alıcam. Tuzla bölgesinde oturanlar varsa özelden gittiğim doktorun adını söyleyebilirim asla ama asla memnun kalmadım ne kendinden ne çalıştığı hastaneden

Benim sadece sabah böyle belli belirsiz geldi bi an bitti hakkımızda hayırlısı olsun elbette tevekkülden başka çaremiz yok

Canım bu arada senin kaç haftalık şu an?

Benim eşim.bolulu boluda evimiz var şuan gorev nedeniyle baska ildeyiz ama doğumum allah erdirirse boluda olabilir büyük ihtimalle

simonskitty raporum boyle canim
Protombin G20210A ; Heterozigot mutasyon saptandi
PAI-1 4G-5G ; 4G/4G
MTHFR A1298C ; Heterozigot mutasyon saptanmistir.
Dosyayi buraya yukleyemedim bir sorun var tek tek yazdim o yüzden
Benim raporumda da mthfr aynı şekilde. Ama pai nin trombofili etkeni olduğu yazıyor. Aslında doktorum bu iğneler önlem için dedi ama ilkinde bir kayıp yaşayınca ikinci gebeligimin sonuna kadar kullandım. Bebek doğumca hepsi unutuluyor ama merak etme. En azından sorun belli çözüm belli..

Bu doktorlar ağizlarindan çıkan her sözün bizi ne kadar etkilediklerinin farkında olsalar keşke. Ilk gebeligimde ilk gittiğim doktor çok büyük myom un var bakalim bebek yaşayacak mi gorecez demisti. Onlar için normal ama biz çok etkileniyoruz sonuçta. Ben iki doktora birden gidiyorum özel ve devlet. Geçen hafta 5+3 'te ozeldeki doktorum bebeğin kalp atışlarını duydu. Ertesi gün diğer doktor daha bebek gözükmüyor dedi. Iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalim dedi. Yani içini ferah tut. Daha çok minik gorememesi normal

Benim de bir kaybim var canim 8 haftalık olacakken düşük oldu. Belki de bu yuzden kaybettim bilmiyordum o zaman. Doktoruma bende yatkinlik mi var dedim yatkinlik falan yok direkt sonuc pozitif dedi. Oyle iste bebek icin deger deyip katlaniyoruz. Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin sag salim kucaklarimiza alalim

Ben özele gidiyorum ama doktordan memnun kalmadım değiştireceğim haftaya başka bir doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…