- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
5 dolunca mı. Mesela ben 4+4’üm ama beşinci haftamda sayıluyorum ya haniAynen 5. hafta kese 6. Hafta kalp atışı oluyor genelde
Aaa hadi yaaa. Hiç öyle bir ihtimalden de bahsetmedi bilmiyordum bunu. Peki nasıl olacak bir kesede iki bebek olması. Valla şaşırdım
Vallahi maşallah kızlar. Sabah bir baktım 120lerdeydı sayfa aksama anca bakabildim 160lara çıkmış. Bir de çok aktif değil diyorsunuz ee daha nolsun yaa
Naber canım?Halk tablo istiyorrrr :)
Naber canım?
Al bizdende okadar eşim ve ben dışında kimse bilmiyor bugün bir arkime belki hamile olabilirim dedm hem söylemek istiyorum hem korkuyorumah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..
Pazartesi güzel haberlerle gelin inşallahbaktı kalb atısını duyamamıstı.ondan sonra dedi salı ve persembe beta baktır bana gönder dedi.salı 16.000 cıkmıstı bugun de 18.000 cıktı.biraz yukseldi pazartesi beta baktır yanıma gel dedi.
Doktorum bana Prilam verdi ve çok iyi geldi. Bir konuşsan doktorunlaKızlaaar bulantı şiddetlendi beni ele geçirdi, kusma yok çok şükür ama tansiyon düşüklüğü mevcut. Kolumu kaldırcak halim yoknasıl baş ediyosunuz bulantıyla
Başka konuda açılmış canım oraya yazHalk tablo istiyorrrr :)
E tek yumurta ikizi işte,birbirleriyle bire-bir aynı olan bebekler fırında olmuyor ya kız :)
Hayır ben tabloya dahil olmiciimBaşka konuda açılmış canım oraya yaz
Benim 4+4 te görünmüştü kese ama hiç değerim 5000 idi. O yüzden değere göre degısıyor bence görünme süresi5 dolunca mı. Mesela ben 4+4’üm ama beşinci haftamda sayıluyorum ya hani
Olabilir canım Allah'ım inşAllah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsino yüzden olabilir sizinde
Hmm o zaman günü baz almamalı değeri baz almalıBenim 4+4 te görünmüştü kese ama hiç değerim 5000 idi. O yüzden değere göre degısıyor bence görünme süresi
Aynen ama karından olmayıp alttan da erkenden görünebiliyor. Şansınızı deneyin isterseniz ☺🖐Hmm o zaman günü baz almamalı değeri baz almalı
Jinekolog zaten erken dedi alttan bakmayalım dedi neyse canımız sağolsunAynen ama karından olmayıp alttan da erkenden görünebiliyor. Şansınızı deneyin isterseniz ☺🖐
Süper vallailk torunsa çok mutlu olcaktır ne güzel