Yok canım tek bir kese göründü ☺
Halk tablo istiyorrrr :)
Âmiiiinnnn inşalllaaaaahh canım birbirimize duâ edelimOlabilir canım Allah'ım inşAllah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Alemsin kız. Çok tatlısın valla. Ne burcusun sen? Çok merak ettim
Oooyyy maşallah Allah bağışlasınYok ilk torun değil. 27 aylık bir kızım var. Onun için bizde zaten
Başka konuda açılmış canım oraya yaz
aminnn hepimizinmiş inşallahhhHayırlısı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Ay teşekkür ederim efem, Başak burcuyum,geçen pazar doğum günümdü
Maalesef cnm tablo yapacak vaktim yok. Olana eklenılsın işte. Aynı şey sonuçtaBen orda seni etiketledim ama cevap yazmadın. Belki görmemişsindir burdan özetleyeyim canım. Diğer mayıs anneleri grubundaki arkadaşlara bu grupta toplanmayı teklif ettik. Gelenler oldu o gruplardan.
Yanlız diğer gruptaki tabloyu seviyorlarmış. Bizim eski hamilelik grubunda da vardı benzer bir tablo. Sen de bu grup için oluşturursun belki diye düşündüm. Ne dersin?
Tabiki her zaman ediyorumÂmiiiinnnn inşalllaaaaahh canım birbirimize duâ edelim♥
Oooyyy maşallah Allah bağışlasın
Yaş kaç oldu?Çok teşekkür ederim ❤
Mutlu yaşların olsun miniğin ve eşinleAy teşekkür ederim efem, Başak burcuyum,geçen pazar doğum günümdü
Maşallah ne büyük şans. Biz bir taneyi zor yapıyrz o da olursa tabiiTeşekkür ederim canımAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Yaş kaç oldu?
Mutlu yaşların olsun miniğin ve eşinle
İnşallah canımÇokk çokk teşekkür ederim,hepimizim huzurlu mutlu günleri olsun umarım ☺
Bu hayatta herşey mümkün sadece "OL" emrine bakarAaa hadi yaaa. Hiç öyle bir ihtimalden de bahsetmedi bilmiyordum bunu. Peki nasıl olacak bir kesede iki bebek olması. Valla şaşırdım