- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
Hayırlı olsun cnmSlm yeni katıldım araniza 4+4 haftalık hamileyim insaAllah sağ salim sağlıklı bir şekilde bebislerimizi alırız kucağınıza
Ben 90 modelim85 modelim ben. 33 ile helalleştik34 e açtık kanatlarımızı ne konuştum be..
Biraz oluyor canım geçmiş olsunKizlar doktor benden bir sürü tahlil istedi idrar tahlilimde cok iltihap cikti sizde de akinti çok oluyor mu
Maşallah ne büyük şans. Biz bir taneyi zor yapıyrz o da olursa tabii
Kizlar doktor benden bir sürü tahlil istedi idrar tahlilimde cok iltihap cikti sizde de akinti çok oluyor mu
Çok şükür canım ben de iyiyimÇok şükür kuzum ne yapayım iç güveyinden halice sen nasılsın?
Benim de akintim oluyor sarı normal mi acaba doktora 2hafta sonra gidecem muayene sırasında bi sıkıntıdan bahsetmedi baştan beri varBende de var rengi de sarı epey,ne tahlilleri?
Doktorum bana Prilam verdi ve çok iyi geldi. Bir konuşsan doktorunla
Yaşlı hissettim kendimiBen 90 modelim29,5555
Benim de akintim oluyor sarı normal mi acaba doktora 2hafta sonra gidecem muayene sırasında bi sıkıntıdan bahsetmedi baştan beri var
Benim de yarın doğum günüm bu ay en güzel hediyemi de aldım zatenYaşlı hissettim kendimi
İyiki doğdun canım bebeğinle ailenle sağlı mutlu yaşların olsunBenim de yarın doğum günüm bu ay en güzel hediyemi de aldım zaten
Amin inşallah çok teşekkür ederimİyiki doğdun canım bebeğinle ailenle sağlı mutlu yaşların olsun ☺
Bende de var idrar iltihap ve akıntı kültürü istedi mi?Kizlar doktor benden bir sürü tahlil istedi idrar tahlilimde cok iltihap cikti sizde de akinti çok oluyor mu
Mutlu yaşlarınız olsunBenim de yarın doğum günüm bu ay en güzel hediyemi de aldım zaten