İşe gidiyorum maalesefakşam da kızımdan dolayı çok dinlenemiyorum, erken uyuyamıyorum. Ama yarından itibaren biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapacağım. Söz
Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sanaBen giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum
bende işe geliyorum 10 dk erken kimse kusura bakmasın iş yerinde mutfağımız var 10 dk da yiyorum yiyeceklerimi, bebeğimden önemli değil hiç bişey. akşamdan sandviç bile yapsanız peynirli domatesli yolda ya da işte yersiniz. tamam anlaştık o zaman
Süt te iyi fikirBen giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum
kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsun ve hala anlamadı mı. valla bravoAnlaştık.Ya biraz da evde kayınvalidemin olmasının etkisi var. Daha söylemedim ona. Şimdi bir anda kahvaltı yapmaya başlarsam şüphelenir o Aman neyse şüphelenirse şüphelensin. Yapacak bişey yok
Süt te iyi fikirBi kutu da süt alayım sabah çıkarken.
kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsun ve hala anlamadı mı. valla bravo
Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sana
Süper vallaDaha yeni kusma musma yok anlayabileceği bir durum olmadıBi doktora da gidiyim de ondan sonra söylerim.
Biz de eşimle aynıyız. Daha kayınvalidemler arkadaşlarım kimsecikler bilmiyor. Bi tek kendi annem grip olduğumda gelip doktora götürdü öyle öğrendi valla. Karnım çıkana kadar kimseye söylemem heralde...ah be kuzum, bizler zor bulan insanlarız bu sebeple bu riskler bence bizim için doğurana kadar devam eder. sanmıyorum ki ohhh diyeyim.. hala kimseler bilmiyor ve ne ben ne eşim hala hayal bile kuramıyoruz. nasıl bir tedirginlikse bu..
Biz de eşimle aynıyız. Daha kayınvalidemler arkadaşlarım kimsecikler bilmiyor. Bi tek kendi annem grip olduğumda gelip doktora götürdü öyle öğrendi valla. Karnım çıkana kadar kimseye söylemem heralde...
Hiç ultrasonla bakmadı mı ?arkadaşlar 2 gün önce beta 16.000 di. bugün 18.000' e cıktı.doktor biraz yükselmiş dedi .pazartesi tekrar beta verip yanıma gelin dedi.sizce nedir durum ?anlamı nedir?yorum yapabilir misniz arkadaşlar.
baktı kalb atısını duyamamıstı.ondan sonra dedi salı ve persembe beta baktır bana gönder dedi.salı 16.000 cıkmıstı bugun de 18.000 cıktı.biraz yukseldi pazartesi beta baktır yanıma gel dedi.Hiç ultrasonla bakmadı mı ?
Nerdesin sen bu aralar yoksun inş güm güm duyarsınHerkese hellööömasallah sayimiz artiyor burdaki herkes mayista gercekten anne olsun insaallahh yarin 6+5de ikinci doktor randevum var kalbini ilk defa duyacagiz kismetse ama icimde bir korku da var ya duyamazsak ya birseyler yolunda gitmiyorsa... ihtimaller bitmiyor a dostlar bu kafayla 9 ay nasil gececek
Kaç haftlıksınbaktı kalb atısını duyamamıstı.ondan sonra dedi salı ve persembe beta baktır bana gönder dedi.salı 16.000 cıkmıstı bugun de 18.000 cıktı.biraz yukseldi pazartesi beta baktır yanıma gel dedi.
Ikiz çıkmadı kiB
Beta HCG kaç çıkmıştı senin banada ikiz dedi
Yok canım tek bir kese göründü ☺@ke
Grubun hepsini okuyamadım ama merak ettim. İkiz mi öğrenebildiniz mi
Çok geçmiş olsun ama bu zamanlarda çok normal. Bebek tutunmaya çalışıyormuş o yüzdenmiş kasık agrılarıHerkese selamlar nasilsiniz benim kasik agrim hala devam ediyorumbulanti kusma yok henuz ama agri cok fazla adet agrisi gibi
Tek yumurta olunca tek kesede 2 tane mi bebiş oluyor babada ikiz demedi olabilir dediYok canım tek bir kese göründü ☺
Aynen 5. hafta kese 6. Hafta kalp atışı oluyor geneldeTeşekkürler cevabınız için. 5+2ye denk gelecek şekilde randevu aldım bakalım inşallah ben de keseyi görüp sonra da kalp atışını duyarım
Aaa hadi yaaa. Hiç öyle bir ihtimalden de bahsetmedi bilmiyordum bunu. Peki nasıl olacak bir kesede iki bebek olması. Valla şaşırdımTek yumurta olunca tek kesede 2 tane mi bebiş oluyor babada ikiz demedi olabilir dedi