2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşe gidiyorum maalesef akşam da kızımdan dolayı çok dinlenemiyorum, erken uyuyamıyorum. Ama yarından itibaren biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapacağım. Söz

Ben giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum

Ben giyinirken yumurta pişiriyorum taHilli ekmeğe de kaşar peynirli sandviç,bir de minik süt yallah işe.hepsini orada yiyorum
Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sana

Anlaştık. Ya biraz da evde kayınvalidemin olmasının etkisi var. Daha söylemedim ona. Şimdi bir anda kahvaltı yapmaya başlarsam şüphelenir o Aman neyse şüphelenirse şüphelensin. Yapacak bişey yok

Süt te iyi fikir Bi kutu da süt alayım sabah çıkarken.

kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsun ve hala anlamadı mı. valla bravo

Ben yumurtayı sevmeyen biriyim tek zevkim hafif sulu olarak haslayip yemekti ama hamilelikte iyi pisirmek gerekiyormus ve yurt gunlerimde tas gibi yumurta yemekten sogudugum icin suan hic yiyesim gelmiyor. Hergun yiyebiliyorsan ne mutlu kiz sana

Ben sütten nefret ederim ama hergün içiyorum yumurta neymiş anayızzz anaa yemek zorundayız

Biz de eşimle aynıyız. Daha kayınvalidemler arkadaşlarım kimsecikler bilmiyor. Bi tek kendi annem grip olduğumda gelip doktora götürdü öyle öğrendi valla. Karnım çıkana kadar kimseye söylemem heralde...

Çok geçmiş olsun,4üncü aya gelebilirsem o zaman söylerim inşallah

arkadaşlar 2 gün önce beta 16.000 di. bugün 18.000' e cıktı.doktor biraz yükselmiş dedi .pazartesi tekrar beta verip yanıma gelin dedi.sizce nedir durum ?anlamı nedir?yorum yapabilir misniz arkadaşlar.

Nerdesin sen bu aralar yoksun inş güm güm duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…