Benim de bu aralar regl dönemim aslındaRegl dönemimdeyim diye midir bilmiyorum ama bel ağrım dünden beri bende de ciddi ağrı var. Âmiiinnn inşallaaaahhhh
o yüzden olabilir sizindeBenim de bu aralar regl dönemim aslında
Biraz bilgi paylaşımı yapalım ilk gebeliğim5+4 deyim neler yiyip iciyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
Cok iyi olur nerde toplanicaksak buraya yazin
2020 mayıs anneleri hadi burada toplanalım
En kalabalık grup bu kızlar. Burda toplanalım diye düşündük.
bol bol ceviz badem fındık fıstık modundayım, her türlü sebze, balık ve süt çok tüketiyorum. yumurta ye dedi doktor ama asla içim almıyor nedense tiksindim yumurtadanBiraz bilgi paylaşımı yapalım ilk gebeliğim5+4 deyim neler yiyip iciyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
Benum iştahım biraz azaldı canimnhic birşey istemiyor zorluyorum ama fındık fıstık en çok sevdiğim şeylerdi iki gundur ağzıma alasim gelmiyor zorluyorum umarım geçici bu sorundurbol bol ceviz badem fındık fıstık modundayım, her türlü sebze, balık ve süt çok tüketiyorum. yumurta ye dedi doktor ama asla içim almıyor nedense tiksindim yumurtadan
bol bol ceviz badem fındık fıstık modundayım, her türlü sebze, balık ve süt çok tüketiyorum. yumurta ye dedi doktor ama asla içim almıyor nedense tiksindim yumurtadan
köfte çok severim ama hamileliğimden beri köfte bana asla yenilcek bir şey gelmiyor canım istemiyor bazı yemeklere karşı tuhaflaştım midem bulanmıyor ama bi tuhafımBenum iştahım biraz azaldı canimnhic birşey istemiyor zorluyorum ama fındık fıstık en çok sevdiğim şeylerdi iki gundur ağzıma alasim gelmiyor zorluyorum umarım geçici bu sorundur
Merhabaaa 🖐 beta Hcg yuksek olunca ikiz mi oluyyor?? Cok heyecanlandim simdi.Benim adetim 4 gun geciktiginde 2700 lerdeydi. Doktor keseyi gorememissti. Bu degerlerde gorunmesi gerekiyo demisti. Bende dis gebelik diye korkmustum. 3 gun sonra tekrr gittigimde keseyi gorduk. Bi daha hcg ölculmedi. Acayip heyecanlandim ya
Ne bulduysam onu yiyorumBiraz bilgi paylaşımı yapalım ilk gebeliğim5+4 deyim neler yiyip iciyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
kahvaltıyı bence atlamayın muhakkak yemelisiniz peynir ekmek falanBence de yumurta yememiz lazım ama sabah kalkıp kahvaltı edemiyorum. Uyku tatlı geliyor
kahvaltıyı bence atlamayın muhakkak yemelisiniz peynir ekmek falan
peynir domates bir avuç ceviz nasıl besleyici olcak minnoşa, uykunuzu yedikten sonra şekerleme olarak devam ettirin
bende işe geliyorum 10 dk erken kimse kusura bakmasın iş yerinde mutfağımız var 10 dk da yiyorum yiyeceklerimi, bebeğimden önemli değil hiç bişey. akşamdan sandviç bile yapsanız peynirli domatesli yolda ya da işte yersiniz. tamam anlaştık o zamanİşe gidiyorum maalesefakşam da kızımdan dolayı çok dinlenemiyorum, erken uyuyamıyorum. Ama yarından itibaren biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapacağım. Söz