2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben omega 3 ,kan ilacı bir de magnezyum ilacı kullanıyorum cnm

Bence devam et dogumdan sonrada takviye gerekebilir

Bende soracaklarimi yazip gitmeye basladim. Ama onun soylediklerini unutuyorum bu sefer

Benim evde buyuk ozellıkle yatak odam soguk oluyor. Gercı 40 in ıcındeyken salona yatak acalım diyor annem. 40 gun olmazda belki ilk 25 gun felan Salon da yatabiliriz kuzumla. Hayırlısı bakalım ay heyecanlandım
Bende öyle düşünüyordum canım oturma odama açarım diye lohusa yatağı sonra vazgeçtim açıkçası gelen giden olur malum kış grip mevsimi ne bileyim biraz pirpiriklendim bilmiyorum son durum ne olur birde nazardan çok korkarım ben çokta inanırım o yüzdende bilemedim bakalım hayırlısı olsun inşallah da ozaman düşünürüz yine

Normal dusunseydim birakacaktim. Ama sezeryan olcagi icin, aynen devam ediyorum canim. Zaten lohusalikta da ek takviye gerekiyormus. Lohusalik etkilerinin hafiflemesini sagliyormus vitaminlere devam etmek.
Ben kanamam kesilince yine dagiliyeye gidip, tahlil yaptirip, ne eksikse yine vitamin fln alcam ona gore.

Bende birtane magneztum var, doğumdan sonrada kullan dedi doktor, decsvit var onu arada alıyorum, birde kan ilacı, şekr ilacı ve troid ilacı var aman allhım

Yaptım kuzum çıktı bayagı 1saatte bir sıcak havlu koyup sağıyorum yarım biberon oldu şükür yarın kızıma götürcem şifa niyetine

Bende aynı senin gibiyim suan canım zor ayağa kalkıyorum kalkınca sezaryen yerim çok kötü yanıyor . Gazım hala tam cıkmadı. Düzgün yürüyemiyoruz oturamıyorum süt sağmak işkence gibi oluyor oturarak sağdıgım için . Umarım benim de bir hafta da geçer. Sevindim iyi olmana☺@Altibirlik61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…