- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Ben omega 3 ,kan ilacı bir de magnezyum ilacı kullanıyorum cnmKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Bence devam et dogumdan sonrada takviye gerekebilirKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Bende soracaklarimi yazip gitmeye basladim. Ama onun soylediklerini unutuyorum bu seferAynen öyle ne duyduğumuzu bile unutuyoruz. Normalde o kadar dikkatli bi insanimdirki ama kontrole gidince herseyi unutuyorum. Mesela doktor bana dediki nemlendirici kullaniyomusun cildin cok kuru bende bi anda efermag dedim o da magnezyumun ismi onu sormuyorum nemlendirici dedi bende hayir dedim. Halbuki catlak kreminden bahsediyordu ve ben onun onerdigi kremi kullaniyorum eve gelince aklim basima geldi
Valla benim kasik ayri vajina ayri cok fena agrilar varBenimki sol tarafa dayali duruyo kasikta agri yok ama alt tarafa igne batar gibi oluyo bide heran cikip gitcek gibi hissediyorum.
Bende öyle düşünüyordum canım oturma odama açarım diye lohusa yatağıBenim evde buyuk ozellıkle yatak odam soguk oluyor. Gercı 40 in ıcındeyken salona yatak acalım diyor annem. 40 gun olmazda belki ilk 25 gun felan Salon da yatabiliriz kuzumla. Hayırlısı bakalım ay heyecanlandım
Penguene bağladık mı iyiceDogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumla
Hele su yalpalayarak yurumem yok mu
Ozledim o fitligimi
Kaçıncı haftandasın canım? O his bende 1-2 haftadır var. Bazen rahat ama bazen bebek çıkacak gibi bir his oluyorBenimki sol tarafa dayali duruyo kasikta agri yok ama alt tarafa igne batar gibi oluyo bide heran cikip gitcek gibi hissediyorum.
Benim dr martin ilk haftasi aliriz dedi, 4ü 5i fln derken, sozunu kestim adamin. 3.3.20 olsun istiyorum muaaitseniz dedim. Peki dedi. 38+1 olcak benim meselaTmm canim 6 mart olarak konusayım ozaman Doktorumla darahatladım bak seviyorum bu siteyi
Bende oğlumu 38 + 3 de doğurmuştum, buda aynı olsa keşkeTmm canim 6 mart olarak konusayım ozaman Doktorumla darahatladım bak seviyorum bu siteyi
Normal dusunseydim birakacaktim. Ama sezeryan olcagi icin, aynen devam ediyorum canim. Zaten lohusalikta da ek takviye gerekiyormus. Lohusalik etkilerinin hafiflemesini sagliyormus vitaminlere devam etmek.Kızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Bende birtane magneztum var, doğumdan sonrada kullan dedi doktor, decsvit var onu arada alıyorum, birde kan ilacı, şekr ilacı ve troid ilacı var aman allhımKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Yaptım kuzum çıktı bayagı 1saatte bir sıcak havlu koyup sağıyorum yarım biberon oldu şükürgeçmiş olsun cnm hic uzulme çoğu bebekte oluyor cok olağan bi durum su ic,yeşillik ye olabildiğince sağ gogsünü kızının resmini koy karşına sağarken ,sicak su torbası koy ama msaj yap oyle koy,masaji yukarıdan aşağıya meme kokunden ucuna sivazlayarak masaj cok iyi gelir,sonra sicak uygulama sonra sag
Löp löp et olsun miniğime maşallah. Emmeye baslasin yanina gelip daha cok artar sütün yativerirsin koynuna oh bak nasil iner hemen sütYaptım kuzum çıktı bayagı 1saatte bir sıcak havlu koyup sağıyorum yarım biberon oldu şüküryarın kızıma götürcem şifa niyetine
Bi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var miYaptım kuzum çıktı bayagı 1saatte bir sıcak havlu koyup sağıyorum yarım biberon oldu şüküryarın kızıma götürcem şifa niyetine
Ahhh inşallah canımLöp löp et olsun miniğime maşallah. Emmeye baslasin yanina gelip daha cok artar sütün yativerirsin koynuna oh bak nasil iner hemen süt
Buz dolabında bir gün dediler canım akşam sağıp sabah götürüyorum hemen veriyorlarBi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var mi
Ah ah ah sende bendensinKızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?