2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canım benim Yaaaa hayırlı ugurlu olsun analı babalı buyutsun ınsallah

Ama bısey itiraf edeyim yazını okurken bile yorgunluğunu hissettim inan... Agırlık cöktü üzerime sankı... Rabbim kurtardı hadi masallahhh cook gecmıs olsun... Boool bool kokla meleğini

Canım benim ohh ne güzel, uyusun kuzucuk uyusun da sağlıkla büyüsün inşallah Ben geçen nstdeyken hemşire emzirme eğitimi de verdi azcık, damla damlada olsa yeter sadece çay kaşığı getir yanında bir damlada olsa ona ver dedi kuzum

Doktor dogumdan sonrada devam etmemı ıstedı vitamin ve demire
Evet canım aslında asıl doğum sonrası daha çok gerektiğine inanıyorum ben de. Saçlarda, kaşlarda kirpiklerde bile zayıflamalar olabiliyor. Hatta dişlerde bile. Ayrıca lohusa depresyonunun bir nedeni de omega3 eksikliği diye okumuştum. Doktorlar en iyi bilgiyi verir. Sen nasılsın bu arada canım ☺ Kuzucuk nasıl?

Gozun aydin canimm hosgeldi mis kokulu bebegin

Yaa benim etrafımda herkes öksürüyor hapşırıyor ben ne yapıcam bilmiyorum

Benden omega3 u 36. Haftada birakmami istedi kani sulandiriyor diye

Ben omega 3 hayatım boyunca kullanıyım diye düşünüyorum yaa bana iyi geldiğini hissediyorum

Benimde Çarşamba bitecek magnezyum ve vitaminim 5 gün kadar sonra gideceğim doktora bende ne yapsam diye karar veremiyordum eğer benden önce gidecekseniz doktorunuzun yorumunu iletirseniz sevinirim
Canım ben 2 hafta önce doktoruma bittiğini söyledim. Yazmayacağım, kan ilacı ve kalsiyum yeterli dedi. Neden diye sormadım. Keşke sorsaydım. Ama aklıma takılan başka birşey var. Hayırlısı ile inşallah normal doğum istiyorum. Bu multivitaminlerin içerisinde az da olsa magnezyum bulunuyorsa onun için kullanma demiş olabilir mi acaba?

Ay geçmiş olsun canım normal doğum mu yaptın ? Bebisinizle mutlu seneleriniz olsun tebrik ederim

Kan sulandırdığını bilmiyordum canım iyi ki söyledin. Çok teşekkür ederim Ya da en iyisi doktorumu dinleyip kullanmayayım. Vardır bir bildiği değil mi.. İnşallah doğumdan sonra tekrar doktorumla konuşup kullanmaya başlarım uygun bi takviye

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Müsait bir zamanda yaz bize.

Ay hadi gözün aydın Müsait bir zamanda detayları yazarsın bol bol kokla sev meleğini sütün de bollaşır yarına
İlk defa duyuyorum canım omega 3 nasıl kan sulandırıyor şaşırdım
Kızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Canım ben hastane çantama sıcak su torbası ve minik bir kettlem var belki göğsüme koyarım diye düşünüyorum, bu hafta emziren anne çayı karışımı (rezene anason kimyon ve başka bitkiler) alıcam aktardan. Bol su, yulaflı bisküvi bunları da tüketirsin hastanede bir de bol bol sütün akacağına taşacağına inanırsak gelir bence

Canım bence takılma geçen gün izledin mi bilmiyorum ama virüsü kapmış hamile bir kadın sağlıkla doğum yaptı ve bebeğimde yoktu mevlam işte takılma

Hayırlı uğurlu olsun canım, allh analı babalı büyütsün çok şükür kurtuldun, mutluluğunu da aldın kucağına tadını çıkar

Çok şükür güzel haberi aldık...Hadi gözün aydın. İkinizin de iyi olmasına sevindim. İlk günler damla damla olması çok normal midesi kiraz çekirdeği kadar bişi. Zamanla hem o büyücek hem sütün artacak inşallah..
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Sat’a göre doğum tarihi 9 Mart mı? Şuanda kaç haftalıksın? Önemli olan o. Mesela benim 20 Mart, doktorum sezaryen olursa 10 Mart dedi. O zaman 38+4 gün olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…