- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Senin aklında neler var kuzumAh ah ah sende bendensinbence zeynep arya baskasina geldimi cok kolay secim yapabiliyorum ama kendime gelince fiss
Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Canım benim ohh ne güzel, uyusun kuzucuk uyusun da sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Evet canım aslında asıl doğum sonrası daha çok gerektiğine inanıyorum ben de. Saçlarda, kaşlarda kirpiklerde bile zayıflamalar olabiliyor. Hatta dişlerde bile. Ayrıca lohusa depresyonunun bir nedeni de omega3 eksikliği diye okumuştum. Doktorlar en iyi bilgiyi verir. Sen nasılsın bu arada canım ☺ Kuzucuk nasıl?Doktor dogumdan sonrada devam etmemı ıstedı vitamin ve demire
Gozun aydin canimm hosgeldi mis kokulu bebeginKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Yaa benim etrafımda herkes öksürüyor hapşırıyor ben ne yapıcam bilmiyorumBende öyle düşünüyordum canım oturma odama açarım diye lohusa yatağısonra vazgeçtim açıkçası gelen giden olur malum kış grip mevsimi ne bileyim biraz pirpiriklendim bilmiyorum son durum ne olur birde nazardan çok korkarım ben çokta inanırım o yüzdende bilemedim bakalım hayırlısı olsun inşallah da ozaman düşünürüz yine
Benden omega3 u 36. Haftada birakmami istedi kani sulandiriyor diyeEvet canım aslında asıl doğum sonrası daha çok gerektiğine inanıyorum ben de. Saçlarda, kaşlarda kirpiklerde bile zayıflamalar olabiliyor. Hatta dişlerde bile. Ayrıca lohusa depresyonunun bir nedeni de omega3 eksikliği diye okumuştum. Doktorlar en iyi bilgiyi verir. Sen nasılsın bu arada canım ☺ Kuzucuk nasıl?
Ben omega 3 hayatım boyunca kullanıyım diye düşünüyorum yaa bana iyi geldiğini hissediyorumEvet canım aslında asıl doğum sonrası daha çok gerektiğine inanıyorum ben de. Saçlarda, kaşlarda kirpiklerde bile zayıflamalar olabiliyor. Hatta dişlerde bile. Ayrıca lohusa depresyonunun bir nedeni de omega3 eksikliği diye okumuştum. Doktorlar en iyi bilgiyi verir. Sen nasılsın bu arada canım ☺ Kuzucuk nasıl?
Canım bizim günlerimiz aynı ya 3.3.olunca sen 39+1günlük olmuyormusun
Canım ben 2 hafta önce doktoruma bittiğini söyledim. Yazmayacağım, kan ilacı ve kalsiyum yeterli dedi. Neden diye sormadım. Keşke sorsaydım. Ama aklıma takılan başka birşey var. Hayırlısı ile inşallah normal doğum istiyorum. Bu multivitaminlerin içerisinde az da olsa magnezyum bulunuyorsa onun için kullanma demiş olabilir mi acaba?Benimde Çarşamba bitecek magnezyum ve vitaminim 5 gün kadar sonra gideceğim doktora bende ne yapsam diye karar veremiyordum eğer benden önce gidecekseniz doktorunuzun yorumunu iletirseniz sevinirim
Ay geçmiş olsun canım normal doğum mu yaptın ? Bebisinizle mutlu seneleriniz olsun tebrik ederimKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Kan sulandırdığını bilmiyordum canım iyi ki söyledin. Çok teşekkür ederimBenden omega3 u 36. Haftada birakmami istedi kani sulandiriyor diye
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydınKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Ay hadi gözün aydınKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
İlk defa duyuyorum canım omega 3 nasıl kan sulandırıyor şaşırdımBenden omega3 u 36. Haftada birakmami istedi kani sulandiriyor diye
Canım ben hastane çantama sıcak su torbası ve minik bir kettlem var belki göğsüme koyarım diye düşünüyorum, bu hafta emziren anne çayı karışımı (rezene anason kimyon ve başka bitkiler) alıcam aktardan. Bol su, yulaflı bisküvi bunları da tüketirsin hastanede bir de bol bol sütün akacağına taşacağına inanırsak gelir benceKızlar ben 38+5te sezeryan olacağım 25 şubatta. Çok az kaldı. Emzirme konusunda korkularım var sütüm gelmez diye.. Ne önerirsiniz gelmesi için... Ne yapmam lazım.
Canım bence takılma geçen gün izledin mi bilmiyorum ama virüsü kapmış hamile bir kadın sağlıkla doğum yaptı ve bebeğimde yoktu mevlam işte takılmaYa kızlar bu corona vırusu takmayayım takmayayım diyorum kulak tıkıyorum ama bir bir arkadasım var her Tlfda aklıma sokuyor simdide İstanbulda varmıs gerekirse cocugumu okula felan gondermıcem diye benimde aklıma soktu kotu dusuncelerı. Tabıkı kimse cocugunu boyle bir durumda okula gondermez zaten o ayrı mesela. Bızım semte yakın bir hastanede bulunmusta bızım burdaki hastaneye sevk edılmıs hastalar.Eşimde o tarafta calısıyor. Durduk yere korkmaya basladım simdi.. Varmı bir duyumunuz İstanbulda bulunmusmu son durum nedir.?
Canım bence takılma geçen gün izledin mi bilmiyorum ama virüsü kapmış hamile bir kadın sağlıkla doğum yaptı ve bebeğimde yoktu mevlam işte takılma
Hayırlı uğurlu olsun canım, allh analı babalı büyütsün çok şükür kurtuldun, mutluluğunu da aldın kucağına tadını çıkarKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Çok şükür güzel haberi aldık...Hadi gözün aydın. İkinizin de iyi olmasına sevindim. İlk günler damla damla olması çok normal midesi kiraz çekirdeği kadar bişi. Zamanla hem o büyücek hem sütün artacak inşallah..Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Sat’a göre doğum tarihi 9 Mart mı? Şuanda kaç haftalıksın? Önemli olan o. Mesela benim 20 Mart, doktorum sezaryen olursa 10 Mart dedi. O zaman 38+4 gün olacak.Kızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Şimdi ben 6 martta alınmasını istesem oğlumun kaderi ile oynamıs olurmuym.. Oluruna mı bırakmalıyım sizce..benmı Cok derin dusunuyorum bilemedim.. Neden acele ediyorsun diyenler olabilir ama sebeplere burda girmek istemiyorum. 3 gunden ne olacak diyenlerde olacaktır bılıyorum ama fikirlere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?