2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Takiliyormus ben sordum. Spinal anesteziden sonra yapilacak, aci hissetmezsiniz dedi. Cikisini sormadim

Aynen canım insan bir an once duzene oturtmak istiyor herseyi. Kucagıma bıan once almak istemem en buyuk sebep zaten ama cok dillendirmek istemiyorum Allahım ne zaman uygun gorurse diyorum ama dayanmıyorumdaBenimde belki 7 8 i derdide hafta sonuna denk geliyor bıkacgun Cok muhım degil ama iste sonra ya pısmanlık duyarsam diyor insan Allah korusun.

Kızlar bir heves okudum ama kızlardan haber yok, inşlh iyidirler, ay birde maşallahınız var hepinizin annesi yada birileri var yanında özendim valla, ben bu gidişle yine yalnız giderim doğuma, annemler gelseler bile 10 gün anca dururuz diyorlar, kaynanam bellli değil, yalnız iki çocukla bakalım neler bekliyor beni

Kızlar gün geçtikçe agırlaşıyorumsağlıcakla gelse kuzularımız.insan eskı halini çok özlüyor
Dogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumla
Hele su yalpalayarak yurumem yok mu
Ozledim o fitligimi

Sezeryanda sonta takılıyor, beni uyşturmadan odada hemşire takmıştı çok şükür hiç acı hissetmedim, çıkmasını hatırlamıyorum bile

Kızlar gün geçtikçe agırlaşıyorumsağlıcakla gelse kuzularımız.insan eskı halini çok özlüyor

Ayyy bide bana sor bıldıgın top bazen bilerek penguenlesıyorum evde oglusu guldurmek İcin bayılıyorrr karnımı öpe öpe görmenız lazımgulmekten ölüyorum

Sezeryan canim evet.. Aynen zaten sezeryan olacaklara 38 sonrası rısk genelde 38 de alınıyor diye bılıyorum.. Eger 9 mart olursa 39 oluyor benim. Hayırlısı bakalım annemle konustum simdi bısey olmaz 3 5 gunden sen bilirsin dedi. Icımı rahatlattı. Dedım millet keyfi ameliyatlar oluyor estetik felan burnuyla eliyle koluyla oynuyorda benimkimi gunah olacak dedim kendimi tesellı de Cok sglam hayırlısı canım

6 martta alininca ne kadar erken olmus olacak.
Valla ben ilk zamanlar 39 beklerim erken aldirmam diyordum. Şuan yarin alsa hayir demeyecek durumdayim

Kızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.

Banada 10 cm dedi gibi gelmisti belkide 10 mm dedi insan sasiriyor ki risk var denince
Aynen öyle ne duyduğumuzu bile unutuyoruz. Normalde o kadar dikkatli bi insanimdirki ama kontrole gidince herseyi unutuyorum. Mesela doktor bana dediki nemlendirici kullaniyomusun cildin cok kuru bende bi anda efermag dedim o da magnezyumun ismi onu sormuyorum nemlendirici dedi bende hayir dedim. Halbuki catlak kreminden bahsediyordu ve ben onun onerdigi kremi kullaniyorum eve gelince aklim basima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…