- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Takiliyormus ben sordum. Spinal anesteziden sonra yapilacak, aci hissetmezsiniz dedi. Cikisini sormadimİzledim aslında ama anlayamadım tam. Çünkü yeni masalarda çatal daha aşağıda oluyor ya daha modern oluyor. O yüzden algılayamadım
Ama cvplarınız için hepinize tşk ederim öğrenmiş oldum sezeryanda çatal yokmuş
Lağman da yokmuşbişi sorcam sonda takılıyor mu
Benim doktor da 1 Mart dedi baktı Pazar’a geliyor sonra 2 Mart dedi en son kontrolde 1 hafta önde gidiyordu ben 27 Şubat istedim tamam dedi ama bence 27 şubata da kalmayacak bu haftaiçi bekliyorum bebişimi bende acele ediyorum bi an önce kucağıma almak istiyorum kv annem yanımda kalacak 40 çıkınca kuran okunsun evli evine köylü köyüne gider bende başımın çaresine bakmak istiyorum tabi bu süreç sıkıntısız geçer inşallah tek duam
Dogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumlaKızlar gün geçtikçe agırlaşıyorumsağlıcakla gelse kuzularımız.insan eskı halini çok özlüyor
Kızlar gün geçtikçe agırlaşıyorumsağlıcakla gelse kuzularımız.insan eskı halini çok özlüyor
Dogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumla
Hele su yalpalayarak yurumem yok mu
Ozledim o fitligimi
[/QUOTE
Penguen gibi yürüyorum artıkizne ayrıldım evde rahatım.Okulda suyum felan gelir diye çok korkuyordum.Cocuklar öğretmen işiyor derlerdi valla
Dogumdan sonra yerden surekli bi seyler alabilmek istiyorum, esnek bebeksi vucudumla
Hele su yalpalayarak yurumem yok mu
Ozledim o fitligimi
Çok komık yürüyoruz artıkAyyy bide bana sor bıldıgın topbazen bilerek penguenlesıyorum evde oglusu guldurmek İcin bayılıyorrr karnımı öpe öpe görmenız lazım gulmekten ölüyorum
Dogum tarihin 9 mart zaten. Ne var 3 gun erken olsa ki. Bi sey olmaz. Pasa gonlun bilir
Bi de aliriz demenden, sezeryani algiliyorum oyle mi ?
Mesela bende sezeryan istiyorum. 3 martta alacak. Dogumum 16 sinda normalde. Sonucta 37i doldurmasi yeterli ya. Sonrasi normal dusunmeyen icin risk bile hatta ki.
6 martta alininca ne kadar erken olmus olacak.Kızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Şimdi ben 6 martta alınmasını istesem oğlumun kaderi ile oynamıs olurmuym.. Oluruna mı bırakmalıyım sizce..benmı Cok derin dusunuyorum bilemedim.. Neden acele ediyorsun diyenler olabilir ama sebeplere burda girmek istemiyorum. 3 gunden ne olacak diyenlerde olacaktır bılıyorum ama fikirlere açığım
6 martta alininca ne kadar erken olmus olacak.
Valla ben ilk zamanlar 39 beklerim erken aldirmam diyordum. Şuan yarin alsa hayir demeyecek durumdayim
Gayet normal tarih kendini uzme. Genelde oyle aliniyor zaten 10 gun evvel. Benim sali gunu 37 bitecek. En fazla 38 bekletecek sanirim yarin konuscaz artik38+3 canım
İlk oğlusum uda 38+4 de dogurmusum.
Gayet normal tarih kendini uzme. Genelde oyle aliniyor zaten 10 gun evvel. Benim sali gunu 37 bitecek. En fazla 38 bekletecek sanirim yarin konuscaz artik
Aynen öyle ne duyduğumuzu bile unutuyoruz. Normalde o kadar dikkatli bi insanimdirki ama kontrole gidince herseyi unutuyorum. Mesela doktor bana dediki nemlendirici kullaniyomusun cildin cok kuru bende bi anda efermag dedim o da magnezyumun ismi onu sormuyorum nemlendirici dedi bende hayir dedim. Halbuki catlak kreminden bahsediyordu ve ben onun onerdigi kremi kullaniyorum eve gelince aklim basima geldiBanada 10 cm dedi gibi gelmisti belkide 10 mm dediinsan sasiriyor ki risk var denince
Benimki sol tarafa dayali duruyo kasikta agri yok ama alt tarafa igne batar gibi oluyo bide heran cikip gitcek gibi hissediyorum.Seninde kasikta hatta dis genital bolgende agri varmi? Benim benek sag kasiga dayali. Sag bacakla genital arasi feci aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?