2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günümüz aynı canım Allahın işine karışılmaz bir bakmışsın daha öncede gelebilir ben ikisindede ha doğdu ha doğacak derken 42yi tamamladım bundada öyle olacak gibime geliyor valla açıkçası bir yönden doğsun istiyorum bir yönden beklesin iki hafta daha diyorum evim çok büyük ısınmıyor geceleri üşütürüm bebişi diye korkuyorum tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler

Ay valla biz sezeryan mi normal.mi konuşmadık ama ben normal düşündüğümü söyledim. Sanırım normal olunca söylüyorlardı diye biliyorum bende heyecandan soramadım zaten :)

Ay valla biz sezeryan mi normal.mi konuşmadık ama ben normal düşündüğümü söyledim. Sanırım normal olunca söylüyorlardı diye biliyorum bende heyecandan soramadım zaten :)

Yok yok merak etme benim ilkinde normalmi sezeryanmı belli değıldı ama dr un ağzından hıc duymamıştım bu konuyla ilgili bısey.

Yani belki zamanla alakası olmayan olumsuz bir durum olur ki inşallah olmaz . Bu durumda benim yüzümden oldu diyebilirsin kendini suclayabilirsin belki canım .

Yok yok merak etme benim ilkinde normalmi sezeryanmı belli değıldı ama dr un ağzından hıc duymamıştım bu konuyla ilgili bısey.
Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemedi
Açılman olursa normal olursun tabi dedi sadece

Yani belki zamanla alakası olmayan olumsuz bir durum olur ki inşallah olmaz . Bu durumda benim yüzümden oldu diyebilirsin kendini suclayabilirsin belki canım .

Bunuda dusunuyorum off nebılım. Hayırlısı bakalım bizimkilerle bir konusayım annemle felan. ama aynı seyleri soyleckler biliyorum.

Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemedi
Açılman olursa normal olursun tabi dedi sadece

Tmm işte benim ilkinde belli olmadigi halde rahım felan uzunluk muzunluk hıc bahsetmemısti

Hala kendini kurtarabilir belli olmaz dedi. Ama bebek kanala inmiş zaten, yer değiştireceğini çok düşünmüyorum ben canım. Zaten 10-15 güne yapar sezeryanı heralde
Cok risk almadan insallah hayırlısıyla saglıkla gelsin İnsallah minik kuzucuk sende kendini cok strese sokmamaya calıs ki bebiskoda sakin kalabilsin

Slm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Slm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Ayy gozun aydin. Cok surpriz oldu. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Kuveze de girmemis sukur bebegin. Masallah

Eva çok geçmiş olsun kuzum ya Allah şifa versin kızına tez zamanda iyileşsin annesinin göğsüne gelsin cuk cuk emsin inşallah

Reactions: Eva
Canım Allah sağlıcak versin analı babalı büyütsün inşallah
Senle yakınız seni okuyunca ben de korktum şimdi
kasıklarım acayip ağrıyor sanki basınç gibi. Ay dursun vaktine kadar daha doğum yapmaya hazır değilim

Bir gun bile kalsa kar hesabi cnm yinede tercih meselesi

Canim youtube ac, birkac video izle bence faydali olur die dusunuyroum
İzledim aslında ama anlayamadım tam. Çünkü yeni masalarda çatal daha aşağıda oluyor ya daha modern oluyor. O yüzden algılayamadım
Ama cvplarınız için hepinize tşk ederim öğrenmiş oldum sezeryanda çatal yokmuş
Lağman da yokmuş bişi sorcam sonda takılıyor mu

Benim doktor da 1 Mart dedi baktı Pazar’a geliyor sonra 2 Mart dedi en son kontrolde 1 hafta önde gidiyordu ben 27 Şubat istedim tamam dedi ama bence 27 şubata da kalmayacak bu haftaiçi bekliyorum bebişimi bende acele ediyorum bi an önce kucağıma almak istiyorum kv annem yanımda kalacak 40 çıkınca kuran okunsun evli evine köylü köyüne gider bende başımın çaresine bakmak istiyorum tabi bu süreç sıkıntısız geçer inşallah tek duam

Dogum tarihin 9 mart zaten. Ne var 3 gun erken olsa ki. Bi sey olmaz. Pasa gonlun bilir
Bi de aliriz demenden, sezeryani algiliyorum oyle mi ?
Mesela bende sezeryan istiyorum. 3 martta alacak. Dogumum 16 sinda normalde. Sonucta 37i doldurmasi yeterli ya. Sonrasi normal dusunmeyen icin risk bile hatta ki.

Benim evde buyuk ozellıkle yatak odam soguk oluyor. Gercı 40 in ıcındeyken salona yatak acalım diyor annem. 40 gun olmazda belki ilk 25 gun felan Salon da yatabiliriz kuzumla. Hayırlısı bakalım ay heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…