Günümüz aynı canım Allahın işine karışılmaz bir bakmışsın daha öncede gelebilir ben ikisindede ha doğdu ha doğacak derken 42yi tamamladım bundada öyle olacak gibime geliyor valla açıkçası bir yönden doğsun istiyorum bir yönden beklesin iki hafta daha diyorum evim çok büyük ısınmıyor geceleri üşütürüm bebişi diye korkuyorum tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinlerKızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Şimdi ben 6 martta alınmasını istesem oğlumun kaderi ile oynamıs olurmuym.. Oluruna mı bırakmalıyım sizce..benmı Cok derin dusunuyorum bilemedim.. Neden acele ediyorsun diyenler olabilir ama sebeplere burda girmek istemiyorum. 3 gunden ne olacak diyenlerde olacaktır bılıyorum ama fikirlere açığım
Ay valla biz sezeryan mi normal.mi konuşmadık ama ben normal düşündüğümü söyledim. Sanırım normal olunca söylüyorlardı diye biliyorum bende heyecandan soramadım zaten :)Çok çok onemlı ama sorun yok diye soylememıstır o zaten ultrasonda kontrolunu yapıyordur bir sorun olsa sana soylerdı bence merak etme. Bırdaha ki kontrolde sen sor bakalım.
Ayriyeten alttan muayane banada yapılmadı benimki sezeryan olcagı İcin olabilir.
Aaaa hiç bilmiyordum canım, araştırayımZeynep ismini cok severim ama onun asli Zeyneb mis onu bi araştır derim sorarsan Zeyneb Arya
Ay valla biz sezeryan mi normal.mi konuşmadık ama ben normal düşündüğümü söyledim. Sanırım normal olunca söylüyorlardı diye biliyorum bende heyecandan soramadım zaten :)
Yani belki zamanla alakası olmayan olumsuz bir durum olur ki inşallah olmaz . Bu durumda benim yüzümden oldu diyebilirsin kendini suclayabilirsin belki canım .Kızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Şimdi ben 6 martta alınmasını istesem oğlumun kaderi ile oynamıs olurmuym.. Oluruna mı bırakmalıyım sizce..benmı Cok derin dusunuyorum bilemedim.. Neden acele ediyorsun diyenler olabilir ama sebeplere burda girmek istemiyorum. 3 gunden ne olacak diyenlerde olacaktır bılıyorum ama fikirlere açığım
Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemediYok yok merak etme benim ilkinde normalmi sezeryanmı belli değıldı ama dr un ağzından hıc duymamıştım bu konuyla ilgili bısey.
Yani belki zamanla alakası olmayan olumsuz bir durum olur ki inşallah olmaz . Bu durumda benim yüzümden oldu diyebilirsin kendini suclayabilirsin belki canım .
Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemedi
Açılman olursa normal olursun tabi dedi sadece
Cok risk almadan insallah hayırlısıyla saglıkla gelsin İnsallah minik kuzucukHala kendini kurtarabilir belli olmaz dedi. Ama bebek kanala inmiş zaten, yer değiştireceğini çok düşünmüyorum ben canım. Zaten 10-15 güne yapar sezeryanı heralde
Cok tatlisinsize bebek yapimini anlattim issizlik seviyem
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
AyySlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Canım Allah sağlıcak versin analı babalı büyütsün inşallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Bir gun bile kalsa kar hesabi cnm yinede tercih meselesiKızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
İzledim aslında ama anlayamadım tam. Çünkü yeni masalarda çatal daha aşağıda oluyor ya daha modern oluyor. O yüzden algılayamadımCanim youtube ac, birkac video izle bencefaydali olur die dusunuyroum
Benim doktor da 1 Mart dedi baktı Pazar’a geliyor sonra 2 Mart dedi en son kontrolde 1 hafta önde gidiyordu ben 27 Şubat istedim tamam dedi ama bence 27 şubata da kalmayacak bu haftaiçi bekliyorum bebişimi bende acele ediyorum bi an önce kucağıma almak istiyorum kv annem yanımda kalacak 40 çıkınca kuran okunsun evli evine köylü köyüne gider bende başımın çaresine bakmak istiyorum tabi bu süreç sıkıntısız geçer inşallah tek duamKızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Gözün aydın olsun inşallahSlm arkadaslar benim erken dogum riskim vardi 34 de nisanim gelmisti 35 gece suyumungelmesiyle dogum yaptim bebegim 2500 gram dogdu kuveze girmedik .herkese hayirli dogumlar diliyorum mart annesiydim subat annesi oldum.
Dogum tarihin 9 mart zaten. Ne var 3 gun erken olsa ki. Bi sey olmaz. Pasa gonlun bilirKızlar ben sızlerden bir konuda fıkır almak istiyorum. Doktor bebişi 9 martta alacağını söyledi bende sizin ve ALLAHın isine karısmayayım ama daha erken olmazmı dedim:) oda en erken 6 martta alabilirim gerisi olmaz dedi.
Günümüz aynı canım Allahın işine karışılmaz bir bakmışsın daha öncede gelebilir ben ikisindede ha doğdu ha doğacak derken 42yi tamamladım bundada öyle olacak gibime geliyor valla açıkçası bir yönden doğsun istiyorum bir yönden beklesin iki hafta daha diyorum evim çok büyük ısınmıyor geceleri üşütürüm bebişi diye korkuyorum tabi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?