- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var mi
Oo supersin... ❤ hemen ekran fotusu aldimNormalde dolapta 3 gune kaadr tutabilirsin canim.enust gozde en arka kisimda soguk oldugu.icin buzluga atarsan 2 3 ay arasi ilk sagdigindan baslayarak vermek lazim tazelik icin
Canım saklama koşullarına göre,derin dondurucuda 6 aya kadar saklanıyor, dolabın alt tarafında 3 gündü galiba, dıaşrda da 3 saat diye hatırlıyorum benBi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var mi
Allah yardimcin olsun saglikla vaktini beklesin insallahValla benim kasik ayri vajina ayri cok fena agrilar var
Sonda takiliyor sezeryanda cnmİzledim aslında ama anlayamadım tam. Çünkü yeni masalarda çatal daha aşağıda oluyor ya daha modern oluyor. O yüzden algılayamadım
Ama cvplarınız için hepinize tşk ederim öğrenmiş oldum sezeryanda çatal yokmuş
Lağman da yokmuşbişi sorcam sonda takılıyor mu
Bugun 36 bitti yarin 37nin ilk gunu. 30'dan sonra hep aşağıdaydı ama son 2-3 haftadir aşırı aşağıda ve eli midir ayagi midir tirmaliyor sankiKaçıncı haftandasın canım? O his bende 1-2 haftadır var. Bazen rahat ama bazen bebek çıkacak gibi bir his oluyor
Benimde bugun bitti devam etmicem cnm zaten zar zor yutuyordumKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
inş cnmNe acilar gorduk demi. Insallah yine kendi gelir suyum
Benimde Çarşamba bitecek magnezyum ve vitaminim 5 gün kadar sonra gideceğim doktora bende ne yapsam diye karar veremiyordum eğer benden önce gidecekseniz doktorunuzun yorumunu iletirseniz sevinirimKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Suan 27 aylık oğlum. Bebiş minik uyku modunda hep beslemek hayli zor. Sarılık riskimiz var onun dısında iyi şükür salı kontrolden geçecekCanım kac sene arasi var ki . benimde 2.5 sene aralari . bebisinn durumu nasil suan
oh maşallah Allah artırsınYaptım kuzum çıktı bayagı 1saatte bir sıcak havlu koyup sağıyorum yarım biberon oldu şüküryarın kızıma götürcem şifa niyetine
Oda sicakliginda 2 3 saat buzdolabinda 2 3 gun derin dondurucuda 2 3 ay saklayabilirsin cnm mama da hazirlandiktan sonra 1 saatBi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var mi
Dışarıda 3 saat, buzdolabı alt kısmında 3 gün, dondurucuda 3 ay yanlış hatırlamıyorsamBi sey sorcam. Sagdigin sutun kullanim omru ne kadar ? Bilen var mi
Doktor dogumdan sonrada devam etmemı ıstedı vitamin ve demireKızlar vitamin kullanımına devam ediyor musunuz? Benim 2 hafta kadar önce bitmişti. Almadım. Ama vücudum güçsüz düşer mi diye de endişe ediyorum doğrusu. Regenesis max almayı düşünüyorum. Hem omega3 te ihtiva ediyor. Şimdilik sadece kan ilacı ve kalsiyum alıyorum ben.
Benim dr martin ilk haftasi aliriz dedi, 4ü 5i fln derken, sozunu kestim adamin. 3.3.20 olsun istiyorum muaaitseniz dedim. Peki dedi. 38+1 olcak benim mesela
Bende öyle düşünüyordum canım oturma odama açarım diye lohusa yatağısonra vazgeçtim açıkçası gelen giden olur malum kış grip mevsimi ne bileyim biraz pirpiriklendim bilmiyorum son durum ne olur birde nazardan çok korkarım ben çokta inanırım o yüzdende bilemedim bakalım hayırlısı olsun inşallah da ozaman düşünürüz yine
Edicem inşallah canım. Çünkü emzirme dönemi de hamilelik kadar vitamin takviyesi gerektiren bir dönem. Alayım yarın inşallah ☺Bence devam et dogumdan sonrada takviye gerekebilir
Canım bizim günlerimiz aynı ya 3.3.olunca sen 39+1günlük olmuyormusunYaaa bendemi 3.3 desem
Gıttıkçe griye geliyorum bendeaz daha konusursak bırazdan hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?