2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sonda takiliyor sezeryanda cnm

Benimde bugun bitti devam etmicem cnm zaten zar zor yutuyordum

Benimde Çarşamba bitecek magnezyum ve vitaminim 5 gün kadar sonra gideceğim doktora bende ne yapsam diye karar veremiyordum eğer benden önce gidecekseniz doktorunuzun yorumunu iletirseniz sevinirim

Doktor dogumdan sonrada devam etmemı ıstedı vitamin ve demire

Benim dr martin ilk haftasi aliriz dedi, 4ü 5i fln derken, sozunu kestim adamin. 3.3.20 olsun istiyorum muaaitseniz dedim. Peki dedi. 38+1 olcak benim mesela

Yaaa bendemi 3.3 desem
Gıttıkçe griye geliyorum bende az daha konusursak bırazdan hastanedeyim

İlk oglumda da oyle yapmıstık. Hayırlısı bakalım

Kızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.

Ya kızlar bu corona vırusu takmayayım takmayayım diyorum kulak tıkıyorum ama bir bir arkadasım var her Tlfda aklıma sokuyor simdide İstanbulda varmıs gerekirse cocugumu okula felan gondermıcem diye benimde aklıma soktu kotu dusuncelerı. Tabıkı kimse cocugunu boyle bir durumda okula gondermez zaten o ayrı mesela. Bızım semte yakın bir hastanede bulunmusta bızım burdaki hastaneye sevk edılmıs hastalar.Eşimde o tarafta calısıyor. Durduk yere korkmaya basladım simdi.. Varmı bir duyumunuz İstanbulda bulunmusmu son durum nedir.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…