2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kese için ne zaman gideceksin doktora ?vajinal mi karından mı baktıracaksın ? Transfer tarihimiz ayni ben dün ilaç yazdırırsan doktora karından baktırdım ama göremedi henüz erken Cuma görünür dedi
Ben bugün baktıracağım. 2 gün önce değerim 3510 du. Belki gözükür.. şimdi 6000 küsürdür

cuma vajinal mi görünür dedi acaba yoksa karından mı? Pesperuu

iç çamaşırımı değiştirmiştim yatarken sabah yine lekelenmiş cuma gidicem sorun yoktur inşallah

günaydın benim daha bişiy yok bulantı anlamında.. koku hassasiyeti had safhada
benim de birşey yemeden once içim donuyor gibi bir tuhafk var sanki birşey midemi karıştırıyor gibi :))
daha onceki gebeliğimde bir kere böh dememiştim. bu kız galiba :)

benim de birşey yemeden once içim donuyor gibi bir tuhafk var sanki birşey midemi karıştırıyor gibi :))
daha onceki gebeliğimde bir kere böh dememiştim. bu kız galiba :)
kızımda bulandım ama kusmalarım olmadı şükür. daha yeni ya bi yorum yapamıyorum o durum kişiden kişiye değişir bence.. kızın kaç yaşında
bu hamileliğin kaç haftalık şimdi?

cuma vajinal mi görünür dedi acaba yoksa karından mı? Pesperuu

iç çamaşırımı değiştirmiştim yatarken sabah yine lekelenmiş cuma gidicem sorun yoktur inşallah
Çok kötü bir doktordu zaten ilaç yazdırmaya gitmiştim,cuma görünmesi gerekiyor karından dedi,gözükmezse kimyasaldan şüpheleniriz filan dedi.Normalde tüp bebek doktorum 18 temmuzda çağırdı .Ben zaten tüp bebek yaptırmışım artı gözükme ihtimali çok azdı zaten yeni olduğu için ne gerek vardı acaba kimyasal vs konuşmaya

Günaydın bizim satlar aynı inşallah gebeliğimizi de beraber takip etmemiz nasip olur Ben pazartesi kese için gitcem inşallah görürüz

ya alet iyiydi demek ki gördüğüne göre karındann süperr.. e evet onlar bahsediyorlar olumsuzluklardan maalesef.. sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah..

Benim de sat 30 mayıs.. ama tüp bebek. Transfer tarihim 18 haziran

Hayırlı olsun inşallah bizde eşimde varikosel var ilk çocuk doğal yolla oldu.
2. İcin gidince Dr normalde bu değerler ile aşılama yaparım dedi ama ilk çocuk doğal olmuş biraz deneyelim dedi.
Uzun zamandır korunmuyoruz nasip oldu

Kese için ne zaman gideceksin doktora ?vajinal mi karından mı baktıracaksın ? Transfer tarihimiz ayni ben dün ilaç yazdırırsan doktora karından baktırdım ama göremedi henüz erken Cuma görünür dedi
Merhaba benim de sat 30 mayıstı, doktor cuma keseyi görme ihtimalimiz var ama biz yine de pazartesini bekleyelim dedi

Günaydın bizim satlar aynı inşallah gebeliğimizi de beraber takip etmemiz nasip olur☺ Ben pazartesi kese için gitcem inşallah görürüz ☺

Henüz Dr belirlemedim. İlk dogumum riskli gebelik Di erken doğum olmuştu . Şimdi normal doğum destekleyen iyi bi Dr bulmalıyım. Ankara için tavsiye alabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…