Ben bugün baktıracağım. 2 gün önce değerim 3510 du. Belki gözükür.. şimdi 6000 küsürdürKese için ne zaman gideceksin doktora ?vajinal mi karından mı baktıracaksın ? Transfer tarihimiz ayni ben dün ilaç yazdırırsan doktora karından baktırdım ama göremedi henüz erken Cuma görünür dedi
İnşallahcuma vajinal mi görünür dedi acaba yoksa karından mı?Pesperuu
iç çamaşırımı değiştirmiştim yatarken sabah yine lekelenmiş cuma gidicem sorun yoktur inşallah
sağol canım inşallah.İnşallah
günaydın benim daha bişiy yok bulantı anlamında.. koku hassasiyeti had safhadagünaydın kızlarr, bulantısı olan var mı ?
benim de birşey yemeden once içim donuyor gibi bir tuhafk var sanki birşey midemi karıştırıyor gibi :))günaydın benim daha bişiy yok bulantı anlamında.. koku hassasiyeti had safhada
kızımda bulandım ama kusmalarım olmadı şükür. daha yeni ya bi yorum yapamıyorum o durum kişiden kişiye değişir bence.. kızın kaç yaşındabenim de birşey yemeden once içim donuyor gibi bir tuhafk var sanki birşey midemi karıştırıyor gibi :))
daha onceki gebeliğimde bir kere böh dememiştim. bu kız galiba :)
hadi gözün aydın.. darısı başımıza:)Şimdi keseyi gördüm çok mutluyumm normalde 5 haftalıktım yarın. Ama doktor 5+3 dedi. Kesenin boyutu 7mm miş
Gözün aydın harika tek kese var dimi beta değerleri yüksek olunca insan acaba mı diyor? Karından mı baktırdınBen bugün baktıracağım. 2 gün önce değerim 3510 du. Belki gözükür.. şimdi 6000 küsürdür
kızımda bulandım ama kusmalarım olmadı şükür. daha yeni ya bi yorum yapamıyorum o durum kişiden kişiye değişir bence.. kızın kaç yaşında
bu hamileliğin kaç haftalık şimdi?
Çok kötü bir doktordu zaten ilaç yazdırmaya gitmiştim,cuma görünmesi gerekiyor karından dedi,gözükmezse kimyasaldan şüpheleniriz filan dedi.Normalde tüp bebek doktorum 18 temmuzda çağırdı .Ben zaten tüp bebek yaptırmışım artı gözükme ihtimali çok azdı zaten yeni olduğu için ne gerek vardı acaba kimyasal vs konuşmayacuma vajinal mi görünür dedi acaba yoksa karından mı?Pesperuu
iç çamaşırımı değiştirmiştim yatarken sabah yine lekelenmiş cuma gidicem sorun yoktur inşallah
Tek kese var canım zaten tek embriyo transfer olmuştum ikiz olsa da tek yumurta ikizi olur. Karından baktı net bir şekilde gözüktüGözün aydın harika tek kese var dimi beta değerleri yüksek olunca insan acaba mı diyor? Karından mı baktırdın
bu da kız gibi okudum sanırım..o zaman o bulantılar erken başlamışş inşallah artmadan sağlıkla büyür bebişşkızım yok oglum var benım 7,5 yasında 2011 de dogum yapmıstım ekimde. sat 4 hazıran cok minik daha..
Günaydın bizim satlar aynı inşallah gebeliğimizi de beraber takip etmemiz nasip olurMerhabalar
Bende bugün ikinci çizgi gördüm.
Sat 30 Mayıs
2015 annesi olduktan sonra
2020 annesi olmak nasipmiş.
Rabbim hayırlı eylesin.
Kızım eylül de doğacak iken ağustos da doğdu şimdi de şubat annesi olacagim gibi ama yine kendi takvimini takip edeyim.
Henüz Dr gitmedim bi iki haftaya giderim inşallah / Ankara dan selamlar
ya alet iyiydi demek ki gördüğüne göre karındann süperr.. e evet onlar bahsediyorlar olumsuzluklardan maalesef.. sağlıkla büyüsün kucağına al inşallah..Çok kötü bir doktordu zaten ilaç yazdırmaya gitmiştim,cuma görünmesi gerekiyor karından dedi,gözükmezse kimyasaldan şüpheleniriz filan dedi.Normalde tüp bebek doktorum 18 temmuzda çağırdı .Ben zaten tüp bebek yaptırmışım artı gözükme ihtimali çok azdı zaten yeni olduğu için ne gerek vardı acaba kimyasal vs konuşmaya
Benim de sat 30 mayıs.. ama tüp bebek. Transfer tarihim 18 haziran
Merhaba benim de sat 30 mayıstı, doktor cuma keseyi görme ihtimalimiz var ama biz yine de pazartesini bekleyelim dediKese için ne zaman gideceksin doktora ?vajinal mi karından mı baktıracaksın ? Transfer tarihimiz ayni ben dün ilaç yazdırırsan doktora karından baktırdım ama göremedi henüz erken Cuma görünür dedi
Günaydın bizim satlar aynı inşallah gebeliğimizi de beraber takip etmemiz nasip olur☺ Ben pazartesi kese için gitcem inşallah görürüz ☺