Ay bian ben yazdım sandım herşeyimizle aynıyız .bizde planlamadık oglum da 23 aylık suan birde pazartesi gününe randevu aldık. Bir yerlerde birileri benimle ayni hayatı yaşıyorkızlar herkese merhabalar..
benim de ikinci bebegim olacak allah izin verirse sat 4 haziran :) bir oglum var surprız oldu bize cokplanlamıyorduk ikinciyi ama simdi heyecanla beklıyoruz.
hepimiz saglıkla kucaklarız insallah. vaginal baktırmak ıstemedıgım için haftaya pzt randevu aldım ben de.
Çok yürüyüp zorladıysan ondan olmış olabilir canım yavaş yavaş yürü ve bir yarım saat falan mola var iyice dinlen su iç birde bol bol. Allahın izniyle birşey olmaz.Tamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde biraz
Sat:29 mayıs bat:26haziran canım. Senin tarihlerin ne canım?Bizim seninle günlerimiz çok yakın galiba canım ne zamandı son adet ve bat tarihlerin
Hadi hayırlı uğurlu olsun . sagsaglim kavuşun. Ben folik asit başladım kafama göre. Zaten hamileligi planlamaya başlayınca direk içmemiz gerekiyorya. Doktora sormadim hiçHerkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
ben yarın baslayacagım. aslında ilk 4 hafta için cok onemlı folic asit ama yien de ilk 3 ay kullanalım bakalım.Herkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
cok yorma canım kendini.. ilk haftalarda fazla yorulmamak kosturmamak daha ıyı tabii butun gun yatmaktan bahsetmıyorum ama fiziksel olarak cok da yormamak da fayda var. gecmiş olsun. allaha emanetTamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde biraz
selam canım :) benim oglan biraz fazla buyuk 7,5 yaşında.. ben artık bu sayfayı kapattık herhalde dıye dusunurken surprız. kaç dogumlusunAy bian ben yazdım sandım herşeyimizle aynıyız .bizde planlamadık oglum da 23 aylık suan birde pazartesi gününe randevu aldık. Bir yerlerde birileri benimle ayni hayatı yaşıyor
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaklahHerkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
89 doğumluyum sen?. Bizimki küçüktü fakat Rabbim nasip etti mi boynumuz kıldan ince .Sagsaglim kavusalim insallah.selam canım :) benim oglan biraz fazla buyuk 7,5 yaşında.. ben artık bu sayfayı kapattık herhalde dıye dusunurken surprız. kaç dogumlusun
Ben hiç bilmiyorum doktorum o tarz birşey olursa kan gibiyse haber ver demişti duyduklarım göre yerleşme kanaması da olabilir ama yine de bir doktora danışmakta fayda varKızlar benden çok hafif pembemsi kahvemsi bir leke gelmiş normal mi sizce
İnşallah canım şimdi geldim eve uzattım ayaklarımı,inşallah bişey olmaz. Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım hiç daha belki kese yerleştiyse ondan olabilir mi acaba?Çok yürüyüp zorladıysan ondan olmış olabilir canım yavaş yavaş yürü ve bir yarım saat falan mola var iyice dinlen su iç birde bol bol. Allahın izniyle birşey olmaz.
Benim de sat:30 mayıs bat:28-29 hazirandı canım hemen hemen denk olcaz biz seninle galibaSat:29 mayıs bat:26haziran canım. Senin tarihlerin ne canım?
Allah razı olsun canım benim bugün bir acemilik yaptım ama inşallah artık çok dikkat ederimcok yorma canım kendini.. ilk haftalarda fazla yorulmamak kosturmamak daha ıyı tabii butun gun yatmaktan bahsetmıyorum ama fiziksel olarak cok da yormamak da fayda var. gecmiş olsun. allaha emanet
Devam ederse bir doktora sorarım canım benim, kırmızı değil ama insan ilk olunca acemi oluyor işteBen hiç bilmiyorum doktorum o tarz birşey olursa kan gibiyse haber ver demişti duyduklarım göre yerleşme kanaması da olabilir ama yine de bir doktora danışmakta fayda var
bilmez miyim benim de ilkDevam ederse bir doktora sorarım canım benim, kırmızı değil ama insan ilk olunca acemi oluyor işte
Sizin bat ne zamandı görebildi mi doktorunuz keseyi beni Pazartesi çağırdı, cuma da aslında görülebilir ama biz garantiye alalım dedibilmez miyim benim de ilk
bat 23 hazirandı 27sinde keseyi gördük bizSizin bat ne zamandı görebildi mi doktorunuz keseyi beni Pazartesi çağırdı, cuma da aslında görülebilir ama biz garantiye alalım dedi
Maşallah canım benim darısı sağlıklı kalp atışlarına inşallah bana da dua et olur mu kuzum, dün 729 du değerim benim de bat 29dubat 23 hazirandı 27sinde keseyi gördük biz
Merhaba canım benim de 3. Bebiş ben folik asiti 3 ay önce kullanmaya başladım şu an testte bir cizgi digerine göre daha açık ben de saglik ocagina gidecegim emin olmak içinHerkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar
Sağol canım Ne zaman başladın valla Dr hemen gitmek istemiyorum 16 sına randevu altım 6+1olcak ozaman cuma günü kan vereyim diyorum ona göre başlıyım artık inşallah hayırlısı ile gelirlerHadi hayırlı uğurlu olsun . sagsaglim kavuşun. Ben folik asit başladım kafama göre. Zaten hamileligi planlamaya başlayınca direk içmemiz gerekiyorya. Doktora sormadim hiç