Mrb canım çok sevindim valla 3 olunca tedirginim günümüzde çok yakın hayırlısı bakalım benim kuzular kızım 12 oğlum 10 yasında bende 35 seninkiler nasıl bende sağlık ocağına cuma gideceğimMerhaba canım benim de 3. Bebiş ben folik asiti 3 ay önce kullanmaya başladım şu an testte bir cizgi digerine göre daha açık ben de saglik ocagina gidecegim emin olmak için
Yerleşme kanaması mıdır bilmyiorum canım ben yaşamadım. Evet aynıyız birbirimizi takip edelim :)İnşallah canım şimdi geldim eve uzattım ayaklarımı,inşallah bişey olmaz. Ben yerleşme kanaması yaşamamıştım hiç daha belki kese yerleştiyse ondan olabilir mi acaba?
Benim de sat:30 mayıs bat:28-29 hazirandı canım hemen hemen denk olcaz biz seninle galiba
Aynen canım takip edelim beraber öğreniriz birşeyler benim bir de ilk gebelik senin de öyle miYerleşme kanaması mıdır bilmyiorum canım ben yaşamadım. Evet aynıyız birbirimizi takip edelim :)
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimederim tabiki inşallah sağlıklı artar değerlerin sağlıkla alırsın kucağına gönlünü ferah tut
Benim 2 oğlum var biri 10 biri 5 yaşında ben 34 yaşındayım eşim de ben de kız istiyoruz tabi Rabbimden önce hayırlısını diliyoruzMrb canım çok sevindim valla 3 olunca tedirginim günümüzde çok yakın hayırlısı bakalım benim kuzular kızım 12 oğlum 10 yasında bende 35 seninkiler nasıl bende sağlık ocağına cuma gideceğim
Ben 3 haftalikken öğrendim hemen ogun başladım. Çünkü doktrlae direk veriyorSağol canım Ne zaman başladın valla Dr hemen gitmek istemiyorum 16 sına randevu altım 6+1olcak ozaman cuma günü kan vereyim diyorum ona göre başlıyım artık inşallah hayırlısı ile gelirler
İnşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinBenim 2 oğlum var biri 10 biri 5 yaşında ben 34 yaşındayım eşim de ben de kız istiyoruz tabi Rabbimden önce hayırlısını diliyoruzben de cumayı iple çekiyorum
Ben de 82 liyim 36 ... 30 üstü annelerimiz çok galiba :)) ay hadi biz de görelim keseleri hayırlısıyla89 doğumluyum sen?. Bizimki küçüktü fakat Rabbim nasip etti mi boynumuz kıldan ince .Sagsaglim kavusalim insallah.
Ne güzel cuma günü mutlu haberler ınşallahhhBen de cuma gideceğim görürüz inşallahh❤
İnşallah hepimiz. Aç karnına idi sanırım. Öğrenince haber verirsin :)Ne güzel cuma günü mutlu haberler ınşallahhhben yarın sağlık ocağını arayıp soracağım acaba aç karnına mi kan aldırmak gerekiyor
Canım beta hcg ıcınse aç olmana gerek yokNe güzel cuma günü mutlu haberler ınşallahhhben yarın sağlık ocağını arayıp soracağım acaba aç karnına mi kan aldırmak gerekiyor
Benimde direk göbek çıktı. Ben zaten kilolu hamile kaldım. Hic kilo almamam lazim. Dikkat ediyorum elimden geldiğince.Ben de 82 liyim 36 ... 30 üstü annelerimiz çok galiba :)) ay hadi biz de görelim keseleri hayırlısıylabeynim göbek birden çıktı ya aslında zayıfım da ama birden bir doluluk geldı tüm vücuda sanki, dikkat etmezsem istikbal parlak olacak gibi
Allah’a emanet çok yorma kendiniBende de leke oldu pembemsi bişiy olmaz inşl.
İki idrar testi bir kan testi.. 26sında 258 çıktı bat 28i sat 31 mayıs
Benim de sat 30 mayıs.. ama tüp bebek. Transfer tarihim 18 haziranMerhabalar
Bende bugün ikinci çizgi gördüm.
Sat 30 Mayıs
2015 annesi olduktan sonra
2020 annesi olmak nasipmiş.
Rabbim hayırlı eylesin.
Kızım eylül de doğacak iken ağustos da doğdu şimdi de şubat annesi olacagim gibi ama yine kendi takvimini takip edeyim.
Henüz Dr gitmedim bi iki haftaya giderim inşallah / Ankara dan selamlar
Kese için ne zaman gideceksin doktora ?vajinal mi karından mı baktıracaksın ? Transfer tarihimiz ayni ben dün ilaç yazdırırsan doktora karından baktırdım ama göremedi henüz erken Cuma görünür dediBenim de sat 30 mayıs.. ama tüp bebek. Transfer tarihim 18 haziran