- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
ben 1025 gördükten 2 gün sonra ilk dontor randevuma gitmiştim ve görmüştyük canmKızlar hcg değerleriniz kaçtayken kese gördünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1025 gördükten 2 gün sonra ilk dontor randevuma gitmiştim ve görmüştyük canmKızlar hcg değerleriniz kaçtayken kese gördünüz?
başlamadı henüz canm inşallah gelmezArkadaşlar bulantılarınız başladı mı?
hoşgeldn canm harikaa hayırlı olsunSelaam bende sanırım haziran anası olacağımm :)
ay iyi oldu canm ya çok sağolllArkadaşlar sizden biraz öndeyim diye 2 ultrason görüntüsünü de atıyorum.fikir olsun. İlki 8. Hafta diğeri 6. Hafta. Eki Görüntüle 2548836 Eki Görüntüle 2548837
Teşekkür ederiiim hepimizinki hayırlı olsun inşallah :)hoşgeldn canm harikaa hayırlı olsun
canm gözn aydın aynı bizde duyamadk ama ppır pır gördk minnoşun kalbniGünaydın herkese şimdi doktordan geldim. Keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını duyamadık ama pır pır gördük. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin.
benmde haftaya doktorum yok 9 kasım cumartesi gidicemEvet canım pazartesi kalp atışını dinleyelim ve kan tahlillerini yapalım dedi.
Karından mı canımben 1025 gördükten 2 gün sonra ilk dontor randevuma gitmiştim ve görmüştyük canm
evet karından canmKarından mı canım
Ay sag ol canim insaAllah.Meraktan gunler gecmiyor vallacanm benm 5 ve 6. haftalar arasnda gittiğimde çok fark var çok çabuk büyüyolar merk etme :)
aynen valla benm bidaki randevum 9 kasımdaa nasl geçicekkkkAy sag ol canim insaAllah.Meraktan gunler gecmiyor valla
Hayirli olsun canim yenimi ogrendinSelaam bende sanırım haziran anası olacağımm :)
Ben de 3985 iken alttan gördümKarından mı canım
Aynen kendi doktorumda bana alma yeter demişti:)Bi akrabamiz 65 le kaldı 63 e düşmüş şimdi 4. Ayında 67 olmuş aslında ilk 3 Ay almamak lazim
Ayyy hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin meleklerini çift kesemi göründü canımm
Çok güzel:)Evet canım pazartesi kalp atışını dinleyelim ve kan tahlillerini yapalım dedi.
Hoşbulduk teşekkür ederim sizler kalp atışını duydunuz muHayırlı olsun hoşgeldin ikiz olması çok güzel abbim tamamına erdirsin
Seninfe7gözün aydın canım darısı duymaya inşallahcanm gözn aydın aynı bizde duyamadk ama ppır pır gördk minnoşun kalbni
Teşekkür ederimÇok güzel:)
Çok güzel. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Siz bizden biraz daha fazla yorulacaksınız.Herkese hayırlı olsun bnde yeni öğrendimm
Çift yumurta ikiz gebelik