- 30 Ağustos 2012
- 13
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın 5 ten sonra başlıyor benim hala devam ediyorKızlar 5+1deyim sabah bulantilarim başladı bnm
Hasta gibiyim sonra geçiyor bi an öyle geliyor bi süre oluyor sonra geçiyor kasik agrisida öyleGünaydın 5 ten sonra başlıyor benim hala devam ediyor
Bence guzel bi yaş aralığı, inşallah herşey güzel olurIşte annelik endişesi tabi ki rabbim öncelikle sağlık versin tek duamız. Ikisi arasındaki denge ins iyi olur benim kiz8mda 4 yas diyecek doğana kadar kardeşi rabbim nasip ederse.
Evt benim kızımda çok istiyor kardeş ama henüz söylemedim, daha doktorada gitmedim bu hafta yada haftaya giderim artık randevuya gore artık, geçen sene bir kaybim oldu kızım üzülmüştü bu sefer biraz geç söylemek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorumGünaydın. Benim halsizlik dışında bir problemim yok. Böyle olunca kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Oğlumda çok fazla bulantım olmuştu. Doktora geçen hafta gittim kese görünmedi bugün gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoktur da bugün görürüm miniği. Ailece çok heyecanlıyız. Oğlum kardeşini dört gözle bekliyor.
Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizeGünaydın herkese şimdi doktordan geldim. Keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını duyamadık ama pır pır gördük. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin.
Aynen canım benim de öyle bi bakıyorum çok kötü oluyor bulantım bi bakıyorum az dün de mesela belim çok kötü ağrıyorduHasta gibiyim sonra geçiyor bi an öyle geliyor bi süre oluyor sonra geçiyor kasik agrisida öyle
maşallah canımGünaydın herkese şimdi doktordan geldim. Keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını duyamadık ama pır pır gördük. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin.
Gözün aydın bir daha çağırdı miGünaydın herkese şimdi doktordan geldim. Keseyi gördük çok şükür. Kalp atışını duyamadık ama pır pır gördük. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin.
Valla bende anlamdim 2 gecedir hzursuz uyuyorum böyle aniden kasik ağrısı mide bulantısı gibi bişey oluyor sonra geçiyorAynen canım benim de öyle bi bakıyorum çok kötü oluyor bulantım bi bakıyorum az dün de mesela belim çok kötü ağrıyordu
Allah yardımcımız olsun canım kilon kaç ki ben 65 imValla bende anlamdim 2 gecedir hzursuz uyuyorum böyle aniden kasik ağrısı mide bulantısı gibi bişey oluyor sonra geçiyor
Ben kiloluyum malesef, doktoruma gidicem yine mi diycek kesin :) diyetisyene başlamayı dusunuyorum, geçen gebeligimde 5.aya kadar 2 kilo almıştım ama bu sefer iştahım daha açık sanki biraz kilo versem iyi olurKızlar kilolu hamile kalan var mi aranızda ben kiloluyum ve baya endişeliyim bu konuda
Ay benim ilk gebeligim 86 kiloyum nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorumBen kiloluyum malesef, doktoruma gidicem yine mi diycek kesin :) diyetisyene başlamayı dusunuyorum, geçen gebeligimde 5.aya kadar 2 kilo almıştım ama bu sefer iştahım daha açık sanki biraz kilo versem iyi olur
Ben 2 buçuk aylık evliyim düğüne kadar güzel kilo verdim düğünden sonra saldım kendimi malesef aldım 85 86 yim en az kiloyla kapatmaliyim bu süreciAllah yardımcımız olsun canım kilon kaç ki ben 65 im
Ben 80 ile kaldım şuan 82 oldum bile korkudan gitmiyorum doktora :) benim doktorum kiloyu hiç sevmiyor en azından 4 kilo versem 4.aya kadar iyi olur dengeli beslenmek lazım.Ay benim ilk gebeligim 86 kiloyum nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum
Bi akrabamiz 65 le kaldı 63 e düşmüş şimdi 4. Ayında 67 olmuş aslında ilk 3 Ay almamak lazimBen 80 ile kaldım şuan 82 oldum bile korkudan gitmiyorum doktora :) benim doktorum kiloyu hiç sevmiyor en azından 4 kilo versem 4.aya kadar iyi olur dengeli beslenmek lazım.
Aynen canım ya çok çok az Alman lazım ben kızımda 20 kilo almıştım ama yediklerime hiç dikkat etmedim o yüzden bu defa çok almak istemiyorum bakalımBen 2 buçuk aylık evliyim düğüne kadar güzel kilo verdim düğünden sonra saldım kendimi malesef aldım 85 86 yim en az kiloyla kapatmaliyim bu süreci
Evet canım pazartesi kalp atışını dinleyelim ve kan tahlillerini yapalım dedi.Gözün aydın bir daha çağırdı mi