2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar kilolu hamile kalan var mi aranızda ben kiloluyum ve baya endişeliyim bu konuda
Ben varım canım hemde 90 üstüyüm. Diyetisyene gidiyorum ve yürüyüşe başla bu hafta dedi doktorum. Ben aslında spor hocasına başlayıp 16 kilo verdim sonra korunduğum halde hamile kaldım yoksa 70e düşmeden kalmayacaktım. Allahımın vardır bir bildiği diyorum.

Ben varım canım hemde 90 üstüyüm. Diyetisyene gidiyorum ve yürüyüşe başla bu hafta dedi doktorum. Ben aslında spor hocasına başlayıp 16 kilo verdim sonra korunduğum halde hamile kaldım yoksa 70e düşmeden kalmayacaktım. Allahımın vardır bir bildiği diyorum.
Ay inşallah biraz verebiliriz korkuyorum çünkü bebegim içinde kendi sağlığım içinde zaten eğer bebis olmasaydı Bende düşünüyordum

Evet cnm en fazla 10 almalıyım bence ilk 4 Ay azıcık verip kapatabilirim aslinda
Yengem de kiloluydu sıkınti olmadi sukur. Bence bebeginin sagligini dusun bu asamada. Tabi ki fazla ye demiyorum ama 1 veya 2 ceviz,sut yogurt ve haslanmis yumurta mutlaka ye. InsaAllah saglikla ve cok kilo alamadan 9 ayi tamamlariz canim😃

Yengem de kiloluydu sıkınti olmadi sukur. Bence bebeginin sagligini dusun bu asamada. Tabi ki fazla ye demiyorum ama 1 veya 2 ceviz,sut yogurt ve haslanmis yumurta mutlaka ye. InsaAllah saglikla ve cok kilo alamadan 9 ayi tamamlariz canim😃
Canım zaten saglikli beslenirsem kilo gidiyor bebek kilo alıyor sen yağdan veriyorsun aç kalmak degil asla sağlıklı olsun bebegim de kilo verilir

Günaydın. Benim halsizlik dışında bir problemim yok. Böyle olunca kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Oğlumda çok fazla bulantım olmuştu. Doktora geçen hafta gittim kese görünmedi bugün gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoktur da bugün görürüm miniği. Ailece çok heyecanlıyız. Oğlum kardeşini dört gözle bekliyor.
Bende yeni geldim canım keseyi gördük şükür kalp atışı için haftaya persbe gidicem inşallah

Eklentiler

• IMG_20191028_100845.jpg
    IMG_20191028_100845.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 51
Benim vitaminim var folattro diye bişey, ecopirin alıyorum buise günde 2 defa progestan jel. Oksaparımı ve estrofemimi kesti, progesteron iğne zaten vermemişti. Diğerlerini acaba erken mi kesti diye tereddüte düştüm bende... Sen bi daha ne zaman doktora gideceksin? Yada sana ne kadar süre bunlara devam edeceğini söyledi mi?
Estrofem kalp duyulunca kesilicek digerleri 12.haftaya kadar devam canim bugun gitcem kalp icin :-) senn kac haftalik

Bende yeni geldim canım keseyi gördük şükür kalp atışı için haftaya persbe gidicem inşallah

Hadi gözünüz aydın bende aynı günüm sizinle 5 +1 Bakalım biz perşembe günü ne gorusrz aslında biraz bekleyip kalp atisinin olacağı 6. Hafta gidebilsem iyi ama sabırsızlık var mümkün degil

Maşallah. Bizde kese olabilir dediği bir şey gördü ama net bir şey için radyolojiye gönderdi. Gitmedim. Bundan sonra 8 yada üstünü bekleyip bir hastane seçeceğim. Devletde çok zor

X