2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim gibi zor geçirenler var mı hiç birşey yapamıyorum bişey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum 😐😕
Aynıyım canım benim de gün içinde hep midem bulanıyor hatta bişey mi var diyorum sabahları olur da gün içinde de oluyor😞 Allah yardımcımız olsun

Aynıyım canım benim de gün içinde hep midem bulanıyor hatta bişey mi var diyorum sabahları olur da gün içinde de oluyor😞 Allah yardımcımız olsun
Benim gözümü açmamla başlıyor kahvaltı dahi yapamıyorum doğru düzgün biraz kraker yiyorum sürekli devam ediyor bulantı hali.

Merhaba kızlar bende nasipse Haziran ayında bebiş sahibi olcam .. şuna 6+2 haftam doktor benden kan testi istedi size sorum sizden de istedimi sonuçlarınız ne oldu nasıl ilerledi merak ediyorum
Canm ben bu testleri sağlık ocagına gittiğimde doktor yaptı hepsini sonçlar çıkncada kendi doktoruma götürdüm

Benim gözümü açmamla başlıyor kahvaltı dahi yapamıyorum doğru düzgün biraz kraker yiyorum sürekli devam ediyor bulantı hali.
1 haftadır aynı durumdayım. Bazı gün çekilmez oluyor, bazı gün daha iyiyim. Bugün iyi günümdeydim mesela. Sürekli ağzımda hastaymışım gibi bir tat ve arka planda kusturmayan ama devam eden bulantı. Ben doktoruma sordum, bebek vücuttaki depolanan vitamin ve minerallerden beslendiği için ilk aylar kendinizi yemek için zorlamayın dedi. Neyi yiyebiliyorsanız ondan yiyin. Ben bana iyi gelenleri söyleyeyim; kraker, muz, mandalina, elma, makarna( özellikle yoğurtla karıştırınca), ekmek, peynir(süzme beyaz peynir ya da krem peynir özetle kokusuz peynirler), süt( normalde asla içemem ama hamilelikte su içemiyorum soğuk süt mide yanmasına çok iyi geliyor). Ayrıca şunu farkettim ki yorgun olduğum ya da az uyuduğum günler belirtiler ikiye katlanıyor. Hafta sonu bol bol uyudum mide bulantım azaldı. Mümkün olduğunca dinlenin.

Benim doğumdan sonra ortaya çıktı, ataklarla devam etti, en son aldırdım. Eltimde aynı benim gibi rahatsızlandı acile gittik anlamadı doktor dedim bu safta kesesi ağrısı adam ısrarla bakmadı sonra normal muayeneye gitti orda cıktı. Inşallah safra değildir ama seninde aklında olsun
Tamam canim saol bende bahsedicem doktora ozellikle sol yanimda oluyor ama

X