2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kese icin haftaya pazartesi gel dedi
Dogru soyluyosun sadece az gibi geldi iki gunde bu artis daha fazla bekliyodum
Normal diyorsa normaldir insallahh
İnşallah canım benmde kontrolüm salı günü bakalım değerimde artış varmı kese ve bebek gözükücekmi Allah hakkımızda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah

Hayırlı olsun nasıl öğrendin 👏🏻
teşekkür ederim biraz tesadüfen ögrendim idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitmistim son adet tarihimi sordu bende bugun olmam gerekiyor dedim gebelik tahlilide eklemis testlerin arasina sonuçları alinca gebe olduğumda çıktı ortaya çok şaşırdım

teşekkür ederim biraz tesadüfen ögrendim idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitmistim son adet tarihimi sordu bende bugun olmam gerekiyor dedim gebelik tahlilide eklemis testlerin arasina sonuçları alinca gebe olduğumda çıktı ortaya çok şaşırdım
Çok güzel bir süpriz olmuş 🥰

biraz endişe veren bir süpriz oldu malesef risk alarak antibiyotik kullanmam gerekti onunda riski düşük yapmammış inşallah oyle bir etkisi olmadan atlatırım bu süreci

idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok sık olunuyor onun için kafana takma hiç esas ilaç kullanmazsan da düşük tehlikesi oluşuyor 🥶

İnşallah canım benmde kontrolüm salı günü bakalım değerimde artış varmı kese ve bebek gözükücekmi Allah hakkımızda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah
Amin canm insallah gittigim dr haftaya pazartesi cagirdi instagramdan baska bi dr la gorustum 48 saatte bir kan vermeye devam et dedi bakalim yarin veririm belki yakin bi hastaneye gidip
En son ne zaman tahlil yaptin sonuc kacti

X