2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Elbette istediğinizi yazarsınız. Herkes farklı, ben bu şekilde gördüm, bu şekilde öğrendim. Nasıl çocuğum olmuyor topiğine girip benim çocuğum var yazmak bana göre hiç doğru değilse, bebek bekleyen insanların içinde kayıplardan bahsetmek, bu konuda fikir alışverişinde bulunmak bana doğru gelmiyor. Ayrıca bu paylaşımların henüz 5-7 haftalık hamile olan bu gruptakilere bir yararı olduğunu düşünmüyorum aksine boşuna stres kaynağı olabilir diye düşünşyorum. Kaldı ki beni bu tarz konuşmalar çok etkilemez ancak burda bir sürü insanla tanıştım. Özellikle bebeğimin kalp atışını duyduğumu yazdıktan sonra özelden mesaj atan arkadaşlar oldu bebek bekleyen, tedavi sonunda bu ay hamile kalan vs. Açıkçası en çok onlar için yazdım. Zaten hepsi endişe içerisinde. Elbette bu platformda herşey konuşulur ama yerinde konuşulmalı diye düşünüyorum. Ancak belli ki farklı düşünüyoruz, ziyanı yok :) ben sadece fikrimi söyledim. Dediğim gibi size doğru olan neyse onu yapın elbette. Sizin de dilekleriniz için çok teşekkürler. Amin hepimize nasip etsin inş 🙏🏻
bence de sizi yanlış anladılar :) size şöyle hak veriyorum örneğin benim ilk gebeliğim mol gebelik kimyasal gebelik vs belirti olmasa bile görüyorum okuyorum hemen korku sarıyor rüyalarıma bile giriyor . tabiki herkes istediğini yazabilir ama arkadaşımız bence kötü niyetli bi yaklaşımda bulunmadı bence

Buda diğeri

Eklentiler

• IMG-20191021-WA0000.jpg
    IMG-20191021-WA0000.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar ben bu sabah sağlık ocağında kan verdim beta hcg sonucu tahmini ne zaman çıkar daha önce sağlık ocağında kan veren arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim.

Kızlar ben bu sabah sağlık ocağında kan verdim beta hcg sonucu tahmini ne zaman çıkar daha önce sağlık ocağında kan veren arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim.
Ertesi gün çıkar canım hiç kan vermedim sağlık ocağında ama öyle düşünüyorum bişey demediler mi sana e devlet şifren varsa e devlete girip ordan da e nabızdan görürsün sonucunu

kızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey

cinsiyeti farklıdır belki 🤔benim diğer iki hamilelik belirtilerim aynıydı cinsiyetlerde aynı 🤣
Tecrübeli bir annesiniz benim de 2. Hamileliğin kızım 3,5 yaşında ins her ikis8ne rahat buyur tavsiyeleriniz var mi doğumdan sonrası için

Çok sağol canım sabırsızlanıyorum çok. İnşallah iyi bi sonuç çıkar idrar testlerinde koyulaşmayı takip ettim ama bakalım kan değeri ne gelecek. Sen doktora gittin mi?
Bende bugun kan verdim :) sonucunu bekliyorum henüz doktora gitmedim

Merhaba arkadaşlar 19. 09 da beta 95.55 di bugün 165.57 tüp bebek nasıl değerler sizce az gibi geldi :KK1::KK1:

X