Elbette istediğinizi yazarsınız. Herkes farklı, ben bu şekilde gördüm, bu şekilde öğrendim. Nasıl çocuğum olmuyor topiğine girip benim çocuğum var yazmak bana göre hiç doğru değilse, bebek bekleyen insanların içinde kayıplardan bahsetmek, bu konuda fikir alışverişinde bulunmak bana doğru gelmiyor. Ayrıca bu paylaşımların henüz 5-7 haftalık hamile olan bu gruptakilere bir yararı olduğunu düşünmüyorum aksine boşuna stres kaynağı olabilir diye düşünşyorum. Kaldı ki beni bu tarz konuşmalar çok etkilemez ancak burda bir sürü insanla tanıştım. Özellikle bebeğimin kalp atışını duyduğumu yazdıktan sonra özelden mesaj atan arkadaşlar oldu bebek bekleyen, tedavi sonunda bu ay hamile kalan vs. Açıkçası en çok onlar için yazdım. Zaten hepsi endişe içerisinde. Elbette bu platformda herşey konuşulur ama yerinde konuşulmalı diye düşünüyorum. Ancak belli ki farklı düşünüyoruz, ziyanı yok :) ben sadece fikrimi söyledim. Dediğim gibi size doğru olan neyse onu yapın elbette. Sizin de dilekleriniz için çok teşekkürler. Amin hepimize nasip etsin inş