2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Dr normal demişse takma canım kafanı 1000 üzeri olmadan kese de görünmez
Kese icin haftaya pazartesi gel dedi
Dogru soyluyosun sadece az gibi geldi iki gunde bu artis daha fazla bekliyodum
Normal diyorsa normaldir insallahh

1.kızım var 4 yaşında çok şükür, 2.gebeligimde 5aylikken suyu geldi kaybettim, bu 3.gebelik olucak insallah
Hikayemiz benziyormuş canım. Benim de 4.5 yaşında kızım var ben de geçen sene 16 haftalıkken sancım geldi ve kaybettim bebeğimi şimdi yine hamileyim 4+1 deyim ben de. Hayırlısı olsun İnşallah bu defa sağlıkla kavuşuruz :dua:

Hikayemiz benziyormuş canım. Benim de 4.5 yaşında kızım var ben de geçen sene 16 haftalıkken sancım geldi ve kaybettim bebeğimi şimdi yine hamileyim 4+1 deyim ben de. Hayırlısı olsun İnşallah bu defa sağlıkla kavuşuruz :dua:
Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucagimiza almaya nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 henuz doktora gitmedim ama sat a gore 4+3 benimde. senin gebelik sorunlumuydu yoksa bi anda mi oldu.

Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucagimiza almaya nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 henuz doktora gitmedim ama sat a gore 4+3 benimde. senin gebelik sorunlumuydu yoksa bi anda mi oldu.
Hayır canım hiçbir sorun yoktu Bi anda kanama ve ağrı başladı Bi hafta ara ara devam etti iğne falan da yapıldı ama tam Bi hafta sonra sancılarım başladı ve normal doğum gibi doğurdum maalesef :KK43:

Hayır canım hiçbir sorun yoktu Bi anda kanama ve ağrı başladı Bi hafta ara ara devam etti iğne falan da yapıldı ama tam Bi hafta sonra sancılarım başladı ve normal doğum gibi doğurdum maalesef :KK43:
Ne kadar zor bişey seni çok iyi anlıyorum, benimde 10.haftada kanamam başladı ve hep yattım ama sonunda suyum geldi 19+5 te ve hastaneye gittiğimde su tamamen bitmişti, bende suni sanci ile doğum yaptim. Çok zordu Rabbim kimseye yasatmasin, bizede yasatmasin bir daha 😔

X