- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Sağol canım benim çok şükür yalnız doktor kan sulandırıcı iğne verdi bi de progestan daha önce iki düşüğüm olduğu İçinAyy canimm cok sevindimmm insAllah canimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim çok şükür yalnız doktor kan sulandırıcı iğne verdi bi de progestan daha önce iki düşüğüm olduğu İçinAyy canimm cok sevindimmm insAllah canimmm
Yaklaşık 13 haftadan itibaren duyuluyor diye hatırlıyorum:) bebeğin konumuna ve makinaya bağlı değişebilir:) çok kullanışlı oluyo, doğmadan kullanılıyor tabiBebek doppleri nekadarlikken kullanilmaya basliyor. Dogmadan kullaniliyor mu
Şuan hiç bir sorun yokken mi verdi acaba ??Sağol canım benim çok şükür yalnız doktor kan sulandırıcı iğne verdi bi de progestan daha önce iki düşüğüm olduğu İçin
Kese icin haftaya pazartesi gel dediDr normal demişse takma canım kafanı 1000 üzeri olmadan kese de görünmez
Yaaa cok iyimis ben de bakayim tesekkur ederimYaklaşık 13 haftadan itibaren duyuluyor diye hatırlıyorum:) bebeğin konumuna ve makinaya bağlı değişebilir:) çok kullanışlı oluyo, doğmadan kullanılıyor tabi
Canm sen keseyle bebeği ne zaman görmüştünnSağol canım benim çok şükür yalnız doktor kan sulandırıcı iğne verdi bi de progestan daha önce iki düşüğüm olduğu İçin
Beni haftaya tekrar çağırdı kesenin bğyümesnide kontrol edicz dediCanm sen keseyle bebeği ne zaman görmüştünn
Hikayemiz benziyormuş canım. Benim de 4.5 yaşında kızım var ben de geçen sene 16 haftalıkken sancım geldi ve kaybettim bebeğimi şimdi yine hamileyim 4+1 deyim ben de. Hayırlısı olsun İnşallah bu defa sağlıkla kavuşuruz1.kızım var 4 yaşında çok şükür, 2.gebeligimde 5aylikken suyu geldi kaybettim, bu 3.gebelik olucak insallah
Masallah Rabbim tamamina erdirsin.ben beklemedeyim. Bhcg baktırdım cuma artışta bugün 5 haftalık tam
Masallah Rabbim tamamina erdirsin.
Kese icin haftaya pazartesi gel dedi
Dogru soyluyosun sadece az gibi geldi iki gunde bu artis daha fazla bekliyodum
Normal diyorsa normaldir insallahh
Aminnn canimAnladım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucagimiza almaya nasip eder henuz doktora gitmedim ama sat a gore 4+3 benimde. senin gebelik sorunlumuydu yoksa bi anda mi oldu.Hikayemiz benziyormuş canım. Benim de 4.5 yaşında kızım var ben de geçen sene 16 haftalıkken sancım geldi ve kaybettim bebeğimi şimdi yine hamileyim 4+1 deyim ben de. Hayırlısı olsun İnşallah bu defa sağlıkla kavuşuruz
Benim düşüklerim olduğunu söyledim iğne başlamamı lazım dedi kızımın da doktoruydu gittiğimŞuan hiç bir sorun yokken mi verdi acaba ??
4 ekimde daha 4 haftalık felandı karından değil de alttan görmüştü doktor söyledi bugün de çok şükür karından da gördümCanm sen keseyle bebeği ne zaman görmüştünn
Hayır canım hiçbir sorun yoktu Bi anda kanama ve ağrı başladı Bi hafta ara ara devam etti iğne falan da yapıldı ama tam Bi hafta sonra sancılarım başladı ve normal doğum gibi doğurdum maalesefAmin canım inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucagimiza almaya nasip eder henuz doktora gitmedim ama sat a gore 4+3 benimde. senin gebelik sorunlumuydu yoksa bi anda mi oldu.
Himm bende soyliyim bakalim ne diycek, benimde dusugum vardıBenim düşüklerim olduğunu söyledim iğne başlamamı lazım dedi kızımın da doktoruydu gittiğim
Ne kadar zor bişey seni çok iyi anlıyorum, benimde 10.haftada kanamam başladı ve hep yattım ama sonunda suyum geldi 19+5 te ve hastaneye gittiğimde su tamamen bitmişti, bende suni sanci ile doğum yaptim. Çok zordu Rabbim kimseye yasatmasin, bizede yasatmasin bir dahaHayır canım hiçbir sorun yoktu Bi anda kanama ve ağrı başladı Bi hafta ara ara devam etti iğne falan da yapıldı ama tam Bi hafta sonra sancılarım başladı ve normal doğum gibi doğurdum maalesef
Insallahartıyorsa çok ince detay düşünme Allah a emanetler inşallah