2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kizlar ben pazartesi kalp atislari icin gidicem ama aklima kotu syeler geliyor vesvese oluyor galiba ya of
O korkular emin olun hic bitmiyor :) azcik buyusun hareketlensin oh rahat ettim diyorsun, sonra hareket hissetmeyince başlıyor bi korku :) ben daha önce el doppleri kullandım, her istediğimde merak ettigimde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorum, o çok büyük rahatlık, inşallah bu da büyüsün yine kullanırım :)

O korkular emin olun hic bitmiyor :) azcik buyusun hareketlensin oh rahat ettim diyorsun, sonra hareket hissetmeyince başlıyor bi korku :) ben daha önce el doppleri kullandım, her istediğimde merak ettigimde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorum, o çok büyük rahatlık, inşallah bu da büyüsün yine kullanırım :)
Senin ikinci gebeleigin mi canimmm 😍

Canm o sanırm hepimizde var yeni ve daha çoğu şeyi blmiyorz bence oyuzden
Icinizi ferah tutun yiyecek ekmegi varsa her gun hiplqyip ziplasan da dogar yoksa yiyecek ekmegi 50 kat korumaya al yine olacak olur Allaha birakin yapmamaniz gereken seylerden uzak durun rabbim illa ki hayirli sonuclari verecektir

1.kızım var 4 yaşında çok şükür, 2.gebeligimde 5aylikken suyu geldi kaybettim, bu 3.gebelik olucak insallah
Alla bagislasin canim kizini hayirli ömür versin rabbim 🤲 Basin sagolsun canim öbür dunyada sefatcin olucak insAllah 🤲 insAllah canim hayirlisiyla saglikli bir gebelik gecirirsin ☺🤲

Alla bagislasin canim kizini hayirli ömür versin rabbim 🤲 Basin sagolsun canim öbür dunyada sefatcin olucak insAllah 🤲 insAllah canim hayirlisiyla saglikli bir gebelik gecirirsin ☺🤲
Amin canım inşallah:) Rabbim cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah 🥰🥰

Bebek doppleri nekadarlikken kullanilmaya basliyor. Dogmadan kullaniliyor mu 😊

X