- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah canım etiketle beni de :)Insallah bakalim bende bikac saat sonra vericem kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah canım etiketle beni de :)Insallah bakalim bende bikac saat sonra vericem kan
Hosbuldum canim sagol 6 haftanin icindeyim canim 5+2 gunluguz ☺Hoşgeldn canm hayrlı olsunnn kaç haftadasn
Ay maşallah bende bugn tam 5 oldm gittnmi hiç doktra keseyi falan gördnmğ canmHosbuldum canim sagol 6 haftanin icindeyim canim 5+2 gunluguz ☺
Evet canim gittim gördüm keseyide çok şükür darisi basiniza ☺Ay maşallah bende bugn tam 5 oldm gittnmi hiç doktra keseyi falan gördnmğ canm
Amin saol canim 4+3 teyim tabi daha doktora gitmedim biraz daha geçmesini bekliyorum zamanın:)Son adet tarihine göre kaç haftadasn canımm..hadi gözn aydn sağlkla artsın inşallahh
O korkular emin olun hic bitmiyor :) azcik buyusun hareketlensin oh rahat ettim diyorsun, sonra hareket hissetmeyince başlıyor bi korku :) ben daha önce el doppleri kullandım, her istediğimde merak ettigimde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorum, o çok büyük rahatlık, inşallah bu da büyüsün yine kullanırım :)Kizlar ben pazartesi kalp atislari icin gidicem ama aklima kotu syeler geliyor vesvese oluyor galiba ya of
Hoşgeldin canim :)Bende haziran annesi olucam insAllah
Senin ikinci gebeleigin mi canimmmO korkular emin olun hic bitmiyor :) azcik buyusun hareketlensin oh rahat ettim diyorsun, sonra hareket hissetmeyince başlıyor bi korku :) ben daha önce el doppleri kullandım, her istediğimde merak ettigimde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorum, o çok büyük rahatlık, inşallah bu da büyüsün yine kullanırım :)
115 olmus sonuc canim dr normal dedi ama kafam takildiHayırlısıyla güzel haberlerle gel inşallah canım etiketle beni de :)
Icinizi ferah tutun yiyecek ekmegi varsa her gun hiplqyip ziplasan da dogar yoksa yiyecek ekmegi 50 kat korumaya al yine olacak olur Allaha birakin yapmamaniz gereken seylerden uzak durun rabbim illa ki hayirli sonuclari verecektirCanm o sanırm hepimizde var yeni ve daha çoğu şeyi blmiyorz bence oyuzden
1.kızım var 4 yaşında çok şükür, 2.gebeligimde 5aylikken suyu geldi kaybettim, bu 3.gebelik olucak insallahSenin ikinci gebeleigin mi canimmm
Alla bagislasin canim kizini hayirli ömür versin rabbim Basin sagolsun canim öbür dunyada sefatcin olucak insAllah insAllah canim hayirlisiyla saglikli bir gebelik gecirirsin ☺1.kızım var 4 yaşında çok şükür, 2.gebeligimde 5aylikken suyu geldi kaybettim, bu 3.gebelik olucak insallah
Amin canım inşallah:) Rabbim cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla kucagimiza alalım inşallahAlla bagislasin canim kizini hayirli ömür versin rabbim Basin sagolsun canim öbür dunyada sefatcin olucak insAllah insAllah canim hayirlisiyla saglikli bir gebelik gecirirsin ☺
Aynen canm yaa hayırlısı olsn inşallahhhIcinizi ferah tutun yiyecek ekmegi varsa her gun hiplqyip ziplasan da dogar yoksa yiyecek ekmegi 50 kat korumaya al yine olacak olur Allaha birakin yapmamaniz gereken seylerden uzak durun rabbim illa ki hayirli sonuclari verecektir
Amin canim insAllahAmin canım inşallah:) Rabbim cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah
Canım ben gittim doktora çok şükür kalp atışını duydum Rabbim herkese yaşatsın inşallah sen ne yaptın gidecektinAynen canm yaa hayırlısı olsn inşallahhh
Bebek doppleri nekadarlikken kullanilmaya basliyor. Dogmadan kullaniliyor muO korkular emin olun hic bitmiyor :) azcik buyusun hareketlensin oh rahat ettim diyorsun, sonra hareket hissetmeyince başlıyor bi korku :) ben daha önce el doppleri kullandım, her istediğimde merak ettigimde bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorum, o çok büyük rahatlık, inşallah bu da büyüsün yine kullanırım :)
Ayy canimm cok sevindimmm insAllah canimmmCanım ben gittim doktora çok şükür kalp atışını duydum Rabbim herkese yaşatsın inşallah sen ne yaptın gidecektin
Dr normal demişse takma canım kafanı 1000 üzeri olmadan kese de görünmez115 olmus sonuc canim dr normal dedi ama kafam takildi