Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen gece daha fazla oluyor uykudan uyaniyorum gece bacak agrim oluyor bakalim pazartesi kan tahlillerimi verecegim eksik gedik ve varsa ciksin ki en azindan tamamlayim yesilligi cogaltip ekmegi birakmam lazim 1 dilim ekmek yemeyen ben gubde 1 ekmek yiyorum durum kotu :)) 9 ay sonunda Artik yuvarlanirimCanım nefes darlığı acıkma bende yaşıyorum. Hele bu daralmayı hiç anlamadım bi iş yapsam mesela yatak toplasam nefes nefeseyim. Garipsedim bende doktora sorayım diyordum hamilelikte olurmu die demekki oluyor
Yok canim bu kez tup bebek oldugu icin kullaniyorumYine mi düşük tehlikeniz var, niye kullanıyorsunuz?
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhBenim de ilk kan değerim 101, pazartesi tekrarliycam inşallah:)
Tesekkurler canim. Senin durum nedir?
CanımBazen gece daha fazla oluyor uykudan uyaniyorum gece bacak agrim oluyor bakalim pazartesi kan tahlillerimi verecegim eksik gedik ve varsa ciksin ki en azindan tamamlayim yesilligi cogaltip ekmegi birakmam lazim 1 dilim ekmek yemeyen ben gubde 1 ekmek yiyorum durum kotu :)) 9 ay sonunda Artik yuvarlanirim
Bazen gece daha fazla oluyor uykudan uyaniyorum gece bacak agrim oluyor bakalim pazartesi kan tahlillerimi verecegim eksik gedik ve varsa ciksin ki en azindan tamamlayim yesilligi cogaltip ekmegi birakmam lazim 1 dilim ekmek yemeyen ben gubde 1 ekmek yiyorum durum kotu :)) 9 ay sonunda Artik yuvarlanirim
Haha bende yarım ekmek yedim kalktım sabah. Ama zayıfım ben biraz alayım kiloBazen gece daha fazla oluyor uykudan uyaniyorum gece bacak agrim oluyor bakalim pazartesi kan tahlillerimi verecegim eksik gedik ve varsa ciksin ki en azindan tamamlayim yesilligi cogaltip ekmegi birakmam lazim 1 dilim ekmek yemeyen ben gubde 1 ekmek yiyorum durum kotu :)) 9 ay sonunda Artik yuvarlanirim
Anladım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYok canim bu kez tup bebek oldugu icin kullaniyorum
Amin saol canim :)Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Canm o sanırm hepimizde var yeni ve daha çoğu şeyi blmiyorz bence oyuzdenKizlar ben pazartesi kalp atislari icin gidicem ama aklima kotu syeler geliyor vesvese oluyor galiba ya of
Bende öleym ya kalp atşlarm bile değişiyo bence yeniyiz diye böyleyz alşnca düzelickCanım nefes darlığı acıkma bende yaşıyorum. Hele bu daralmayı hiç anlamadım bi iş yapsam mesela yatak toplasam nefes nefeseyim. Garipsedim bende doktora sorayım diyordum hamilelikte olurmu die demekki oluyor
Ay süper canm benmde perşembe 1025tiben dün verdim 1234
Evet sanırm bugn verick doktorD vitamini takviyesi alman lazım senin ve bebek için önemli, değer çok düşük olduğu için serum şeklinde olandan verebilirler
Son adet tarihine göre kaç haftadasn canımm..hadi gözn aydn sağlkla artsın inşallahhBenim de ilk kan değerim 101, pazartesi tekrarliycam inşallah:)
Bende daha yarm saat önce kahvaltı yaptm midem gurulduyoHaha bende yarım ekmek yedim kalktım sabah. Ama zayıfım ben biraz alayım kilo
Bende öleym ya kalp atşlarm bile değişiyo bence yeniyiz diye böyleyz alşnca düzelick
yavrular için degerBende daha yarm saat önce kahvaltı yaptm midem gurulduyo
AYnen yaa yeterki iyi olsnlarryavrular için deger
Hoşgeldn canm hayrlı olsunnn kaç haftadasnBende haziran annesi olucam insAllah