2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
D
oktrum sağolsun aklmda olanları ben sormadan teker teker anlattı sorcagm bişy kalmadı eşmde diyo 9 ay dokunmama niyetindeydm sana 😊😊 dedm bişey olmaz sorunsuz gidiyosa zaten bebiş ayrı biyerde 😂
E tabi canım orası da öyle de yine de tedirgin olurum ben bir şey olsa Allah korusun ona yorarım o yüzden benim için en güzeli beklemek😊😊😊

Öncelikle tepki göstermedimm ben siz tepki gostermissiniz bende fikrimi söledim stres yapmak icin bunlari okumalari yeter gibi konuşmussunuz insam stres yaparsa zaten butun seyler aksine gidiyor bunu gordum yasadim herkesin kendi dusuncesi kadere inanmamakta size kalmis ben karisamam tabiki bebegin kaderin yaşamak varsa yaşar Allahin elinde olan bisey ben yasak olan seyleri yapin demedim ki elbette ki ilaclarini duzenli kullanacaksin doktorun soylediklerini yapicaksin ama Rabbim nasip ettiyse birseye ol der ve olur ne hamileyken kazalar atlatipta bebegine bisey olmayanlar var bu elbetteki Rabbimin mucizesidir ne saglikli gebelik geciripte dogum yaptiktan sonra vefat eden bebekler var kader iste rabbim yazdiysa olur bebegin yiyecek icecek lokmasi varsa yasiyor . Herkes ne istiyorsa onu konusur size ilgilendirmez bu mesela sordum ki soyledi insan ne yapmak istiyorsa yapar bu sizi ilgilendirmez.

Anlaşılmıyor herhalde bir daha yazayım belki bu sefer olur; tepki göstermedim fikrimi söyledim :) stres yapmak için bunlar yeter diye bir şey asla demedim, stres yapacak birçok şey olabilir ancak bunlara yenilerini eklemenin manası nedir? Kime ne faydası oluyor bu tarz konuşmaların ? aksine zararı oluyor. Ben kadere inanmıyorum da demedim ayrıca sanırım yzdıklarımın yarısını okuyorsunuz. Bakın ne güzel siz de sadece Rabbim ol der olur düşüncesiyle kalmamış tüp bebek tedavisi görmüşsünüz, olacağı varsa olur diyerek sadece kadere bırakmaışsınız, demek ki sizde biliyorsunuz kendimize dikkat etmemiz gerektiğini. 9 ay hamileliğini farketmeyen, hiç kontrolden geçmeyen sağlıklı bebek doğuran insanlar da var onabakarsanız ama istisnaları konuşmuyorum ben. Stres nedeniyle sebepsiz kısırlık yaşayan da bir sürü insan var. Elbette herkes istediğini konuşur, ben zaten konuşamaz demedim. Ancak bunu kendinize de hatırlatın, ben de istediğimi konuşabilirim. Karşımdaki insanlar da hamile, halden anlar diye fikir beyan ettim ancak size ne oluyorsa konunun muatabı olmamanıza rağmen bir anda tartışmaya sürüklediniz işi. Bu da bu konuda son mesajımdır. Son derece açık ve net fikrimi beyan ettiğimi düşünüyorum anlamak isteyene :)

X